עבור לתוכן

מה לדעתכם הסיט-קום הכי טוב עד היום?

לדעתכם, הסיט-קום הכי טוב עד היום... 1,262 הצבעות

1. 1. לדעתכם, הסיט-קום הכי טוב עד היום...

• Seinfeld
    • friends
    • married with children
    • that 70's show
    • how i met your mother
    • The King of Queens
      0
    • Everybody Loves Raymond
      0
    • Coupling
    • 3rd Rock From the Sun
    • M*A*S*H
    • The Office
    • The Fresh Prince of Bel-Air
    • Blackadder

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לא לשכוח את רוזאן :P

ואני בשוק שאף אחד לא הזכיר את המלך ALF!

alf.jpg

• תגובות 97
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

דווקא חשבתי להזכיר אותו, אבל עם כל הכבוד לכמה שהייתי חולה על הסדרה הזו, אני לא חושב שהוא מהגדולים ביותר מבחינתי (אבל הוא בכיף היה יכול להחליף כמה אופציות ברשימה, כמו מופע שנות ה 70).

פורסם

כבר מזמן השרשור הזה לא מדבר על הגדולים ביותר... אני לא אתפלא אם תיכף יבוא מישהו ויגיד שהצלצול הגואל זו הסדרה הכי טובה בכל הזמנים :puke:

פורסם

מישהו כבר אמר את זה, ולך אין זכות דיבור כי נשאת את שם האלף לשוא

בכל מקרה מופע שנות ה-70 הייתה סדרה מגניבה בהתחלה אבל אז הם התבגרו העלילות נהיו מגעילות [ולורי] ואריק עזב...(טוב שלא העיפו את פז\רד אז בכלל היא הייתה טרגדיה) זה כבר לא היה שנות ה-70...

פורסם

גיימרית - אהבתי את ה-AVATAR שלך! אחת מהסצינות ההזויות ביותר של חבורת הקומקאים ההזוייה ביותר - מונטי פייטון האלמותיים!

פורסם

indeed

אין שום דבר שיכול להשתוות אליהם. אבל הסצינה הכי הזויה בסרט היתה כשהחבורה ניצלה ממפלצת שרדפה אחריהם במערה, כי האנימטור חטף התקף לב :lol:

שלא לדבר על the killer Rabbit of Caerbannog..

פורסם

גיימרית - אהבתי את ה-AVATAR שלך! אחת מהסצינות ההזויות ביותר של חבורת הקומקאים ההזוייה ביותר - מונטי פייטון האלמותיים!

אני מתה על הסצינה עם האביר השחור. בכלל הגביע הקדוש זה אחד הסרטים הכי גאוניים שנעשו.

פורסם

מופע שנות ה70

פורסם

אני מתה על הסצינה עם האביר השחור. בכלל הגביע הקדוש זה אחד הסרטים הכי גאוניים שנעשו.

We are no longer the knight who say"Nee", we are now the knights who say "iki-iki-iki-Tapeng

!"

פורסם

:lol:

Bring us...a shrubbery!

KnightsWhoSayNi.jpg

פורסם

אני דווקא מעדיף את life of brian .מטורף לחלוטין....

פורסם

כולכם שכחתם את The holy hand grenade, ואת כל התורה שמסביבו :cool2:

count to three, not to FIVE !!!

פורסם

לא שכחנו ;D

היתה תקופה שזכרתי כמעט את כל התסריט של הסרט הזה, וגם של life of brian, בעל פה :screwy:

פורסם

לא שכחנו ;D

היתה תקופה שזכרתי כמעט את כל התסריט של הסרט הזה, וגם של life of brian, בעל פה :screwy:

שאלה לי אליך ......מאיפה הציטוט של מונטי פיטון שאתה מביא שם למטה? פעם אפילו גיגלתי את זה והתוצאה היחידה היתה ........שלך... :lol:

פורסם

חייו של בריאן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים