עבור לתוכן

מה לדעתכם הסיט-קום הכי טוב עד היום?

לדעתכם, הסיט-קום הכי טוב עד היום... 1,262 הצבעות

1. 1. לדעתכם, הסיט-קום הכי טוב עד היום...

• Seinfeld
    • friends
    • married with children
    • that 70's show
    • how i met your mother
    • The King of Queens
      0
    • Everybody Loves Raymond
      0
    • Coupling
    • 3rd Rock From the Sun
    • M*A*S*H
    • The Office
    • The Fresh Prince of Bel-Air
    • Blackadder

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בושה. רק הדור שלא ידע את אל באנדי יכול לחשוב שחברים זו סדרת סיט-קום טובה.

הדור שידע את אל-באנדי, יודע שסיינפלד שולתתתת!!111 :cool2:

• תגובות 97
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחד הדברים שאני נוהג לעשות לבחורות זה לצחוק עליהן שהן מעדיפות חברים על סיינפלד.

אני לא מבין מה הקטע בחברים, כל הבדיחות שם ממש טיפשיות.

פעם דיי שנאתי סיינפלד. אבל לפני איזה שנה התחלתי להביא לזה הזדמנות- וגיליתי שזו סידרה מעולה.

לדעתי הסידרה היא חובה לכל בן אדם שחי בשנות ב 90.

ועל אף שאני אוהב את סיינפלד מאוד- כמובן שהסידרה הטובה ביותר תישאר תמיד נשואים פלוס.

אין מה לעשות, כל הבדיחות על נשים, על שמנים, על התרבות האמריקאית, על אירופאים ועל הכל...פשוט מעולות.

(אם מישהו צריך הוכחה http://www.youtube.com/watch?v=TLR8zoSZUVA&feature=related(

3rd rock from the sun בהחלט הייתה סידרה מאוד מוצלחת, אבל בהחלט לא ברמת הגיאונות של סדרות ברמה של סיינפלד ונשואים פלוס.

כנ"ל מופע שנות ה- 70.

גם אם הן מצחיקות באותה מידה (והן לא), הן בהחלט לא השפיעו על התרבות באותה מידה והן לא מספיק יחודיות ומיוחדות.

מסיינפלד ונשואים פלוס יש עדיין אנשים שזוכרים פרקים שלמים בע"פ ומצטטים מהן בלי סוף.

דווקא הסידרה שמבחינתי היא מקום שלישי היא "הנסיך המדליק". סידרה פשוט מעולה.

שהייתי בארה"ב לא מזמן, בזמן שהותנו במלון ב LA, שידרו כל יום איזה 4-5 פרקים רצוף.

כל יום אני והחבר שהייתי איתו היינו דוחים את היציאה שלנו ופשוט רובצים מול הסידרה הזו. אחלה סידרה.

פורסם

בושה. רק הדור שלא ידע את אל באנדי יכול לחשוב שחברים זו סדרת סיט-קום טובה.

כך כך נכון...... איך אפשר להשוות בין סאטירה מטורפת המציגה את אמריקה במערומיה, לבין סדרה כמו חברים שיש בה אמנם בדיחות ודיאלוגים שנונים אבל אין לה פואנטה בכלל.... למעשה אם כבר הזכירו את סיינפלד אז דווקא "חברים" מתאימה יותר לכינוי "a show about nothing"...

פורסם

מי שלא הזכיר את how i met your mother כנראה מעולם לא ראה אותה

למרות שנישואים פלוס יותר מצחיק (כמובן)

פורסם

married with children :xyxthumbs:

פורסם

הכי טוב עד היום?

Blackadder והמלון של פולטי. (עצוב שאף אחד לא זוכר את יצירות המופת האלה).

סיינפלד אחריהם (הרבה אחריהם, עם כל הכבוד להומור המשובח שלו).

דרך אגב, גם לסדרות כמו The Office יש מקום ברשימה (ומקום של כבוד לדעתי).

פורסם

כך כך נכון...... איך אפשר להשוות בין סאטירה מטורפת המציגה את אמריקה במערומיה, לבין סדרה כמו חברים שיש בה אמנם בדיחות ודיאלוגים שנונים אבל אין לה פואנטה בכלל.... למעשה אם כבר הזכירו את סיינפלד אז דווקא "חברים" מתאימה יותר לכינוי "a show about nothing"...

נכון. איך אפשר להשוות את הנאומים של אל, הפילוסופיה של אל ופגי על החיים, הירידות על החברה האמריקאית לזבל כמו חברים.

פורסם

המבחן האמיתי לסיטקומים הוא מבחן הזמן - ידוע בכינויו "כמה אני אהנה לראות את השידור החוזר ה-49958 לפני השינה"

חברים ונשואים פלוס מוציאות ציונים מאוד מאוד גבוהים במבחן הזה. עד היום אני נהנה לראות כל פרק לא משנה שראיתי אותו אינספור פעמים לפני כן...

