פורסם 2008 בינואר 2817 שנים מה זה קאמל מדיום ? וכמה עולה קופסא ? יענטו אם אני רוצה אני בא למוכר אומר לו תביא לי קאמל מדיום ? כמאל שהוא בחוזק בין לייט לבין רגיל. בדיוק בחוזק שאני אוהב. עולה בדיוק כמו לייט ורגיל, אני אומר תמיד מדיום, אף פעם לא אמרו לי שקוראים בזה בשם אחר... ההבדל בין רגיל למדיום: האוסף הצנוע שלי :-X
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים איפה זה יוצא צומת לב? מכיר צומת הספרים? אתה ממשיך ישר , ימינה ואחרי 10 קילומטר יורד לשטח, נוסע לכיוון צפון מזרח ואחרי נסיעה ממושכת אתה תמצא את צומת הלב.
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים לא חבל על הכסף???לא חבל על הבריאות???לא חבל על הסרחון???אני לא מאמין שיש מישהו שבאמת נהנה מסיגריות ולפיכך הגעתי למסקנה שיש רק שלוש סיבות אפשריות לעשן:1. בשביל הפוזה2. מתוך התמכרות3. סאטלה ומספר שלוש - תשתה אלכוהול , עדיף
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים 3. סאטלה ומספר שלוש - תשתה אלכוהול , עדיףמה הקשר בין "סאטלה" לסיגריות (עם טבק...)ומה גורם לך לחשוב שאלכוהול עדיף?הסכנות הבריאותיות שלו לא פחותות משל סיגריות.
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים סטאלה? אתה לא יודע שסיגריות בפעמים הראשונות או אולי גם אחרי זה עושות קצת אבל ממש קצת HIGH ?ואלכוהול עדיף אתה פחות מתמכר אליו והוא פחות מזיק בריאותית וגם הוא לא מפריע לסביבהוגם במידה הוא דווקא בסדר , בניגוד לסיגריות שכל כמות שלהם מזיקה
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים לא מעשן.ובנוגע לדעה שלי על עישון - אני מאמין ב"איש איש באמונתו יחייה" מי שאוהב לעשן - שיבושם לו. כל עוד זה לא מפריע לי אין לי בעיה עם זה.אני איתך...גם לא מעשן...
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים הסאטלה הכי טובה זה אחרי ריצה מרגישים טוב עדיף לשמור על הבריאות ולהראות טוב ולהריח טוב מאשר להכניס חרא לריאות ולהריח כמו אחד וגם להראות ככה . אני לא מאמין שיש מישהו שבאמת נהנה מסיגריות ולפיכך הגעתי למסקנה שיש רק שלוש סיבות אפשריות לעשן: 1. בשביל הפוזה רק זה לא מעשן ולא יעשן.
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים סטאלה? אתה לא יודע שסיגריות בפעמים הראשונות או אולי גם אחרי זה עושות קצת אבל ממש קצת HIGH ?ואלכוהול עדיף אתה פחות מתמכר אליו והוא פחות מזיק בריאותית וגם הוא לא מפריע לסביבהוגם במידה הוא דווקא בסדר , בניגוד לסיגריות שכל כמות שלהם מזיקהיותר קשה להיגמל מאלכוהול מאשר מסיגריות.
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים כמאל שהוא בחוזק בין לייט לבין רגיל. בדיוק בחוזק שאני אוהב. עולה בדיוק כמו לייט ורגיל, אני אומר תמיד מדיום, אף פעם לא אמרו לי שקוראים בזה בשם אחר... ההבדל בין רגיל למדיום: האוסף הצנוע שלי :-X מה יש בקופסת מתכת? אני יכול נחש...
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים כלום לא כולם סטלנים כמוך. הייתי משתמש בזה שהייתי עוד בטייסת,לא צריך להסתובב עם הקופסה. אחלה דבר בחוסך מקום בכיסים של הסרבל
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים לפני חודשיים התחלתי למידי פעם ובגלל שמידי פעם ולא באופן סידרתי אז הנה הרשימה המלאה של הסיגריות שאני מעשן פרלמנט מלבורו לייט אלאמ או אדום או לייט מה שבא.. וינסטון נקסט (כחול / לייט) - כשאין תקציב ,ד"א זאת הסיגריה הראשונה שעישנתי,גמרתי קופסא עם חברים תוך שעתיים מלבורו אדום - כשהנרקומנים באים CAMEL - ממש נדיר ,הילדים פה חושבים שזה דבר מגעיל : כמו ששתם לב בלי נובלס וכל החרא הזה עדיף לי ככה
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים אני לא מבין איך אנשים מעשנים NEXT כמובן על טעם ועל ריח בלה בלה אבל זו סיגריה על הפרצוף.. מילא החלטתם להרוס תבריאות תעשו את זה בדרך הכי איכותית שיש.. אני התחלתי מדווידוף (שנחשבת איכותית לא הרבה אוהבים) ומאז לא זוכר את עצמי עם סיגריות של 2.5 שקל.. ושלא תחשבו שאני איזה צפונבון מפוצץ כסף אני קורע תחת בשביל כל שקל אל תעשו את זה לעצמכם, סיגריות זה גם ככה זבל..
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים אני לא יודע עם זה נחשב..אבל אני אוהב את הריח של חברה שלי.לא בדיוק נחשב עישון אבל אני מכור לזה על אותו משקל כמו שמעשן לא יכול להפרד מסיגריה.אז כן אני מכור לריח שלה :anim-jjd: :anim-jjd: :anim-jjd:כל פעם שאני ניפגשים אני שואף מלוא הריאות את הריח שלה לפני שהיא ניכנסת למיקלחת שלא לדבר על הריח של הבגדים..ובעניין הסיגריות - דוחה ביותר מסריח נדבק ולא אני לא מעשן
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים אני מעשן. כבר 4 שנים מלבורו לייט..קופסה ביום ימי שישי מועדון 2 קופסאות..אירועים 2 כול מה שקשור לשימחה זה 2 קופסאות בערך.. :s07: והתחלתי בגלל פוזה בשביל הפרוטוקול.. :kopfpatsch: ואני מצטער על זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.