עבור לתוכן

דיון על הספר "רצח בעיניים "

Featured Replies

פורסם

כן כן קרירין קרא ספר

בכל מקרה השאלתי את הספר מקרוב משפחה

זה רב מכר מפורסם שאמור להיות מותחן כלכלי

בכל מקרה זה אחד מהספרים המשעממים ביותר שיצא לי לקרוא

יצא לי לקרוא ספרים אם אווירה כלכלית ויצא לי לקרוא ספרי מתח

הספר הזה פשוט גרוע בשתי התחומים

אולי הוא מתאים ליושבי משרד

אבל בטח לא הייתי ממליץ אליו לאנשים רגילים

בכל מקרה הספר מדבר על איש מכירות בחברה גדולה

שפוגש בחור שהיה בעבר בכוחות המיוחדים בצבא ונעזר בעצות שלו ועוד דברים

להתקדם בעולם העסקים

כמובן שיש מפנה

אני לא יכתוב ספוילרים אבל רק יגיד שזה בזבוז זמן לקרוא את הספר הזה

הדמויות לא מעניינות בכלל וגם לא העלילה

יש לי הרגשה שמי שאוהב את הסדרה המשרד יתחבר לספר הזה

אבל אני פשוט לא התחברתי ולא נהנתני בגרוש

פורסם

מה? מה הקשר?!

כי יש שם רגעים מביכים כל כך שגורמים לך להקרע מצחוק?כי זה מצבים שיכולים לקרות גם בחיים האמיתיים וזה מה שהופך את זה לגאוני?

מה הקשר הארור קרירין?!

פורסם
  • מחבר

אני לא צוחק בכלל מהמשרד

לפחות לא מהגרסה האמריקאית

והספר רצח בעיניים מרגיש לי כמו משהו שמתאים ליושבי משרד

ואני לא מתחבר לדברים כאלו בכלל

פורסם

למרות שהרשימת ספרים שקראתי לא ממש גדולה אני מאוד נהנתי מהספר הזה..

ואני לא יושב משרד..

פורסם

הספר נחמד

בהחלט לא אחד מהמוצלחים של ג'וזף פיינדר

אם אתה רוצה אחד ממש טוב של ג'וזף פיינדר תקרא את "פרנויה"

לא יהיה לך משעמם לרגע אחד.

פורסם
  • מחבר
בהחלט לא אחד מהמוצלחים של ג'וזף פיינדר

זה היה הראשון שלו שקראתי

בכל מקרה מאוד אהבתי את "ספר הסודות "

ספר הסודות הוא לכאורה סיפור אגדה. סב עשיר שגוסס מוריש לנכדו לא כסף ולא אגדה, אלא צרור דפים - סיפור חייו. בסיפור הזה חבויים חמישים סודות. והסודות הללו, כך מתברר לנכד, יקרים מפז. הם מורים לו כיצד לחיות את החיים הטובים ובשגשוג. ספר הסודות הוא לכאורה סיפור הרפתקאות מרתק ומקסים, אך בעצם זהו משל על מהותה של ההצלחה בעסקים, המושתת על יושר, חריצות, אומץ ואהבה. ספר הסודות חושף בדרכו העדינה והייחודית את סודות הנסיקה מעוני מרוד לאושר ועושר - חמישים סודות על הדרך להצלחה, למן ניצול הזדמנויות ולקיחת סיכונים, דרך התמקדות ביעדים ועד להפיכתן לאדון על עצמם. ``כשרוברט פטרו מדבר - אנשים מקשיבים``, קובע הניו יורק מגזין. פטרו נחשב למומחה בינלאומי למוטיבציה עצמית, הוא טלפאת נודע, מרצה מבוקש בעולם כולו, ויזם ובעלים של אימפריית ענק עסקית

ואת "ציפור כלא"

Jailbird is a novel by Kurt Vonnegut originally published in 1979. Its plot concerns a man recently released from a low security prison. The novel eschews the typical build to a climax and reveals the outcome almost at the very beginning of the book. The novel's subject is Walter Starbuck, who, after being released from prison, merely wishes to get a job and live in moderate contentment.

The topic of Jailbird is mostly corporate America, which runs United States businesses behind the scenes, and the human weaknesses that may bring humanity back down from its capitalist high. The book makes references to actual persons, such as Sacco and Vanzetti, and its characters participate in historic events, such as the Watergate scandal.

Jailbird also features another appearance of Kilgore Trout, a recurring Vonnegut character who writes unpopular science fiction novels

אם יש לך ספרים ברמה\סגנון הזה

אז בבקשה תמליץ

ציפור כלא בכלל ספר מצוין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים