עבור לתוכן

יומני היקר (הודעה ראשונה של הפורום-בלוג שלי)

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שלא מפריע לכם שאדפיס מדי פעם הודעות "בלוג" בפורום. סה"כ, זה כולה פורום Off Topic. אם זה כן מפריע לכם, אז בבקשה למחוק את ההודעה (לא לנעול!!).

ועכשיו, ליומן.

"

שלוש בלילה, לא מצליח לישון. בעצם, שלוש וחצי בלילה (יחי הפרטים הקטנים). יושב במחשב, כרגיל, על אותו הכסא, אותו מחשב, מקלדת, עכבר.

שומע פראנק סינאטרה וחושב על תכלית חיי.. תוכניות שלי לחיים, מה אעשה בשבוע הקרוב, על הבנות... ובעיקר נזכר שאני צריך לעבוד מאוד קשה על מנת לגשר את הפערים שלי בלימודים. כן, כזה אני. תלמיד גרוע. אוכל לתרץ זאת באלפי תירוצים, ולגולל זאת על עשרות דפים, אך אני בוחר שלא לעשות זאת כרגע. ברוכים הבאים ליומן חיי; שלום. אני אבינועם, ירושלמי לא כל כך ממוצע, בן 15. אשכנזי (קצת ספרדי, אבל תכל'ס אשכנזי) חולה מחשבים. את רוב שעות הפנאי שלי (בעצם רוב חיי.. ואל תראו זאת כהגזמה פרעית) ביליתי ביחד עם המחשב שלי. לומד, קורא, מדבר עם אנשים, אבל בעיקר טוחן את הזמן ולא עושה כלום.

אני מקווה שתיהנו מהשהייה בבלוג שלי, אני אנסה לשמור על תוכן העניינים מעניין כמה שיותר, ללא לסלף עובדות. החלטתי לכתוב את יומני בעברית, דווקא, החלטה בלתי צפויה מצדי. השפה ה"חזקה" אצלי היא אנגלית לא, ההורים שלי לא מאמריקה. ולא, אני לא מדבר איתם אנגלית. יותר נוח לי להשתמש באנגלית מכיוון שבעצם 90% מהזמן שהקלדתי באישון לילה כתבתי באנגלית. החלטתי לכתוב בעברית, אני חושב, נובעת מכך שאני רוצה להתגלות אליכם, קוראיי, כאבינועם האמיתי ולא בשלל הדמויות הוירטואליות שלי ("Vega")\("Synapse) וכדו'.

בכל אופן, אספר קצת על חיי. בשנה האחרונה (השנה לפני 2002) ביליתי את כל זמני על המחשב תרתי משמע. הפסקתי ללכת לבית הספר (מדובר בבית ספר פתוח לכן זו לא הייתה במיוחד בעיה בשבילי) וניהלתי אורח חיים של יצור לילה, התעוררתי ב-20:00 בערב, והלכתי לישון ב-10:00 בבוקר. עדיין יש לי "שקיות" בעיניים מהתקופה הזו. אורח חיים זה הסתיים כאשר הבנתי שאני צריך לעלות לכיתה ט' ושבעתיד יש בגרויות. החלטתי לעבור בי"ס, וכך עשיתי. כרגע אני לומד במכללה של אורט (כלשהי. אני אחסוך פרטים), שם אני מקבל משמעת ראויה ויחסית טוב לי. ידעתי, כאשר החלטתי לעבור בי"ס ובעצם ללמוד שאלי לעשות מסלול די גדול. כל חיי למדתי בבי"ס פתוח, שבו לא היו לא מבחנים, בחנים, וגם לא העניקו תעודות בסוף שנה. ועכשיו עליי להתמודד עם כל העומס הזה בבת אחת... (תחשבו על זה כלהעביר דגים ממים מתוקים למים מלוחים.) אוקיי, מספיק דיברתי על בית ספר [החלק של הלימודים]. אני לא רוצה להעריך את הודעתי הראשונה, לכן אחסוך בפרטים כרגע.

"

ברוכים הבאים ליומני,

-אבינועם (/Vega)

אני מקווה שפרסום היומן הזה לא יהיה טעות.

נ.ב. אחזור לעדכן מחרתיים.

פורסם

חחחח נחמד ,גם אני לא מצליח לישון והשעה עכשיו כבר 4:25 ואני עוד צריך ללכת לעיר ב -10 כדי לקחת את הרד-דיסק החדש שלי

אז ניראה לי שאני לא ילך לישון כבר הלילה הזה כי אני גם ככה לא ירדם עד הבוקר ... ובצהריים אני יפול למיטה

פורסם

תראו מה השיעמום עושה לבן אדם...

פורסם
  • מחבר

תראו מה השיעמום עושה לבן אדם...

:bash:

פורסם

נחמד מאוד אני מזדהה איתך

פורסם
  • מחבר

תודה על התמיכה... אני אשוב לעעדכן בעוד כמה ימים.בקרוב אני מארח מסיבת רשת בביתי (אנשים לא להתלהב - מסיבה פרטית.) ואולי אכתוב קצת עליה מאין סיקור. פשוט נמאס לי להיות אנונימי בפורום הזה.. אני מקבל עכשיו כוכב שלישי ואתחיל להיות "פעיל באמת".

ד"א - אם אתם מוצאים טעויות כתיב או דקדוק יהיה נחמד אם תודיעו לי, אני רוצה לשמור על רמת הדיונים כהגבוהה ביותר. (קיבלתי השראה מRockFord).

אני נוסע לכנרת היום ואשוב מחר.

--Vega.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים