פורסם 2008 בינואר 2717 שנים אחרי כל פרמוט מחדש האינטנרנט נתקע וגם הווינדוס נתקע עד שאני עושה עידכונים.למה זההאינטרנט נתקע אחרי כמה דק' וגם המחשבאני מקבל הודעת שגיאה "אל תשלח" ואז זה קורההבעיה נפתרת שאני מוריד מוווינדוס אפדייט את התוכנה הראשונית להתקנת עידכונים ה1 מ3 הזהוזה קורה בהרבה מחשבים שפירמטתי למה ההוונדוס והאיטנרנט נתקע עד שלא עושים את העידכון הזה?
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים מחבר השגיאה היא לא בדיוק מובנתזה אומר שאני יאלץ לסגור ואז יש את החלון של"שלח דוח שגיאות" או "אל תשלח"אז אני נכנס לווינדוס אפדייט עושה את העידכון הראשון (שהוא בעצם לא עידכון זה עידכון שמתקין בווינדוס את התוכנה לאפשר עידכונים בעתיד)ואז הכל נפתר
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים יכול להיות שהגירסה הישנה עשתה בעיות למשל והוציאו גירסה מתוקנת,הרי לא כול העידכונים הם של אבטחה יש גם כאלה של באגים יכול להיות זה אחד כזה.
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים אחי הדיסק מקורי ? אם לא , אז אולי יש איזשהו פגם תשיג דיסק שעובד , יותר טוב מקורי ותתקין
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים מחבר זה לא עידכון שמתקן את הבעיהאני טכנאי מחשבים ואני נתקל 2 מחשבים כל יום בממוצעאני מדבר על זה שאחרי שאני מתקין את הווינדוס אני צריך להוריד מווינדוס אפדייט את התוכנה שמורידה את העידכונים האוטמטייםאם אני לא עושה את זההמחשבים נתקעים ומתנתקים מהאינטרנט אחרי שבוע בערך
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים יכול להיות שהעידכונים מוגדרים להורדה אוטומטית,לכן ככה עולה לי לראש,הכי לאחר ההתקנה שלך,שאר עידכוני אבטחה מותקנים ומונעים פריצות,מחשבים בלי הזה הרי לא יכולים להתקין את שאר העידכונים ולכן אולי חשופים לפריצה שגורמת לתקלה הזאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.