פורסם 2008 בינואר 3017 שנים קודם כל תשים משחה תרמית כמו שצריך ותפתור את בעיית החום, שווה גם לנקות אבק מגוף קירור עצמולחבר שלי הסינק היה מפוצץ אבק וטמפ' דומות(70+ במנוחה) ואחרי ניקוי אבק הטמפ' ירדה לאיזור 50אחרי שתסדר את זה תוכל לנסות להתקין מחדש ולראות אם הבעיה של הריסטים בכלל נמשכת
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר קודם כל תשים משחה תרמית כמו שצריך ותפתור את בעיית החום, שווה גם לנקות אבק מגוף קירור עצמולחבר שלי הסינק היה מפוצץ אבק וטמפ' דומות(70+ במנוחה) ואחרי ניקוי אבק הטמפ' ירדה לאיזור 50אחרי שתסדר את זה תוכל לנסות להתקין מחדש ולראות אם הבעיה של הריסטים בכלל נמשכתכל המארז עבר ניקוי אבק יסודיאין טיפת אבק שם
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים תפעיל מחשב וכנס ישר לביוס ותבדוק טמפ' שםתראה על איזה טמפ' זה מתייצב, עם זה מגיע ל70, זה די מספיק בשביל שלא לאפשר לך לאמץ את המחשב יותר מכמה שניות עד שההגנה הטרמית מרסטת לך אותו
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר תפעיל מחשב וכנס ישר לביוס ותבדוק טמפ' שםתראה על איזה טמפ' זה מתייצב, עם זה מגיע ל70, זה די מספיק בשביל שלא לאפשר לך לאמץ את המחשב יותר מכמה שניות עד שההגנה הטרמית מרסטת לך אותותראה משהו מוזראני יכול להדליק תמחשב והוא נכבה אחרי כמה שניותואני יכול להדליק תמחשב לעבוד איתו רצוף כמה שעות ואז הוא פתאום נכבהוחיפשתי בביוס איפה יש טמפרטורה ולא מצאתי,תחת איזה קטגוריה זה אמור להיות?
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים תלוי בלוח, ברובם זה תחת MONITOR או HEALTH ומשהו... כמובן שאתה יכול לבדוק דרך הXP במידה והוא עולה ד"א, כבר בדקת את עניין המשחה הטרמית? *MINI OFF TOPIC די מיותר לצטט הודעות מעליך :
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים תודה רבה, מחר אני אוסף את המחשב מאי קי פי סי באשדוד נבדוק אם יש להם את זה ואבקש יפה שישימו לי בכול אופן פותח הטראד, תיבדוק את הטמפרטורות דרך CoreTemp, היא הכי מדוייקת בקריאת טמפרטורות. אפשר להוריד אותה מפה. http://www.alcpu.com/CoreTemp
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר בדקתי טמפרטורה של האורסט אני יעשה בדיקת מאמץ דרך התוכנה שהבאתם לי פה וגם את בדיקת הטמפרטורה דרך התוכנה השניה שהבאתם לי אבל לכ זה רק ב12 בלילה אחרי שאני יחזור מהעבודה ואפ'חד כבר לא יגיב לי פה מחר בבוקר אני לוקח את המחשב למעבדה של איקיפיסי ואני יבוא אליהם עם כל המידע שאני יאסוף דרך התוכנות מקווה לטוב לכם על התמיכה שהבאתם לי! וככה כבר לא קשור יש לכם איזה משחק אינטרנטי טוב או אתר שאפשר להעביר בו את הזמן עד 12 בלילה ממש ממש משעמם לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.