עבור לתוכן

הוצאת חבילה מהמכס.

Featured Replies

פורסם

שלום,

הגיעה אליי הזמנה של שני אייפודים , אזניות סנהזייר וcaseים .

לפי מה שהבנתי , המכס עלה על החבילה.

האם ניתן לברר דרך הרשת , כמה יעלה לשחרר את החבילה ?

חיפשתי בגוגל , ולא מצאתי כלום . :|

מישהו יכול לעזור לי בנושא?

תודה ,

אסף.

פורסם

15.5% מערך החבילה

תביא את הקבלה שלך, כי אם לא הערך נקבע לפי מחירון המכס, שבד"כ גבוה ב 30% ממה ששילמת באמת.

פורסם
  • מחבר

וואי וואי .. זו חבילה של מינימום 600$ ..

לא נורא , אני גם ככה לא משלם , אלא חבר.

פורסם

אל תביא כלום. תערוך ב-WORD את הערכים שרשומים (אני בטוח שיש לך קבלה במחשב אם הזמנת ברשת), שיהיו נמוכים מהמצב האמיתי, אבל עדיין אמינים, ותשלח בפקס למכס. הם יעבירו לדואר שקרוב אלייך.

כמובן שאם אתה גר לא רחוק מהמכס, אפשר לקפוץ לשם ישירות וזהו.

Anatoli.

פורסם

אל תביא כלום. תערוך ב-WORD את הערכים שרשומים (אני בטוח שיש לך קבלה במחשב אם הזמנת ברשת), שיהיו נמוכים מהמצב האמיתי, אבל עדיין אמינים, ותשלח בפקס למכס. הם יעבירו לדואר שקרוב אלייך.

כמובן שאם אתה גר לא רחוק מהמכס, אפשר לקפוץ לשם ישירות וזהו.

Anatoli.

המממ,זו לא עבירה פלילית במקרה?

פורסם

זו עבירה רק אם תופסים אותך ;)

פורסם

רק דבר אחד יש לי להגיד על זה, תזהר בארץ יש 2 גופים שאתם לא מתעסקים. מע"מ ומכס.

פורסם

תעזוב שטויות. אתה לא מייבא מסחרית ולא צריך אישורים מהמשרדים השונים, ולא צריך אפילו לגשת למכס בזכות זה. במקרה הכי גרוע, תשלם את הסכום המלא. אני שחררתי מהמכס לפחות 50 חבילות ב3-4 שנים האחרונות, זה סיפור לא מסובך, ולא רציני. סך הכל הם חבורה של זקנים אינפנטילים ולא מעבר לזה. כל המוצרים שאתה מזמין מעוקבים לצורכי מס בלבד, ואין שום אישורים שדרושים. אלה שמטפלים בחבילות הקטנות שלנו בשווי של כמה מאות דולרים לא שמים לב יותר מדיי (עובדה שחלק גדול מהחבילות עוברות בלי שום בעיות גם אם הן גדולות ויקרות יחסית).

אם אתה פוחד לערוך את הקבלה, אל תערוך אותה. אבל בסופו של דבר ההפסד הוא כולו שלך. אם להשוות את זה למשהו אחר שמוכר לך יותר טוב, הרי ברור שהרוב המוחט מוריד מהרשת תכנים לא חוקיים. זה כמו שפתאום יבוא מישהו וישאל "זה לא לא חוקי להוריד מוזיקה מהרשת?" כשלמעשה הוא מוריד סרטים ומשחקים על ימין ועל שמאל. האבסורד הוא אותו אבסורד :)

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקי,

קיבלתי בדואר את ההודעה לשחרור דבר דואר מהמכס בתלאביב .

כעיקרון חבר רכש את המוצרים בויזה בינלאומית , ושלח לבית של דוד שלי בארה"ב.

דוד שלי שלח את החבילה אליי. לא כתוב פה ערך מוצהר של החבילה , ואין לי שום קבלה / חשבונית של הקנייה.

פורסם

אז תשיג קבלה. אם הוא הזמין מהאינטרנט החנות תמיד שולחת חשבונית על הקנייה למייל שמספקים. אחרת אפשר להציג לדעתי גם את העסקה הרלוונטית בכרטיס המגנטי. כמובן שתמיד אפשר בתור מפלט אחרון לתת את הערך של המוצרים בחנות המדוברת על וצירוף של צילום מסך (מודפס כמובן). כמובן שאתה יכול גם להתקשר ולשאול אותם מה אפשר לשלו אם אין קבלה (מניסיון שלי בדר"כ הם לא מוסרים יותר מידיי מידע ולא באמת עוזר לדבר איתם בטלפון. כאמור, חבורה של זקנים סנילים).

Anatoli.

פורסם

" סך הכל הם חבורה של זקנים אינפנטילים ולא מעבר לזה"

LOL LOL , הרגת אותי , כמעט נפלתי מהכיסא :lol: :lol:

פשוט דמיינתי לעצמי את המחשבה..שחבורה של זקנים טיפשים ..פותחים חבילות במכס , של ציוד מחשוב ומנסים להעריך את השווי שלהם :smile1:

ומה הכוונה לערוך בוורד ? איך אתה יכול לערוך את הקבלה בוורד ?

למשל אני מזמין משהו עם קבלה של 2000 דולר..איך אתה עורך את זה עם צייר או משהו בלי שזה ייראה שזה שונה ?

ונניח וערכת ל1500 דולר , זהו זה הכל , הזקנים של המכס מקבלים את הקבלה וזהו ?

אם זה ככה אני מתלבט בין לקנות מחשב בארץ..או להזמין מחו"ל..

פורסם

הקבלות מגיעות גקבצי טקסט או קוד של דף אינטרנט. את שניהם אפשר לערוך בלי הרבה בעיות.

ותשמע, כמובן שאם תגזים בערך שרשמת וזה ייראה להם חשוד יבדקו את זה. אבל בדר"כ אין עם זה בעיות. אני מתוך משהו כמו 50 פעמים שנעצרו חבילות במכס, ב-40 שלחתי קבלות ערוכות (לעיתים בערך של כמה דולרים פחות, ולעיתים בערך של 200 דולר פחות, תלוי במוצר) וב-90% מהמקרים זה עבד. בשאר המקרים שילמתי כמה שהייתי אמור לשלם אם הייתי שולח קבלה רגילה.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים