פורסם 2003 באפריל 1722 שנים המארז הוא מארז ארקילי אז אני מתאר לעצמי שהוא מגיע מפורק להרכבה עצמיתבכל מקרה .. האם כשהוא עובד במכס יהיה עלי לשלם משהו?תודה
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים 18 אחוז מעמ ועוד איזה 50 שקל על איכסון (זה שוכב אצלהם במחסן איזה שבוע ועוד לוקחים לך כסף על זה)
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים תאמת זה כן משתלם. אם אתה קונה משהו שהסיכוי שהוא יתקלקל נמוך, יש את האתר, ששוב פעם שחכתי איך קוראים לו, שאתה שולח את הדברים אליהם והם מביאים לך את זה, בכל מיקרה כולל ה 18 אחוז מע"מ יצא לך זול יותר מאשר לקנות בארץ.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים תאמת זה כן משתלם. אם אתה קונה משהו שהסיכוי שהוא יתקלקל נמוך, יש את האתר, ששוב פעם שחכתי איך קוראים לו, שאתה שולח את הדברים אליהם והם מביאים לך את זה, בכל מיקרה כולל ה 18 אחוז מע"מ יצא לך זול יותר מאשר לקנות בארץ. MUSTOP וזה ממש לא יוצא כדאי, המחירים שלהם שערורייתיים בהשוואה לאתר הקודם שלהם (הם פשטו את הרגל ונטוויז'ן קנו אותם).
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים מישהו יודע אם צריך לשלם מכס או מע"מ על רמקולים? פשוט דודה שלי נוחתת עוד שעתיים עם INSPIRE 6.1 ואני ממש לא רוצה לשלם יותר....
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים אין סיבה שתשלם בגלל שהיא לא חייבת לעבור במכס, בדך כלל לא לוקחים למכס אנשים סתם ככה.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים אם היא תצהיר על זה, היא תשלם 71% תוספת (חבל).אם זה עלה פחות מ200$, אז לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.