פורסם 2008 בינואר 2617 שנים שלום לכולםראיתי בימים האחרונים קצין העונד סיכה משונה שלא ידעתי מה היא ולא מצאתי עליה מידע באינטרנט וחשבתי אולי מישהו פה מכיר אותההסיכה הייתה עגולה, בצבעים אדום וצהוב, כאשר משהו כמו חצי ממנה היה אדום והחצי השני צהוב עם כל מיני נקודות בצבעים האלה בפנים[לא ממש הבנתי מה זה אמור להיות].תודה מראש
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר אתה בטוח?אני מאוד בספק שזו מה שהסיכה אומרת[לפי אופי השירות שלו]... אולי אנחנו מתכוונים ל2 סיכות שונות אבל דומות.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים אתה בטוח? אני מאוד בספק שזו מה שהסיכה אומרת[לפי אופי השירות שלו]... אולי אנחנו מתכוונים ל2 סיכות שונות אבל דומות. צחקתי www.yehida.co.il שם יוכלו לעזור לך יותר למצוא מידע על הסיכה .
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים אם אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר זה סיכה של חימוש , היה את זה לכמה חברים(חוליה טכנית) בפלוגה אבל לא זוכר בדיוק מאיפה הם קיבלו אותה , בצורת מגן חצי אדום חצי צהוב עם איזה עיגול אלכוסני בפנים ...
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר ^^ ממש לא נראית ככה הסיכה עגולה לגמרי עם אדום וצהוב בפנים יותר כמו מה שמפיסטו אמר... בכל מקרה, מחר אני חוזר לבסיס לשבועיים ככה שלא ממש יצא לי לבדוק את זה.. תודה בכל מקרה ואם מישהו יראה את זה בזמן הקרוב ויכול לעזור שיכתוב בכיף ואני אראה כשאחזור
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים שלום לכולם ראיתי בימים האחרונים קצין העונד סיכה משונה שלא ידעתי מה היא ולא מצאתי עליה מידע באינטרנט וחשבתי אולי מישהו פה מכיר אותה הסיכה הייתה עגולה, בצבעים אדום וצהוב, כאשר משהו כמו חצי ממנה היה אדום והחצי השני צהוב עם כל מיני נקודות בצבעים האלה בפנים[לא ממש הבנתי מה זה אמור להיות]. תודה מראש ובלי קשר לשאלה שלך: אחי, אומנם אני לא פז"מניק על, אבל איך אתה לא מתבייש?!?!?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.