עבור לתוכן

מוצרי חשמל הייטק

Featured Replies

פורסם

תמיד אני שומע על כל מיני מוצרי חשמל חדשים עם פונקציות מוזרות וחדשות - סתם נגיד מקרר שמכין קפה וכל מיני חרטות כאלו - מוצרי הייטק חדשים

מישהו יודע איפה אולי אפשר לקנות דברים כאלו בישראל? אני מדבר על כל מוצרי החשמל - מקררים, מכונות כביסה, הכול...

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

חחחח אויש נו אני רציני

בחנויות חשמל בסדר יש מוצרי חשמל כאלו ואחרים אבל כמעט ואף פעם לא תמצא את שיא הטכנולוגיה בחנות חשמל רגילה

פורסם

תגדיר "רגילה".. שקם אלקטריק ושות'? בוודאי שלא, גם סתם "מוצרים טובים" אין הרבה סיכוי שתמצא שם.

יש שם בעיקר דגמים פשוטים ו/או discontinued משנה שעברה שאפשר למכור בזול..

אבל לך אפילו לזאפ, חפש דגם ספציפי שאתה רוצה, ותבדוק איזה חנויות מוכרות אותו בארץ..

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר גם דגמים.. ניסיתי לחפש מוצרים על פי מחיר אבל עדיין אין כאלו דברים בשמיים..

יש אתר עם ביקורות על דברים כאלו? [בישראל]

פורסם

אני יודע מה אתה מתכוון.אלה מוצרי נישה מיוחדת שהטכנולוגיה חודרת לבית.זה ניקרא "בית חכם"

השאלה מה אתה מחפש בדיוק כי המגוון עצום.בדקתי בגוגל.יש הרבה חברות שעוסקות בתחום רק צריך "לחפור" קצת.

פורסם
חנות כזו למשל? (לשעבר טיימונד)
פורסם
  • מחבר

לא לא...

אני מתכוון למוצרים כמו מכונות כביסה ומקררים.. פשוט אני עובר דירה ואני מחפש מה לקנות

פורסם

פותח הת'רד.

תגדיר גם תקציב...כי מקרר ב 17000 זו "חריגה" קטנה לא?

פורסם
  • מחבר

כמה שצריך...

בעניין המקרר - א. זה המקרר היחיד שם עם פונקציה גדג'טית [כן... סתם הפלצתי מילה] ב. זה לא כזה מיוחד...

בעע טוב חשבתי יש איזה אתר מרוכז שנותן כתבות כל פעם על חידושים מהסוג הזה.. שיהיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים