עבור לתוכן

רק העובדות חביבי.

Featured Replies

פורסם

מאחר וראיתי שאתרי מכירות התחילו לתבוע לקוחות ממורמרים (זה כנראה זול יותר מלשפר את השירות) , אני אספר את הסיפור המפוקפק שהיה לי עם GET-IT באופן עובדתי ואתם תחליטו מה טוב לכם.

* התמודדתי על מחשב נייד של דל - עשיתי refresh ונפתח לי מכרז חדש.

* כל ההצעות שלי סומנו למיטב זיכרוני בצבע אדום (מתחת למינימום).

* הזמנתי את המחשב מאתר אחר.

* כעבור שעה התקשרו אלי משירות לקוחות והציעו לי להוסיף כסף ולזכות - סירבתי.

* להפתעתי ראיתי במקרה בדוא"ל הודעה על "זכייה" במכרז השני.

* שהתקשרתי לבטל - הם גבו ממני 100 ש"ח דמי ביטול, טענו בתוקף שההצעה שלי סומנה כזוכה (סומנה בירוק, אני ד"א לא עיוור צבעים). הם טענו ששירות לקוחות גם התקשר אלי לגבי המכרז הראשון ולא השני (הם לא יכלו לדעת שכבד זכיתי לטענתם).

* יתר על כן - לדבריהם שתי ההצעות לפני ההצעה הזוכה סומנו בצהוב. כך שלדבריהם אני לכאורה שקרן.

* איש שירות הלקוחות היה גס רוח.

אלו הן העובדות (חוץ מזה שאיש המכירות היה גס-רוח שזאת ההתרשמות הסוביקטיבית שלי). אני לא יודע מי צודק, אני לא מרמז בכל אופן שרימו אותי, אני פשוט לעולם לא הולך לקנות שם יותר.

פורסם

תכלס אחי, אם אתה לא שועל בתחום המכרזים המקוונים האלה אל תיכנס בכלל לשם. זה ידוע שהם "מרמים" לקוחות והמכרזים דינאמיים באופן חשוד.

זה הכל אגב כתוב בכללים של האתר בפונט ARIEL גודל 0.1 מיקרון...

פורסם

שנייה אני רוצה פרטים זכיתה ...במחיר שדרשתה .? לא הוספתה כסף ? מעניין .

יש כאן חוסר תיקשורת בין הלקוח ו מוכר ...לכן אל בסיס זה אסור להם לדרוש 100 שקל בכלל .

אם אתה רוצה אני יבדוק איזה חוק להגנת הצרכן יגן עליך ...

פורסם
  • מחבר

תכלס אחי, אם אתה לא שועל בתחום המכרזים המקוונים האלה אל תיכנס בכלל לשם. זה ידוע שהם "מרמים" לקוחות והמכרזים דינאמיים באופן חשוד.

אני רוכש מוצרים באינטרנט (כולל במכרזים) מזה שנים רבות ובסכומים מצטברים מאוד מכובדים (רוב מוצרי החשמל בבית - כולל המקרר ומכונת הכביסה נרכשו ברשת).

שיטת המכרז שנתקלתי בה ב-GET-IT הייתה, אהם, שונה...

שנייה אני רוצה פרטים זכיתה ...במחיר שדרשתה .? לא הוספתה כסף ? מעניין .

יש כאן חוסר תיקשורת בין הלקוח ו מוכר ...לכן אל בסיס זה אסור להם לדרוש 100 שקל בכלל .

אם אתה רוצה אני יבדוק איזה חוק להגנת הצרכן יגן עליך ...

הם צמודים בקנאות לתקנון שלהם והוא מכסה אותם מכל הכיוונים, ייתכן ובית משפט יפסוק אחרת, אולם ברור להם וגם לי שאני לא אטריח עצמי לבית המשפט בשביל ערך של שעת עבודה אחת.

פורסם

QuAKeR_996, התגובה שלך גובלת בהוצאת דיבה מה שמסכן גם אותך באופן אישי וגם את האתר. אתה לא יכול לרשום שהם מרמים אם אין לך הוכחות מנסיון אישי שלך. שים לב שאני לא אומר לך לא להגיב כלל בגנותם ולא לומר מילים קשות, אך יש דרך לעשות את זה.

פורסם

אני רוכש מוצרים באינטרנט (כולל במכרזים) מזה שנים רבות ובסכומים מצטברים מאוד מכובדים (רוב מוצרי החשמל בבית - כולל המקרר ומכונת הכביסה נרכשו ברשת).

שיטת המכרז שנתקלתי בה ב-GET-IT הייתה, אהם, שונה...הם צמודים בקנאות לתקנון שלהם והוא מכסה אותם מכל הכיוונים, ייתכן ובית משפט יפסוק אחרת, אולם ברור להם וגם לי שאני לא אטריח עצמי לבית המשפט בשביל ערך של שעת עבודה אחת.

,תראה יש כאן שני נקודות ....שחשוב לציין

1) תנאי המכרז (חוזה מכרז אחיד) זה חוזה שחייבים להסתמך עליו לא ניתן עי תקנות להקל על המוכר זה כבר אפליה ויש חוקים נגד זה.

ואתה נפגעתה לכן זה נקרא אפליה

2) שגיעות של התימסורת (מחשב לקוח - מחשב מוכר) אם יש חוסר הסכמה בין שני הצדדים לכן המכרז בטל ...כי אין הסכמה בין שני הצדדים !

יש חוקים המגנים על צרכן למוכר כאשר הקונה לא קנה את המוצר אלה נעשה דרך שליח(מחשב או אדם שלישי מוסכם בין הצדדים)

בקשר ל הסכום הזעום!

אתה צודק ....אבל לי מאוד חשוב להגיד לך מה הזכויות שלך ! בתור לקוח !

quote author=americium link=topic=317941.msg2764202#msg2764202 date=1201768654]

QuAKeR_996, התגובה שלך גובלת בהוצאת דיבה מה שמסכן גם אותך באופן אישי וגם את האתר. אתה לא יכול לרשום שהם מרמים אם אין לך הוכחות מנסיון אישי שלך. שים לב שאני לא אומר לך לא להגיב כלל בגנותם ולא לומר מילים קשות, אך יש דרך לעשות את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים