עבור לתוכן

לוח ומעבד חדשים -- לא עובד.

Featured Replies

פורסם

שלום,

קיבלתי היום Q6600 וDS3P חדשים עם קירור TUNIQ TOWER.

את הקירור לקח לי להרכיב שעה עם הקפיצים הבעייתיים שלו. אבל אחרי שזה עלה וחיברתי את החיבורים ללוח אם החדש, הוא עולה לכמה שניות (ממש 2-3 שניות) ונופל. המסך עוד לא נדלק..

לדעתי זה קשור לחיבורים הפנימיים, כי שמתי לב שגם כשאני מחבר את הPOWER SWITCHER הפוך זה נדלק אבל נכבה.

מישהו יכול לעזור?[br]פורסם בתאריך: 29.01.2008 בשעה 12:20:28

אממ, בדקתי את הרכיבים, ורק כשהחשמל לCPU לא מחובר (4 פינים) המחשב לא נופל (אבל גם לא עולה בכלל).

יכול להיות שהמעבד לא יושב על התושבת כמו שצריך? מה יכול לגרום לכזה דבר במעבד?

פורסם

איזה ספק כוח?

פורסם
  • מחבר

LIBERTY 400W.

וזה לא נראה לי קשור לעומס, כי אפילו כשהכונן האופטי מנותק והכל חוץ מהHD הכרטיס מסך הלוח והמעבד מחוברים זה נופל.

פורסם

יכול להיות שאחד הזכרונות לא בסדר , תוציא אחד לבדוק אם זה יעבוד .

פורסם
  • מחבר

נממ טכנית זה זכרונות שהיו בשימוש עד אתמול, אז אין סיבה שזה לא יעבוד, אבל בדקתי (כל אחד בנפרד וגם בסלוטים אחרים) וזה לא עוזר.

פורסם

יכול להיות שהטוניק (הגוף קירור) נוגע בקירור של הצ'יפסט ובגלל זה המחשב לא עולה.

זה קרה פה למישהו...

פשוא תשים משהו מבודד בין שני קופי הקירור שלא יגעו אחד בשני, כמו ספוג או משהו בסגנון.

פורסם
  • מחבר

לא עוזר :(

זה נדלק לי.. פשוט נכבה אחרי שניות ספורות

פורסם

יש לי עוד כמה עצות.

1. אני מבין שמדובר בלוח אם של GIGABYTE. יש לו מאחרי SOCKET הרבה הלחמות חשופות. יש מצב שBACKPLATE של קירור מקצר. קרטון דק בין BACKPLATE ולבין לוח אם יכול לעזור.

2. אני יודע שזה טיפשי 8) אבל אתה בטוח שהסרת מדבקת הגנה מגוף קירור? לי זה קרה כמה פעמים. :kopfpatsch:

3. תוודא שהגרסה של לוח אם אכן תומכת בQUADCORE אתר של GYGABYTE יעזור.

4. יכול להיות כי התקנת את גוף הקירור בצורה לא תקינה. כלומר, צד אחד לוחץ ממש חזק כאשר צד אחר לא נוגע בכלל במעבד ואז יכול לקרות מה שאתה מתאר - מעבד נדלק מתחמם ונכבה מחום. תסיר ותרכיב מחדש את גוף הקירור (אני יודע שזה מכה...) :cool2:

ושיהיה בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

כשאני מפעיל את המחשב אצלי אחרי שינוי חומרה כלשהו, המחשב נדלק לכמה שניות, נכבה, ונדלק שוב אוטומטית לאחר כמה שניות.

כמה זמן חיכית אחרי שהוא נכבה?

פורסם
  • מחבר

חיכיתי משהו כמו 5 שניות ואז זה נדלק שוב, ושוב, ושוב..

בוריס,

אני אנסה לבדוק האם הBACKPLATE מקצר או שלא שמתי טוב.. בקשר ל2 האחרים זה לא זה. תודה.

פורסם

לי לא ניראה כאילו ה BackPlate מקצר.

יש תמונה על המסך / המסך נדלק (מנורה ירוקה) לפני שהמחשב נכבה?

פורסם

הוא כתב שהמסך לא נדלק ^^

פורסם

אם הייתה בעיה בגוף הקירור,תבדוק שלא עיקמת פינים של המעבד שלא נכנס היסטינק לתוך התושבת של המעבד.

פורסם

אחי .. תראה שחיברת את הקירור טוב על המעבד וחיברת את המעבד בצורה נכונה ?

יש מצב שזה התחממות ??

או תבדוק ספק , זיכרון להחליף לסטיק אחר ??

פורסם

רוב הסיכויים בעיית חום של מעבד->מגע דפוק בין הסינק למעבד, קרה לי בעבר בהתקנה של הביגטייפון

תתקין את הקירור מחדש, תוודא שהברזל האחורי(הBACK PLATE) לא נוגע בחלקים האחוריים(לפעמים בלחץ אפילו המבודד הספוגי שבד"כ מגיע עם הקירורים הענקיים לא מספיק וגורם לקצרים) אצלי זה נפתר עם מוד קטנטן להגבהה וגם חיזוקים עשו את שלהם ועכשיו זה מושלם

במידה ואתה לא מסתדר עם הקירור של TONIC, תבדוק אם המחשב נדלק עם הקירור המקורי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים