עבור לתוכן

מסך לתיכנות עד 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין במסך מחשב לעבודות תיכנות. (לא משחק בכלל, רק אינטרנט ובעיקר תיכנות).

אני חושב על גודל של 21-22 אינץ , אבל אשמח להמלצות.

הבנתי שבגדלי ה-24 ממולץ ה-dell 2407.

יש המלצות על גדלי ה-21, 22 ??

תודה, ליאור .

פורסם

ה-Dell 2407WFP-HC אכן מסך מצויין לתיכנות וקריאת טקסט בגודל נוח, ובנוסף לכך מאפשר עבודה בשני יישומי טקסט פרושים אנכית בו-זמנית בצורה הרבה יותר מוצלחת ממסכים בגדלים קטנים יותר. יש לו גם פוטנציאל מצויין להצגת תכני HD. הוא נכנס בתקציב שלך וכבר עולה 3400 שזה מחיר טוב לפאנל S-PVA. קשה לדעת באיזו רמה יתחילו לתמחר את מחליפו ה-2408 , לכן כל עוד יש מלאי כדאי לרכשו.

אם אתה בכל זאת רוצה לקנות בתקציב קטן יותר מסכים קטנים ממנו:

Dell 2007FP (זמין בשני פאנלים S-PVA ו-S-IPS). למציאת סוג הפאנל בצע חיפוש בפורום.

Philips 2007P7ES עם פאנל S-IPS בסבירות גבוהה נגמר במלאי היבואן ולא ייובא יותר, אבל אולי יש בחנויות בזאפ.

קח בחשבון שהטקסט ב-20" למרות שהוא חלק וחד למשעי הוא קטן יותר מ-24", ולדעתי יותר כדאי 24" שעדיין מציג טקסט לא מפוקסל בהשוואה ל-19/22/27 אינץ'. (מה-2007FP ומה-24" הנ"ל אולי תוכל להתרשם בתצוגה של LCD TV בפ"ת בהנחה שהם ניתנים שם לכיוון לרזולוציה הטבעית).

21" הנם יקרים ונועדו לגרפיקאים מקצועניים ולעבודות CAD. לשימושים שלך 2407 של Dell יותר משתלם.

פורסם

תלוי מה אתה מתכנת, אבל בהרבה מצבים עדיפים שני מסכים על פני מסך אחד גדול.

זה מאפשר לך להריץ על מסך שלם, ולדבג על המסך השני.

פורסם

^^

מסכים איתך. אם יש חשיבות גדולה יותר לתיכנות במקביל להרצה על מסך שונה זו גם אפשרות טובה בהנחה שיוכל לתקצב 4500 ש"ח לשני מסכי Dell 2007FP או כ-3600 לשני מסכי samsung 971P.

פורסם

ההצעה שלי - עבור מסך לסביבת העבודה - אין שום הצדקה למסך עם פאנל יקר.

עבור המסך שמשמש להרצה - בהתאם לשימוש - אם מדובר על אפליקציות console או על אפליקציות שלא דורשות גרפיקה ברמה גבוהה - גם אין טעם למסך עם פאנל יקר.

פורסם

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/3/

מתוך חלק ב' של המדריך

כמו כן, בלתי אפשרי לראות גוון אחיד על מסכים אלו ולכן הם לא מתאימים לגרפיקה או לעבודה עם טקסט בעל רקע אחיד לאורך זמן (מתכנתים הישמרו).
פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות.

דבר ראשון , יש לי היום כבר 2 מסכים , פשוט אני רוצה לשדרג את אחד מהם למשהו גדול .

ראיתי אצל חבר viewsoniq 21" והתלהבתי וממש נוח מבחינת הגודל.

אני מפחד ש-24 אינץ כבר גדול מדי בשבילי.

פורסם

למרות שניתן להתרגל בתוך מספר ימים לגודל של 24" בישיבה של 65-100 ס"מ ממנו, אם לא תייעד ספציפית את ה-24" עבור עבודה במקביל על שני יישומי טקסט כגון גלישה באינטרנט במקביל לתיכנות בפרישה אנכית שלהם בו-זמנית, לקריאה רבה של קבצי pdf בהם ניתן להציג שני עמודים במקביל (או עמוד אחד לכל רוחבו) או לצפייה בסרטי HD זה ביזבוז כסף. 24" טוב במיוחד גם לאקסל ואקסס שמנצלים היטב את השטח הנדיב.

לתיכנות ואינטרנט בלבד 2007FP יכול להספיק בהחלט כאשר את תוצאות התיכנות אתה מריץ על מסך אחר שכבר יש לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים