פורסם 2008 בפברואר 117 שנים לא יותר פשוט לעשות חור למאוורר ושיכניס את האויר בלי סיבוכים? למה סתם לשבור את הראש....
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים מחבר לא יותר פשוט לעשות חור למאוורר ושיכניס את האויר בלי סיבוכים? למה סתם לשבור את הראש.... בשביל להשיג מראה נקי =]וחוץ מזה ... זה לא כזה מסובך...היגיון פשוט.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים בגודל כזה זה כבר לא מיקרו.עם תירצה לצמצם את הגובה אני יכול להמליץ פטרון שלי: PCI Raiser card or AGP raiser cardהם מעפשרים "להשקיב" את הקרטיס וכחה לחסוף בגובה המערז.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים נחמד אני מחכה לתמונות לא הבנתי מהסרטווט כלום אולי תעשה משו בסקאצ'אפ ברור יותר?
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מגניב, בל למה לא ללכת על הFIT PC? הוא ממש ממש קטן משהו כמו 10 על 10 או משהו כזה
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מגניב, בל למה לא ללכת על הFIT PC? הוא ממש ממש קטן משהו כמו 10 על 10 או משהו כזההוא חלשזה מחשבים שאני לא מבין מה התכלית שלהם, כי בשביל ניידים חסר להם מסך ובשביל מחשבי סלון הם חלשים מדי כדי להציג היי דפינישן.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים אני חושבת ש720P הם יכולים לדחוףעריכה:נזכרתי במאמר הזה על הFIT PChttp://www.hometheater.co.il/p-1.article01386
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים בגודל כזה זה כבר לא מיקרו. עם תירצה לצמצם את הגובה אני יכול להמליץ פטרון שלי: PCI Raiser card or AGP raiser card הם מעפשרים "להשקיב" את הקרטיס וכחה לחסוף בגובה המערז. עברה כבר יותר משנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.