עבור לתוכן

מקרה ממש הזוי שקרה לי תגידו את דעתכם.. (אכלתי משהו וראיתי אדום + איבוד תחושה ביד

Featured Replies

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

שיש התקף לב אתה תרגיש הרבה יותר מרק "נמלים", ותדע טוב מאוד שזה התקף לב......

זה בנוסף לעובדה שאם זה היה משהו בסגנון, הוא לא היה פה עכשיו בשביל לדווח לנו על המקרה.

....זה בנוסף לעובדה השניה שבגילאי נוער הסיכוי להתקף לב נע בין אפס לכלום, אלא אם כן יש לך סיבוכים מיוחדים.

למרות שהסיפור נשמע לי הזוי, אובדן תחושה ושליטה ביד, ועוד ב 2 התקפים נפרדים, יכולה להיות רק בעיה נוירולוגית. כמו שכולם אמרו- לך לראות רופא.

פורסם

עד כמה שידוע לי, אם באמת מדובר בשבץ קל זה עלול לבשר על שבץ יותר רציני שיגיע, אפשר למנוע את זה מראש עם תרופות מסויימות.

אבל כמובן שאף אחד כאן לא מוסמך לענות לך על שאלות רפואיות, לך לרופא המשפחה שלך בהקדם האפשרי, תספר לו הכל והוא יפנה אותך לאן שצריך.

פורסם

התאור נשמע מתאים מאוד לארוע מוחי ומצריך בדיקת CT מיידית. לו הייתי הורה שלך או אחראי עליך באיזה שהיא דרך, הייתי מטלפן למספר החירום של קופת החולים להתייעצות ובכל מקרה, לדעתי הפנייה לבית חולים מרכזי (כזה שיש בו מחלקה מתאימה ומומחים לכלי דם, נוירולוגיה וכו') היא הכרחית לבדיקת CT ראש ולו כדי לסתור את האפשרות של ארוע כזה. במקביל יהיה צורך לבדוק רמת סוכר, קרישה וכמובן לחץ דם ואקג. נתונים שכדאי שתצטייד בהם כוללים מקרים דומים של בעיות בכלי דם במשפחה כולל ארועי שבץ על כל סוגיהם בגיל צעיר.

אם יש לך אפשרות, בדוק לחץ דם כבר עכשיו ואם יש לך גם מד סוכר בדם בבית - בדוק גם את זה ומסור למי שישאל.

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

שיש התקף לב אתה תרגיש הרבה יותר מרק "נמלים", ותדע טוב מאוד שזה התקף לב......

זה בנוסף לעובדה שאם זה היה משהו בסגנון, הוא לא היה פה עכשיו בשביל לדווח לנו על המקרה.

....זה בנוסף לעובדה השניה שבגילאי נוער הסיכוי להתקף לב נע בין אפס לכלום, אלא אם כן יש לך סיבוכים מיוחדים.

למרות שהסיפור נשמע לי הזוי, אובדן תחושה ושליטה ביד, ועוד ב 2 התקפים נפרדים, יכולה להיות רק בעיה נוירולוגית. כמו שכולם אמרו- לך לראות רופא.

לא תמיד יודעים

התקף לב מגיע בכל מיני צורות

ולא כל התקף הוא חזק -הבעיה שזה קורה הסיכוי שיקרה עוד הפעם גבוה מאוד

והנמלים בידיים זה סימן לבעיה חמורה מאוד

בעניין הגיל

זה כן יכול לקרות למרות שלא נפוץ בגילים צעירים

עדיין יש מחלות ובעיות גנטיות שיכולות לגרום לזה בגיל צעיר

פורסם

שוב, גם אני לא רופא וסבירות גבוהה לפי התאור שנתת שלקית בארוע מוחי שאם אתה עדיין מדבר איתנו כנראה היה קל.

הטעם המר של הסלט סביר להניח שהוא גם חלק מהתסמינים של אותו ארוע והסלט לא באמת היה כזה מר.

בדיקה מיידית היא העצה הכי טובה שיכולים לתת לך ברגע זה.

זה לא משחק ילדים, יש לך ראש ממשלה לשעבר שעדיין לא התעורר מארוע מוחי שני לאחר שעבר אחד קל...

פורסם

הטעם של הירקות היה מר ? יש מצב שלא שטפת חלק מהם ?

אני חושב שנפלת על ירק עם יותר מדי ריסוס. (ז"א - מקווה שזה המצב)

פורסם

די אנשים, אתם מבלבלים את הבחור, חלק מהתגובות כאן לא קשורות לכלום וסתם מבלבלות,

פותח הת'ראד - לך לרופא.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים