פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר אם אתה חושד שהבעיה בכרטיס הגרפי , יש לך חיצוני ? אם יש לך תוציא אותו (שהמחשב מכובה והכבל חשמל בחוץ )ותנסה להפעיל את המחשבניסיתי להוציא אותוהדלקתי עדיין אותו דבר מחשב לא נדלק ולא נשמע אף צפצוףניסיתי לחבר אחד אחר ועדיין אותה בעיה..מה אפשר לעשות?[br]פורסם בתאריך: 4.02.2008 בשעה 18:33:28יש מצב הבעיה במעבד?הקירור שלו עובד..כי חשבתי על להחליף לוח אם .. ואם הבעיה במעבד אז חבל..
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים חבל להסתבך האמת.. הבעיה שאתה מתאר באמת נשמעת כמו לוח אם תקול..אולי באחד הנסיונות שלך לשלוף את ההארד דיסקים או פעולה אחרת שעשית גרמת לאיזשהו קצר בלוח.. זה אפשרי.הייתי אומר לך לבדוק את שאר החלקים על לוח אחר.. אם זה אפשרי..
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר חבל להסתבך האמת.. הבעיה שאתה מתאר באמת נשמעת כמו לוח אם תקול..אולי באחד הנסיונות שלך לשלוף את ההארד דיסקים או פעולה אחרת שעשית גרמת לאיזשהו קצר בלוח.. זה אפשרי.הייתי אומר לך לבדוק את שאר החלקים על לוח אחר.. אם זה אפשרי..בדקתי הכלחוץ ממעבד..יש מצב המעבד גום לבעיה הזאת?או שאולי בטריה לא תקינה?
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר עידכון קטןהוצאתי את המעבד ניסיתי לההפעיל גם תהליך הפוסט לא עלהואחרי שהחזרתי עדיין לא עלהככה יוצא שניסיתי הכל להפעיל לוח אם ביחד עם מעבד לבד ולא עלה..אז יש לי שאלההאם בטריה פגומה יכולה לגרום למצב הזה?כי אם לא כנראה אני יצטרך להחליף לוח אם וזה בעיה כי יש לי לוח אם דיי ישן ומאיפה אפשר להשיג היום לוח אם עם סוקט 478
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים או שתאפס בעזרת הג'מפר של הלוח...(CLR_CMOS)ועוד בדיקה כשאתה מדליק אותו עם הכל(זכרונות וכו') ואז אתה לוחץ לחיצה ארוכה(כ-6-7 שניות) על כפתור ה POWER האם המחשב נכבה או שהוא ממשיך לעבוד? אם הוא ממשיך לעבוד אז הלוח מת=\אם הוא נכבה הבעיה היא במשהו אחר...תעדכן אותנוNIKILLER
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים מחבר תעשה ריסט ללוח תוציא את הבטריה ל10 דקות כשהמחשב כבויניסיתי , לא עזר.הלוח לא מוציא שום צפצוף בשום מצב..או שתאפס בעזרת הג'מפר של הלוח...(CLR_CMOS)ועוד בדיקה כשאתה מדליק אותו עם הכל(זכרונות וכו') ואז אתה לוחץ לחיצה ארוכה(כ-6-7 שניות) על כפתור ה POWER האם המחשב נכבה או שהוא ממשיך לעבוד? אם הוא ממשיך לעבוד אז הלוח מת=\אם הוא נכבה הבעיה היא במשהו אחר...תעדכן אותנוNIKILLERניסיתי להוציא את הג'מפר שעל הלוח בCLR_CMOS ולהדליק ולא קרה כלוםואז ניסיתי להחזיר ועדיין ללא שינוי..וכשהמחשב דולק ביחד עם הזכרונות והכל ואני לוחץ על power לחיצה ארוכה אז אכן המחשב מתכבה..מה אתה אומר שהבעיה אם כך היא לא בלוח אם?
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים האם מחובר לך SPEAKER על הלוח ? יש לפעמים מובנה ויש שבא במארז שצריך לחבר למארז באמצעות כבל תבדוק שהמעבד יושב טוב והקירור עליו ויכול להיות שיש תקלה בלוח M ..
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים מחבר בשביל לאפס את הביוס רק עם הוצאת הסוללה תנתק את החשמלמה זאת אומרת? להוציא את הסוללה כשהמחשב דלוק?האם מחובר לך SPEAKER על הלוח ? יש לפעמים מובנה ויש שבא במארז שצריך לחבר למארז באמצעות כבל תבדוק שהמעבד יושב טוב והקירור עליו ויכול להיות שיש תקלה בלוח M .. הספיקר מחובר עם החוטים שלו בדקתי את זה..הקירור של המעבד עובדכיצד ניתן לבדוק שהמעבד תקין?
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים מה זאת אומרת? להוציא את הסוללה כשהמחשב דלוק?כשהמחשב כבוי ומנותק פיזית מהשקע.
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים מחבר אוליי אני טועה?שונא מספר 313חח כן בעייה רצינית..לוח דיי ישן ויש לי כרטיס מסך טוב חדש שהוא agp והלוח אן זה 478 סוקט שהיום כבר קשה להשג כאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.