עבור לתוכן

צריך עזרה דחופה כי אני לא כל כך מבין ב oc ואני קונה מחשב חדש!

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות ddr2 kingston 1gbX2 667mhz לעלות את התדר של ה 667mhz ל 800mhz לא יעשה בעיות?

תודה רבה!

פורסם

אי אפשר לדעת, אבל ככל הנראה יהיו בעיות.

קנה 800MHZ ונגמר הסיפור.

פורסם
  • מחבר

רגע ואם נגד אני פשוט יקנה 2gb kingston 667mhz לא יהיה הבדל משמעותי בין ה800?

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות בבקשה! כי אני קונה מחשב ואני צריך לדעת

פורסם

מה דגם המעבד?

סתם ככה כדאי לך ללכת על 800MHZ. המחירים מאוד נמוכים היום.

פורסם
  • מחבר

quad core q6600

פורסם

תקנה 2GB של DDR II 800 וזהו.

פורסם

quad core q6600

אני מקווה שלא יכעסו עלי כי זה לא קשור לנושא באופן מובהק.

אבל אם הלוח שלך תומך במעבדים 45nm האם לא כדאי לרכוש כעת מעבד זול יחסית (כגון ה-E2180 שרץ יפה על 3 גה"צ ומספיק לחלוטין לכל המשחקים והיישומים כיום) ולרכוש בעוד 8-9 חודשים מעבד 45nm שעל פי דיווחים ראשוניים מאוד מבטיחים?

כבר היום אפשר להשיג E8400 (אמנם "רק" כפול ליבות אבל עם מהירות טבעית 3 גה"צ ומאיץ בקלות ל-3.6 ויותר) ב-220 דולר בארה"ב...

פורסם
  • מחבר

תפתח נושא משלך אתה לא צריך לערבב שני נושאים

פורסם

כיום ההבדל בין 667 לבין ה- 800 במחיר הוא, כמה עשרות שקלים בודדים, לפעמים תהיה לך הצעה כגון: 2 ג'יגה ב 280 ש"ח של 667

לעומת זאת תהיה לך הצעה של 2 ג'יגה 800 בכ- 320 שקל, כמובן שכאן לפי דעתי אין מה להתלבט בכלל.

מכיוון שתצתרך לרכוש זכרונות איכותיים של 667 על מנת שיהיה על תדר יציב ב 800 (שזה יעלה לך הרבה יותר מסט סטנדרטי של 800 באותה קטגוריה), כך שתחסוך כאב ראש.

כל זאת בתנאי שהלוח תואם ושאתה לא מחפש CL מטורפים.

פורסם
  • מחבר

תדוה על ההסבר אבל נגיד שאני יקנה 2gb kingston 667mhz אני יוכל לשים אותם על תדר יציב של לפחות 750?

פורסם

תלוי איזה זיכרונות. אין ערובה לOC אף פעם.

השאלה המתבקשת היא למה אתה מתעקש על 667 כשמסבירים לך שההבדל ל800 הוא זניח?!

:s07:

פורסם

לתשומת לב המנהלים..

לפי התגובות כדאי לשנות במפרטים המומלצים את המפרט לשימוש משרדי ב3000 שח ללא מסך. מופיע שם כרטיס זיכרון עם 667....

פורסם
  • מחבר

צודק..

ודבר שני אני מתעקש כי אני וחבר רוצים לחליף אני מבין ocz platinum 800mhz הוא מביא לי 2gb kingston 667mhz ועוד 100 שקל זה למה אני רוצה להחליף

פורסם

ראשית - מטרת הפורום והדיונים (ואני משתמש בפורומים ודיונים ברשת מאז 1995) היא לא רק לענות על שאלות ספציפיות אלא גם להעשיר את הידע הכללי ולשמש כמסד נתונים לציבור הגולשים המחפשים מידע מידע בנושאים שונים. מאחר והשאלה הייתה ספציפית בנושא OC והוצאת המירב מהמעבד ראיתי לנכון להעיר בנוגע לסדרה E8XX החדשה שעל פי נתונים ראשוניים מציעה מהירות שעון פוטנציאליות מרשימות ביותר במחירים מאוד סבירים. אם ההערה לא נוגעת לך אישית אתה פשוט יכול להתעלם.

שנית - מניסיון מר זיכרון איטי הוא אחד מאבני הנגף העיקריות בדרך להשגת מהירויות שעון מרשימות, חבל לך לנסות עסקאות קומבינציה שיחסכו לך 100-150 ש"ח לכל היותר אבל יגבילו אותך בהמשך מלנצל את מלוא היכולת הטמונה במעבד שלך. אם אתה רוצה לטפס ל-3 גה"צ ומעלה תשקיע בזיכרון 800 מה"צ (יש היום 2 ג"ב עם עכבה נמוכה בכ-300 ש"ח) וביחידת HSF משובחת (כגון ה-tuniq). תביט לדוגמא על המפרט שלי, המעבד רץ כעת על 2.66 גה"צ מטעמי חיסכון בחשמל, אבל דחפתי אותו ל-3.2 גה"צ יציב בקלות (שזה OC של 60% ויכולתי עוד יותר כנראה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים