עבור לתוכן

היכן מכינים DVD? אני רוצה להכין אחד..

Featured Replies

פורסם

הייתה לנו הצגה בבי"ס ואנחנו רוצים להוציא דיסק DVD של ההצגה עם כל מיני תמונות.

איפה אני עושה דבר כזה? כמה זה עולה בערך?

אני מחפש פתרון מקצועי ולא משהו ביתי.

כי להעביר את הסרט למחשב ולצרוב בVCD זה לא בעיה, אבל זה לא מה שאני מחפש, אני רוצה גם להכניס כמה שירים והמון תמונות לדיסק, שיהיה גם תפריט וכו' וכו'.

תודה מראש.

פורסם

אם אני לא טועה, אפשר לעשות תפריט בVCD.

פורסם

אם אני לא טועה, אפשר לעשות תפריט בVCD.

אתה לא טועה.

פה תוכל למצוא את כל התוכנות והמידע שאתה צריך.

http://www.doom9.org/

פורסם

יש תוכנה ממולצת שנקראת proshow gold והיא עושה כל מיני דברים חוץ מ-vcd: קובץ exe, שומר מסך ועוד. מה שנחמד בה הוא שיש לך איזה 170 קטעי מעבר בין תמונות (transitions) ואפשרות לנגן מוסיקה תוך כדי. בקיצור - מומלץ.

פורסם

כל אחד כאן עונה דברים שממש לא קשורים לנושא.

אני מציע לך לפנות לפוטו -(חנות פוטו בד"כ) ולשאול אם הוא צורב ל- DVD.יש צלמי חתונות בר מצוות וכ... שעורכים מדיה וצורבים לDVD.

כמויות מסחריות (בין 500-1000) עושים בד"כ בחברות גדולות יותר ויוצא יחסית זול (פר יחידה) של מדיה DVD.

נדמה לי שחברת DCD גם יכולה לעצב לך את הצורה של הדיסק. כמובן לכמויות מסחריות בלבד.

(ד"א, אם במקרה יש לך חבר , אבל ממש במקרה, שקנה מחשב Macintosh G4 חדש, עם Apple super Drive - צורב DVD , אז אתה יכול לעשות אצלו הכל. כי פשוט הכל נמצא שם . גם Imovie, ו-iDVD ) - אבל ממש במקרה . :lol:

פורסם

רק שכחת, יהודה, לומר את המחיר - "פרויקט" כזה (רק של הדגימה וצריבה ) יגרום לך להיפרד מ-100 - 150 $. אני לא מכיר צלם שיעשה לך את זה בפחות.

פורסם

הייתה לנו הצגה בבי"ס ואנחנו רוצים להוציא דיסק DVD של ההצגה עם כל מיני תמונות...

אני מניח שמדובר בעבודה גדולה, הדפסה לכל השכבה ....

כך שאפילו 150 דולר זה לא ממש פונקציה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם על התגובות. פשוט אני עובד החופש ולא יוצא לי יותר מדי להיות על המחשב.

קודם כל - הדגשתי בהודעה שאני לא מחפש פתרונות ביתיים, את זה אני יודע, אני מדבר על משהו כמו 80 עותקים, ועם ההכנה של הדיסק תעלה 150$ זה לא הרבה.

אם יש לכם המלצות על מקומות/אנשים ספציפיים אני אודה לכם מאוד.

פורסם

אתמול חבר שלי הראה לי מה שאח שלו עושה , כל מיני עיצובי גרפיקה לסרטים ולכל מיני דברים שנצרבים בסופו של דבר על DVD

והוא הראה לי גם סרטון כזה שאח שלו עשה על הטיול שלו בדרום אמריקה משהו ממש יפה רק חבל שהוא עכשיו בלוס-אנג'לס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים