עבור לתוכן

איבדתי פלאפון, מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

היה לי דגם של טליט (חברת פלאפון) שהתחייבתי עליו ל-36 חודשים לחבילת שיחות ו-SMS שעולה 69 שקל לחודש (והמכשיר עצמו עולה 9.9). זה היה לפני 10 חודשים ונשארו לי עוד 26. הפלאפון אבד. יש קנס יציאה מתוכנית ההתחייבות על סך 1000 שקל. אני רוצה בעיקרון לקנות מחדש מכשיר זהה או דומה אבל מפחד שפלאפון ינצלו אותי. איך אני יכול לצאת מהסיפור הזה בצורה הכי טובה וזולה? למי שקרה מקרה דומה - מה עשיתם? תודה

פורסם

קודם כל תתקשר ותודיע להם שיסגרו את השיחות היוצאות.

ואתה יכול לקנות כל מכשיר מפלאפון/מתאים לפלאפון ולהמשיך בתוכנית שלך. המכשיר הוא רק מכשיר.

אם יש ביטוח אולי גם יתנו לך מכשיר חדש בחינם/השתתפות עצמית.

פורסם

אין קשר בין המכשיר לחבילה, לא מתחייבים על מכשיר, פרסת את התשלום עליו ל36 תשלומים זה הכל.

תודיע להם שאיבדת אותו, והם כבר יאמרו לך מה האפשרויות שעומדות בפנייך.

(מה שכן אתה תמשיך לשלם עליו, גם אם תקנה מכשיר חדש)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תתקשר ותודיע להם שיסגרו את השיחות היוצאות.

ואתה יכול לקנות כל מכשיר מפלאפון/מתאים לפלאפון ולהמשיך בתוכנית שלך. המכשיר הוא רק מכשיר.

אם יש ביטוח אולי גם יתנו לך מכשיר חדש בחינם/השתתפות עצמית.

לא היה לי ביטוח. אתה אומר שבעצם אני יכול לקנות לבד מכשיר, להתקשר לפלאפון ולהגיד להם שקניתי מכשיר אחר ולדרוש להעביר את החבילה למכשיר החדש? הם לא יעשו בעיות?

וד"א, אמא שלי פעם איבדה מכשיר (והייתה חבילה שהיא התחייבה אליה). כשהיא קנתה מכשיר חדש החליפו לה את החבילה לפחות טובה כי אמרו לה שהחבילה הישנה "לא רלוונטית" כבר, אפילו שאלמלא המכשיר היה נאבד ההתחייבות שלה הייתה תקפה לעוד שנה בערך. יש חוק נגד זה? בטוח שאין קשר בין החבילה למכשיר? ואני חושש מלחשוף את הקלפים בפניהם לפני שאני יודע מה האופציות ומה נהוג, כי במקרה של אמא שלי הרגשתי שניצלו אותה, אז אני חושש מהתחמנות שלהם.

פורסם

אני יכול להביא לך טלפון חינם של חברת ORANGE ....

עם זה עוזר

פורסם
  • מחבר

אני יכול להביא לך טלפון חינם של חברת ORANGE ....

עם זה עוזר

תודה אחי 8). אבל מצאתי אותו (בבית :smile1::screwy:). חיפשתי אותו שעות, אז זה די מפדח, אבל אני מרגיש כאילו הרווחתי כמה מאות שקלים עכשיו ;D. אז תודה לכולם. הכל בסדר.

פורסם

קודם כל אף פעם לא שמעתי על המושג "חבילה לא רלוונטית". נראה לי שאיזה מוכר עבד עליה.

מאה אחוז שאין קשר בין חבילה למכשיר, אתה יכול לקנות מכשיר מכל אחד , בין חנות שמייבאת/משווקת מכשירים ובין חברת תקשורת שנותנת לך קו ובנוסף גם מוכרת מכשירים.

ואין להם סיבה לדרוש שתשלם להם את הקנס ותסיים את ההתחייבות כי אז אתה לקוח חופשי שיכול ללכת לכל חברה ולא כבול לפלאפון.

אז תתקשר אליהם דחוף וקודם כל סגור את הקו (אם לא עשית את כבר) כי יש מצב שמישהו ממש חוגג על חשובנך אם השארת את השיחות יוצאות פתוחות.

נסה להתקשר לפלאפון שלך כמה פעמים, אולי מצא אותו אדם ישר שיחזיר לך את המכשיר.

ודבר עם פלאפון ודווח שהמכשיר נאבד, ותראה מה הם אומרים, לא שווה לך או להם להמשיך את המצב הנוכחי.

ותתיעץ לפני שאתה חותם/מסכים איתם...

אבל אני מאוד מקווה בשבילך שכבר סגרת את הקו לשיחות יוצאות!!!!

עריכה:

שמח בשבילך שמצאת את המכשיר. לפחות למדת משהו לפעם שבאמת תאבד את הפלאפון :)

פורסם

אני שמח בשבילך, למרות שאם היה לי מכשיר של טליט והתמזל מזלי לאבד אותו, הייתי בוכה אם הייתי מוצא אותו אחר כך ;D

פורסם
  • מחבר

אני שמח בשבילך, למרות שאם היה לי מכשיר של טליט והתמזל מזלי לאבד אותו, הייתי בוכה אם הייתי מוצא אותו אחר כך ;D

:silly:. כבר התחלתי לחשוב על חצי הכוס המלאה ("לפחות עכשיו אני אוכל להשיג פלאפון נורמלי במקום הטליט") :hat:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים