עבור לתוכן

במה אתם מאמינים?

Featured Replies

פורסם

אני לא מדבר על דת. בעצם אולי גם.

מענין אותי לדעת מה אתם חושבים על WHATEVER / במה אתם מאמינים..

אני לא מדבר על האם ביתר תזכה באליפות,איך יהיה המעבד הבא וכו'...

אני מדבר יותר בכיוון של מה אתם חושבים על היקום/מצב העולם/על העבר/על העתיד. לא רוצה יותר מידי לכוון, פחות או יותר מה שבא לכם רק שיהיה עיניני ודברים גדולים.

רק להדגיש, אני לא רוצה לפתח תדיון הזה לויכוח בין כל אחד ואמונתו לWHATEVER / או דבר זה או אחר שאתם חושבים עליו.

פורסם

אני מאמין בעצמי.

שיש לי את היכולת להרגיש, לאהוב, להשיג כל מה שאני רוצה, שאני שולט על החיים שלי ולא נשלט, ולהיות מצליח.

ואני מאמין שהכל אפשרי, זה הכל עניין של רצון.

פורסם

אני מאמין שאכלתי אותה בפסיכומטרי :lol:

2-3 שבועות לא עשיתי דבר בגלל בית הספר, וכן אף יותר מזה לא למדתי אוצר מילים :'( :'(

אם הסימולציות לא יהיו משביעות רצון, וכן אם אני לא ארגיש טוב [נכון להיום אני מצונן ודלקת בגרון] אזי אני אדחה לאפריל.

פורסם

אני מאמין שלא צריך לחשוב על הדברים האלה.

שצריך להינות מהחיים, ולחיות אותם במחשבה שאין המשך אחרי המוות.

אבל זה דבר אחד להגיד לא לחשוב על זה, ודבר אחר באמת לעשות את זה.

פורסם

אני לא מדבר על דת. בעצם אולי גם.

מענין אותי לדעת מה אתם חושבים על WHATEVER / במה אתם מאמינים..

אני לא מדבר על האם ביתר תזכה באליפות,איך יהיה המעבד הבא וכו'...

אני מדבר יותר בכיוון של מה אתם חושבים על היקום/מצב העולם/על העבר/על העתיד. לא רוצה יותר מידי לכוון, פחות או יותר מה שבא לכם רק שיהיה עיניני ודברים גדולים.

רק להדגיש, אני לא רוצה לפתח תדיון הזה לויכוח בין כל אחד ואמונתו לWHATEVER / או דבר זה או אחר שאתם חושבים עליו.

לא הבנתי. אתה רוצה דיון על משהו רציני וגדול, אבל תחליט על מה. פילוסופיה קיומית? מטאפיזיקה? עתידנות?

פורסם

הוא רצה שתבחר בעצמך ^^

פורסם

הבנתי, אבל זה לא עובד ככה. מגדירים דיון ספציפי והוא יכול להתפתח לאן שזה יוצא. אחרת אין הרבה סיכוי שזה יתפתח למשהו.

פורסם

חשבתם פעם למה אתם דווקא אתם?

זה נורא קשה להסביר את זה, כי אני בעצמי לא מצליח בקושי לחשוב על זה, זה די עמוק.

ז"א למה שאתם מרגישים אתם ואתם מרכז היקום שלכם, למה אתם דווקא אתם ולא אף אחד אחר..

למה נגיד אתם בעצם לא מישהו אחר, עם החיים שלו.. המחשבות שלו

מישהו הבין? :-X

פורסם

ז"א למה שאתם מרגישים אתם ואתם מרכז היקום שלכם, למה אתם דווקא אתם ולא אף אחד אחר..

כן :silly:. ואם היית מישהו אחר היית חושב אותו הדבר - כמו שכל אחד יכול לחשוב. אם אתה היית אני, או אם אתה היית מישהו אחר, היית שואל את אותה שאלה. אז אין ממש תועלת לשאלה הזאת.

פורסם

הבנתי, אבל זה לא עובד ככה. מגדירים דיון ספציפי והוא יכול להתפתח לאן שזה יוצא. אחרת אין הרבה סיכוי שזה יתפתח למשהו.

אני חושב שפותח הדיון התכוון לשאול מה מנחה את תפיסת העולם שלנו.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון שהדיון הזה יתפח לעוד דיון בעד ונגד דעה/אמונה/WHATEVER מסויים.

פשוט שכל אחד יכתוב בגדול מה הוא חושב על הכל, בלי כל התווכחות אם דעתו של אחד נכונה או לא.

פשוט מעניין אותי לראות על מה(ומה) כל אחד חושב בעיניינים גדולים.

אני חושב שפותח הדיון התכוון לשאול מה מנחה את תפיסת העולם שלנו.

בין היתר, אבל לא רק.

כל הקטע הוא שאני לא זה שיכוון לנושא מסויים, אלא שזה יבוא ממכם, מה שחשוב/מעניין אתכם.

פורסם

טוב, בגלל שאתה זה סך כל האירועים שעברו עליך ועיצבו אותך בדרך מסוימת. ובגלל שכל רגע הוא משתנה במשוואה הרבה יותר כוללת הסיכוי שתהיה כמו בנאדם אחר הוא כמעט בלתי אפשרי.

רגע, לזה התכוונת? :P

פורסם

בזה שאני קיים

סתם במטריקס

פורסם

טוב, בגלל שאתה זה סך כל האירועים שעברו עליך ועיצבו אותך בדרך מסוימת. ובגלל שכל רגע הוא משתנה במשוואה הרבה יותר כוללת הסיכוי שתהיה כמו בנאדם אחר הוא כמעט בלתי אפשרי.

רגע, לזה התכוונת? :P

לא.

נגיד אם תתכנסו שניה בתוך עצמכם ותרגישו את עצמכם, ותשאלו את עצמכם למה אתם בעצם לא אנשים אחרים, אולי עם אותה נשמה ולא אותו הגוף (אני אומר אולי כי גם אני עוד לא תפסתי את מה שאני בעצם מתכוון אליו)

למה הנשמה שלכם הגיעה דווקא לגוף הספציפי הזה...

פורסם

אני מאמין בזה שאני יכול לעצב את ההווה שלי, העתיד שלי, את מי אני, מי אני אהיה, שאני שולט על כל הנעשה בחיי.......ד"א, לכל המעוניינים, תקראו את הספר הסוד, אני דיי דוגל במה שכתוב שם. (יש גם סרט לכל העצלנים מאיתנו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים