עבור לתוכן

מישהו יודע חד משמעית ממה נרגם אקנה??? מה מותר? מה אסור?!? אני משתגע!!

Featured Replies

פורסם

שלום כולם, יש לי אקנה מלפני בערך 3-4 שנים, ועכשיו אני במצב שזה לא כזה נורא אבל כל הזמן יש לי עוד פצעים וזה פשוט גם אם אין הרבה לא נראה שזה עומד להיגמר בזמן הקרוב...

במהלך הזמן הזה שמעתי מיליון ואחת דעות לגבי מה מותר, מה טוב, מה לא טוב... כרגע אני שוטף פנים לפחות 3 פעמים ביום, נזהר לא לאכול שום דבר שקשור לשוקולד או גבינה צהובה (כבר שנה וחצי לא אכלתי פיצה!!!)... בקיצור אני מאוד שומר.

היום קראתי בעיתון שעדיין לא מצאו כל קשר בין כל החטיפים והשוקולדים לבין האקנה, ושיותר מפעמיים ביום לא טוב לשטוף פנים. עכשיו אני שואל - WTF?????

יש כאלה שאומרים שזה אסור, כאלה שאומרים שזה מותר, ואם זה באמת לא מזיק אז בזבזתי שנתיים של לאכול שוקולדים ופוצות בלי שזה יפריע לי בכלל!!!

מה שכן ומצאו מזה קשר זה שמאז שאני זוכר את עצמי אני טורף מוצרי חלב בכמויות...

בקיצור - מישהו יודע באמת, יש אתר או מחקר או משהו באומרים בוודאות מה מותר ומה אסור???\

תודה...

פורסם

שוקולד מכיל חלב, לכן גם ככה לא תוכל שוקולדים. אני באותו מצב, בקטנה.

פורסם
  • מחבר

כן אבל לא הרבה.. אבל זה נכון שבאמת זה והבמבה לא משפיעים על הפצעים?

פורסם

דבר ראשון- כואב לי לשמוע על המצב שלך, תזמין פיצה עוד הערב.

ועכשיו לעניין-

כל הקטע של האוכל והאקנה זה לרוב סיפורי סבתא מפה ומשם, או מחקר סרק שמישהו פרסם בהתבסס על.... סיפורי סבתא.

ההופעה של אקנה תלויה יותר בסוג העור שלך, בהיגינה, ובחילוף החומרים שלך.

מה עושים?

קח המלצה מרופא עור לחומר שאמור לחסל את הדברים האלו (למה רופא עור? כי חומרים מסוימים עובדים יותר טוב על סוגי עור מסוימים)

אל תחטט בפצעים (וזה למעשה הגורם מס' 1 להופעת עוד פצעים)

תקפיד על פעילות גופנית כלשהי, זה מנקה הרבה זבל ממחזור הדם, משפר את חילוף החומרים, וזה יכול רק לעזור למצב הפנים שלך.

"לא לאכול X/Y" ישפיע אולי כמו עשירית מהדברים שלמעלה, יש לזה השפעה זניחה, אם בכלל.

יש לי חברים שטוחנים פיצות/שוקולדים/חטיפים מכל הבא ליד בקצב מטורף ויש להם פנים חלקות, ויש לי חברים שהם המקרה ההפוך.

אחד חסר מזל במיוחד- אלרגי ללקטוז, ועדיין יש לו על הפנים פי 3 ממה שכנראה יש לך.

אז בשם אלוהים

תאכל פיצה.

פורסם

לקרובת משפחה שלי הייתה אקנה קשה מאוד במשך 5 שנים (משהו מפחיד), הרופא שלה אמר לה לאמץ תפריט טבעוני. היא החלימה החלמה מלאה מהאקנה וכיום היא אוכלת הכל ואין לה כמעט שום בעיה.

פורסם

המלצה קטנה, שהיא בד"כ לא פופולרית, אבל לאנשים מסויימים פותרת את הבעיה לחלוטין:

תמנע במשך שבועיים מכל מוצר חלבי.

תראה אם זה עוזר לך.

פורסם

לפי מה שקרה לי - צריך לשתות המון מים

פורסם

לי היה ממש ממש קצת, יש חומר מיוחד שמוריד את הכל, אני לא זוכר איך בדיוק קוראים לו, תבדוק בסופר פארם, זה מין בקבוק קטן כזה.

פורסם

לי היה ממש ממש קצת, יש חומר מיוחד שמוריד את הכל, אני לא זוכר איך בדיוק קוראים לו, תבדוק בסופר פארם, זה מין בקבוק קטן כזה.

הדיוק ... אני מתאר לעצמי מישהו נכנס לסופרפארם "אני צריך חומר שיוריד לי את כול האקנה והוא במין בקבוק קטן כזה"

אני חושב שאפשר לסכם את זה בכך שהטיפול שונה מבן אדם לאדם (כאילו מה שמוריד לו את הכמות , מחלק זה לאכול טבעוני ולחלק זה לשתות הרבה מים ולמישהו אחר זה לא לאכול מוצרי חלב)

פורסם

כמו שכבר כתבו, הטיפול משתנה מאדם לאדם.

אני ראיתי על עצמי שיש קשר בין אכילת פיצוחים להופעת חצ'קונים. בגדול ממליצים להמנע גם משמן. בתכלס זה לא מוכח.

פורסם

אמאלההה!!!

מה הייתי עושה שנה וחצי בלי מוצרים חלביים???

מה הייתי עושה בלי פיצה???

אני כל יום אוכל איזה חצי קילו גבינה/קוטג

בעעעע

פורסם

לקרובת משפחה שלי הייתה אקנה קשה מאוד במשך 5 שנים (משהו מפחיד), הרופא שלה אמר לה לאמץ תפריט טבעוני. היא החלימה החלמה מלאה מהאקנה וכיום היא אוכלת הכל ואין לה כמעט שום בעיה.

נשמע יותר הגיוני שפשוט גיל ההתבגרות עבר והקשר לתפריט הטבעוני מקרי/זניח.

תקרא ותהנה

http://www.acne.co.il/

פורסם

המלצה קטנה, שהיא בד"כ לא פופולרית, אבל לאנשים מסויימים פותרת את הבעיה לחלוטין:

תמנע במשך שבועיים מכל מוצר חלבי.

תראה אם זה עוזר לך.

:xyxthumbs:

לי זה עזר.

פורסם

נשמע יותר הגיוני שפשוט גיל ההתבגרות עבר והקשר לתפריט הטבעוני מקרי/זניח.

תודה על האיבחון דוקטור. הקשר לתפריט הטבעוני הוא ישיר ומשמעותי, המחלה המשיכה איתה עד אחרי גיל ההתבגרות ונעלמה רק לאחר שינוי התזונה.

זה ידוע עובדתית שתזונה משפיעה בצורה משמעותית על מצב העור בגוף, מלבד ההורמונים של גיל ההתבגרות.

פורסם

לפי הנסיון שלי. דבר ראשון כל יום לשתוף פנים בסבון, תבקש בסופר פארם בשביל זה של דוקטור פישר.

והיתי לוקח מין כוהל כזה "ספירט סליציל 4%" ושורף קצת ת'חצ'קונים (אל תדאג כתוב שזה מיועד לזה) זה שורף כמה דקות אבל לאחר יומיים הם לא שם (כמובן אם לשתוף כל יום פנים ולשים את הספירט על דברים שאתה רואה שעומדים להפוך לחצ'קונים אתה תישאר חלק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים