עבור לתוכן

לקיחת הרישיון למי שיוצא על נפשי - אמיתי או לא ?

Featured Replies

פורסם

פותח הנושא

הדבר הזה אמיתי לגמרי...

במקום העבודה שלי היה בחור שלקחו לי את הרישיון בגלל ההשטמטות.

זה סרט לצאת מזה, עד שאתה מקבל אישורים להוציא מחדש, צריך להפוך את העולם.

וזה לא רק זה, המדינה מתנקמת אחושילינג במשטמתים חבל לכם על הזמן, מי שרוצה לגור פה - לצה''ל.

• תגובות 52
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מכיר עשרות אנשים שלא גויסו או נפלטו מצה"ל מכל מיני סיבות (נפשי, בריאותי,פציאה,סיבות פוליטיות וכ"ו). לחלקם עשו בעיות עם הרישיון . אני הכרתי רק מישהו אחד שהשטמט. הוא זייף אישורים רפואיים שיש לו סרטן. זה היה בשנת 96 , ולא היתה לו שום בעיה עם רשיון.

פורסם

אני מכיר המון שנמנעו מגיוס, לאף אחד לא היו בעיות עם רישיון, עבודה או כל דבר אחר. צריך לעצור את המיתוס הזה.

פורסם

אני מניח שברור לכולם ש חוק זה הוא חוק לא חוקי.

לא ניתן ולא חוקי להעביר מידע מגופים שונים מסיבות ככגון חוג הגנת הפרטיות אשר למעשה משאיר את התיק שלך חסוי.

המטרה של כל הברדק הזה לא נועד כדי ליצור חוק בסופו של דובר ...

הרי ברור לכלם שמדובר בספין תיקשורתי כדי לעלות את השייח הציבורי

ולמעשה לראות איך הציבור יגיב ויקבל או לא יקבל את זה.

אותו ספין נעשה כנדומני לפני שנה בדיוק על נושא של זמרים\שחקנים שעשו צבא אלה שלא(הצבא נפגע מזה קשות...)

אז די תפסיקו ...להלחץ

הכותב כן היה בצבא וכן זיינו אותו שמירות ! כס אמק .. :smile1: תמיד דופקים את השחורים! :smile1:

פורסם

אין סיכוי שזה עובר.

לא יכול להיות דבר כזה, המדינה הזאת נשלטת בידי העליתה שרובה בכלל

לא שירתה בצבא, ותנחשו איך...

היא לא תאפשר את זה.

פורסם

אני מכיר המון שנמנעו מגיוס, לאף אחד לא היו בעיות עם רישיון, עבודה או כל דבר אחר. צריך לעצור את המיתוס הזה.

אתה אף פעם לא יודע איפה זה יעקוץ אותך. לפני מספר ימים ישבתי עם המנהל בזמן שהוא עשה סינון קורות חיים. קורות חיים של מי שלא עשה צבא עפו לפח בלי קשר לניסיון או כישורים של אותו בן אדם.

פורסם

היום רוב המנהלים ובעלי בתי העסק לרוב מסתכלים דיי ישר בקורות חיים שלך אם עשית צבא או לא, ודעתי היא? שזה הגון ביותר, למה שאני אוכל חרא 3 שנים בזמן שאחד אחר ישב בבית ולמד או עבד בעבודות זמניות שהכניסו לו הרבה יותר כסף מהמשכורת הצבאית ואז להתקבל למקום העבודה במקומי?

ואני כן מבין את אלה ב100 האחוזים שבאמת לא יכולים לשרת בצבא בגלל בעיות נפשיות או בעיות פיזיות/רפואיות, אבל לחלוטין לא את אלה שמשתמטים כי הצבא לא מתאים להם... אין דבר כזה לא מתאים, ואני מכיר כמה כאלה שאמרו את זה בהתחלה כמו כל משתמט נולד - נכנסו ליחידה ואמרו לעצמם בואו נתן צ'אנס ונזרום, אפילו עם כל הפחדים שלהם, "אמא אני רוצה הביתה", "הצבא לא בשבילי", "מה לי ולצבא"...

והם ראו שזה לא ככה.

אם אתה תפנה את הגב שלך לצבא, הצבא שלך יפנה את גבו אלייך. אין מה לעשות, אופטימיות ורצון בצבא זה מה שלפעמים יקח אותך למעלה.

והחוק הזה נועד בשביל בדיוק המשתמטים, ופה המבחן נהיגה בא לבדוק - מי שכשיר לנהיגה, יוחזר לשירותו הצבאי.

פורסם

צבא סתם מקום חרא..

אבל מי שלא עושה צבא וגם לא שירות לאומי אז שידע מה הן ההשלכות לדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים