עבור לתוכן

מחפש מידע על סיכה של צה"ל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ראיתי בימים האחרונים קצין העונד סיכה משונה שלא ידעתי מה היא ולא מצאתי עליה מידע באינטרנט וחשבתי אולי מישהו פה מכיר אותה

הסיכה הייתה עגולה, בצבעים אדום וצהוב, כאשר משהו כמו חצי ממנה היה אדום והחצי השני צהוב עם כל מיני נקודות בצבעים האלה בפנים[לא ממש הבנתי מה זה אמור להיות].

תודה מראש

פורסם

סיים קורס נהיגה על משאית מעל 15 טון בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח?

אני מאוד בספק שזו מה שהסיכה אומרת[לפי אופי השירות שלו]... אולי אנחנו מתכוונים ל2 סיכות שונות אבל דומות.

פורסם

אתה בטוח?

אני מאוד בספק שזו מה שהסיכה אומרת[לפי אופי השירות שלו]... אולי אנחנו מתכוונים ל2 סיכות שונות אבל דומות.

צחקתי ;)

www.yehida.co.il

שם יוכלו לעזור לך יותר למצוא מידע על הסיכה .

פורסם

אם אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר זה סיכה של חימוש , היה את זה לכמה חברים(חוליה טכנית) בפלוגה אבל לא זוכר בדיוק מאיפה הם קיבלו אותה , בצורת מגן חצי אדום חצי צהוב עם איזה עיגול אלכוסני בפנים ...

פורסם

49899.jpg

פז-גז? ^^

פורסם
  • מחבר

^^ ממש לא נראית ככה

הסיכה עגולה לגמרי עם אדום וצהוב בפנים

יותר כמו מה שמפיסטו אמר... בכל מקרה, מחר אני חוזר לבסיס לשבועיים ככה שלא ממש יצא לי לבדוק את זה.. תודה בכל מקרה ואם מישהו יראה את זה בזמן הקרוב ויכול לעזור שיכתוב בכיף ואני אראה כשאחזור ;)

פורסם

שלום לכולם

ראיתי בימים האחרונים קצין העונד סיכה משונה שלא ידעתי מה היא ולא מצאתי עליה מידע באינטרנט וחשבתי אולי מישהו פה מכיר אותה

הסיכה הייתה עגולה, בצבעים אדום וצהוב, כאשר משהו כמו חצי ממנה היה אדום והחצי השני צהוב עם כל מיני נקודות בצבעים האלה בפנים[לא ממש הבנתי מה זה אמור להיות].

תודה מראש

ובלי קשר לשאלה שלך:

gal.php?start_date=06%2F1%2F2008&end_date=6%2F1%2F2011&-=.jpg

אחי, אומנם אני לא פז"מניק על, אבל איך אתה לא מתבייש?!?!?!

פורסם
  • מחבר

כל יום זה מתקדם בקצת...

פורסם

בטח סיכת מצטיין בר-אור

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכולם

בסוף גיליתי מה הסיכה אומרת.

פורסם

וזה???

פורסם

יא צעיר :lol:

הייתי חייב.

פורסם

אתה משרת רק שנה וחצי?

פורסם

אתה משרת רק שנה וחצי?

אני מתנדב :-ם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים