פורסם 2008 בינואר 2617 שנים Apple AirBook קצת מעל 70$ אבל לא נורא אתה יכול להזמין דברים מאיביי ולא לשלם משלוח כזה יקר, ז"א תזמין למלון שלהם או משהו, השאלה כמה זמן הם יהיו שם
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים Apple AirBookכופר!חייב להיות גאדג'ט? פעם אחרונה שהזדמן לי לייבא משהו מארה"ב (מישהו הביא בשבילי), הבאתי שעון יד אלגנטי.זה דווקא רעיון מעולהאוזניות אנארף. תחשוב מה את צריך ובארץ זה יקר...וזהו.עוד אחד מהרעיונות היותר טובים. אפשר להשיג שם אוזניות מעולות בגרושים.
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים תביא את הנייד הזה:http://www.newegg.com:80/Product/Product.asp?Item=N82E16834146363
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים שעון,גאדג'ט נמחד, נגן, עכבר, מקלדת, אוזניות, רמקולים (אם יש מקום), בגדים, נעליים שיקרות בארץ, פלאפון sim free (אם אני לא טועה קוראים לזה ככה..), משחקי מחשב..................................................................................פשוט תגיד מה אתה יותר מחפש..
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים מחבר טוב החלטתי אני לוקח מלא מגיני מסך ל-PSP .בארץ גנבים,לוקחים לי על אחד 40 שקל ושם עולה לך 2 דולר ל-5 חתיכות לא חבל ? ואוזניות אולי אני אקח מקוריות של PSP או של הסנשיינר הזה משהו כזה
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים טוב החלטתי אני לוקח מלא מגיני מסך ל-PSP .בארץ גנבים,לוקחים לי על אחד 40 שקל ושם עולה לך 2 דולר ל-5 חתיכות לא חבל ? ואוזניות אולי אני אקח מקוריות של PSP או של הסנשיינר הזה משהו כזהSennheiser
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.