פורסם 2008 בינואר 2617 שנים נתונים טכניים:טלוויזיה - LCD 27 חדשה, מסך רחב, של חברת DANTAX, לא מצאתי עליה שום מידע ברשת...כ. מסך - XFX ג'יפורס 5200 FXחיבור - VGA.בקיצור, אבא של חברה שלי קיבל במחיר אפס את הטלוויזיה הנ"ל וחלק מהתכנון המקורי היה שהיא תשמש גם כמסך מחשב ותחליף את הCRT הגדול והמכוער...אלא מה, מסתבר שהיא לא מסוגלת להציג משחקים משום סוג שהוא. ברגע שמפעילים משחק כלשהו מופיע מסך כחול עם ההודעה - UNSUPPORTEDמבחינת שאר ההיבטים הקשורים לעבודה עם המחשב היא דווקא כן מתפקדת - ניתן להפעיל וידאו ולגלוש וכל שאר השטויות, רק משחקים - לא...עכשיו, השאלה היא מה בעצם הבעיה....האם הכרטיס המיושן והחלש?חיבור VGA??הייתכן שהטלוויזיה עצמה איננה מסוגלת להציג רזולוציות מסויימות???HELP PLEASE :-\
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים כנראה שהבעיה היא ברזולוציות המשחקים.הייתה לי בעיה דומה עם Crysis כשחיברתי את המחשב לטלויזיה בגלל שהרזולוציה לא נתמכה .נסה לשנות רזולוציה למשחק ותבדוק את זה.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר ניסיתי כבר כל רזולוציה אפשרית... הקטע הוא שהמסך מסוגל להציג די הרבה רזולוציות שונות וההודעה UNSUPPORTED מתקבלת רק כשמנסים להפעיל משחקים...
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים המשחקים שלך מוגדרים לרזולוציה או קצב רענון שהטלוויזיה לא יודעת להציג. אתה תצטרך לשנות\לאפס את ההגדרות שלהם, אולי בעזרת המסך הקודם.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר אוקיי,אבל יש לך מושג איך אני אמור לעשות את זה?המשחקים לא עולים בכלל... כלומר הם פועלים אבל לא ניתן לראות מהם כלום...
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים אולי בעזרת המסך הקודם.ואם לא זה אז לקרוא ב-Readme ואולי פשוט למחוק את ההגדרות הישנות (מה-Registry או מקבצי הקונפיגורציה).
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים מחבר זה לא עוזר, עדיין לא מציג משחקים... חושבים שאם אני אקנה כרטיס מסך חדש זה יעזור? כי הכרטיס הנוכחי די עגלה... 5200 FX תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.