פורסם 2008 בינואר 2817 שנים חיברתי עוד כרטיס רשת למחשב כך שאוכל לחבר רשת עם עוד מחשב ומשום מה מנהל החומרה לא מראה לי את הכרטיס רשת השני
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים הרכב את הכרטיס על סלוט PCI אחר, וודא שהוא שוקע בסלוט עד הסוף (אתה לא אמור לראות את הפינים המוזהבים כשהוא בפנים).
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים מחבר לא אין, זה כרטיס רשת שהיה לי במגירה ובישביל הרשת החלטתי לחבר אותו, הבעיה שאפילו הוינדואוס לא מראה ששום קשוחה חדשה חוברה .
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים יכול להיות שהכרטיס מקולקל, או שבאמת לא חיברת אותו נכון.במקום שיהיה לך כאב ראש, תקח 30 ש"ח ותקנה כרטיס חדש, עם דרייבר משלו וזהו זה.
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים תנסה לחבר אותו לסלוט PCI אחר עד הסוף ותבדוק אם זוהתה חומרה חדשה או שהכ.רשת כבר הותקן אוטו'אם הכרטיס כלל לא מזוהה, כנראה הוא תקול ובאמת עדיף לקנות חדשכרטיסי רשת RTL8139 למינהם עולים גרושים ומזוההים אוטו' ע"י הXP
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים מחבר אני אבדוק מחר אולי באמת לא חיברתי אותו טוב בגלל ששמתי לב שהנורה מאחורה לא דולקת, הכרטיס היה תקין ועבד במחשב בקודם , פשוט פירקתי תמחשב הישן והוצאתי אותו משם .
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים אם יש מנורה מאחורה אז היא לרוב מנורה של LINK ותדלק רק כאשר מוכנס כבל רשת עם חיבור פעיל להתקן אחר.
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים מחבר כרגע הגעתי הביתה והייתה הפסקת חשמל אז המחשב איתחל את עצמו ועכשיו זה מראה שיש עוד כרטיס רשת מותקן [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים מחבר שני כרטיסי רשת זהים, בסוף שבוע אני אחבר את המחשבים, צריך כבל מוצלב בין המחשבים וישיר למודם נכון ? ועוד דבר איך אפשר לראות על הכבל אם הוא מוצלב או ישיר ?
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים צודק, בין מחשב למחשב מוצלב, כל השאר רגיל.. הכל הבדל של סדר הגידים עצמו בחיבור הRJ45 עצמו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.