סיינפלד לא. אין מה לעשות - הבדיחות והקטעים כבר לא רלוונטים וכבר די נמאסו. הבסיס שלה בנוירוטיות מסויימת של כל דמות והצמדות לקטנות כבר לא עושה לי את זה... פשוט זה נהיה מקובל להגיד שאתה אוהב סיינפלד. טוב..(לא מזלזל חס וחליילה, אבל כשאיזה פלצן בן 12 שבקושי ידע לדבר בשנות ה-90 אומר שהוא מעריץ שנים של סיינפלד, פתאום הזוהר שלה נראה רחוק יותר)

פורסם
  • מחבר

אז באיזה סידרה בחרת?

פורסם

המבחן האמיתי לסיטקומים הוא מבחן הזמן - ידוע בכינויו "כמה אני אהנה לראות את השידור החוזר ה-49958 לפני השינה"

פשוט זה נהיה מקובל להגיד שאתה אוהב סיינפלד. טוב..(לא מזלזל חס וחליילה, אבל כשאיזה פלצן בן 12 שבקושי ידע לדבר בשנות ה-90 אומר שהוא מעריץ שנים של סיינפלד, פתאום הזוהר שלה נראה רחוק יותר)

לגבי המבחן זה נכון.

אני למשל בשנות התשעים לי יכולתי לדבר (לפחות בתחילתן) אבל עדיין ראיתי כמה וכמה פרקים של סיינפלד (לא הרבה) ומספיק של נשואים פלוס ולפי מה שאני זוכר סיינפלד די הצחיק אותי למרות שגם אל באנדי לא נופל ממנו אבל לצערי את ההומור שלו אני מבין רק בשנה האחרונה כשאני כבר לא רואה את הסדרה.

אני בחרתי בסינפלד כי לא הייתי מודע לזה שנישואים פלוס זה MARRIED WITH CHILDREN אם הייתי יודע הייתי שוקל את בחירתי טוב יותר.

פורסם

התלבטות קשה בין נשואים פלוס לסיינפלד, הלכתי על נשואים פלוס.

פורסם

התלבטות קשה בין נשואים פלוס לסיינפלד, הלכתי על נשואים פלוס seinfeld.

---

friends has super-lame jokes

פורסם

חברים ונשואים פלוס מוציאות ציונים מאוד מאוד גבוהים במבחן הזה. עד היום אני נהנה לראות כל פרק לא משנה שראיתי אותו אינספור פעמים לפני כן...

סיינפלד לא. אין מה לעשות - הבדיחות והקטעים כבר לא רלוונטים וכבר די נמאסו. הבסיס שלה בנוירוטיות מסויימת של כל דמות והצמדות לקטנות כבר לא עושה לי את זה... פשוט זה נהיה מקובל להגיד שאתה אוהב סיינפלד. טוב..(לא מזלזל חס וחליילה, אבל כשאיזה פלצן בן 12 שבקושי ידע לדבר בשנות ה-90 אומר שהוא מעריץ שנים של סיינפלד, פתאום הזוהר שלה נראה רחוק יותר)

זה לחלוטין עניין של טעם. פעם הייתי מכורה ל MWC, היום זה מוציא ממני רק פיהוקים.

לעומת זאת אני מסוגלת לצפות שוב ושוב בסיינפלד וחברים.

הכי טוב עד היום?

Blackadder והמלון של פולטי. (עצוב שאף אחד לא זוכר את יצירות המופת האלה).

סיינפלד אחריהם (הרבה אחריהם, עם כל הכבוד להומור המשובח שלו).

דרך אגב, גם לסדרות כמו The Office יש מקום ברשימה (ומקום של כבוד לדעתי).

וואי! המלון של פולטי. הזכרת לי נשכחות.

פורסם

^^

אני שמח שיש מי שעוד זוכר :)

דרך אגב, למי שאולי לא מכיר לפי השם האנגלי, Blackadder = "עלילות הפתן השחור". רואן אטקינסון במיטבו, שלא לדבר על ההופעות המעולות של שאר השחקנים שם, כמו Hugh Laurie מ"האוס".

פורסם

אחד הדברים שאני נוהג לעשות לבחורות זה לצחוק עליהן שהן מעדיפות חברים על סיינפלד.

אני לא מבין מה הקטע בחברים, כל הבדיחות שם ממש טיפשיות.

פעם דיי שנאתי סיינפלד. אבל לפני איזה שנה התחלתי להביא לזה הזדמנות- וגיליתי שזו סידרה מעולה.

לדעתי הסידרה היא חובה לכל בן אדם שחי בשנות ב 90.

ועל אף שאני אוהב את סיינפלד מאוד- כמובן שהסידרה הטובה ביותר תישאר תמיד נשואים פלוס.

אין מה לעשות, כל הבדיחות על נשים, על שמנים, על התרבות האמריקאית, על אירופאים ועל הכל...פשוט מעולות.

(אם מישהו צריך הוכחה http://www.youtube.com/watch?v=TLR8zoSZUVA&feature=related(

3rd rock from the sun בהחלט הייתה סידרה מאוד מוצלחת, אבל בהחלט לא ברמת הגיאונות של סדרות ברמה של סיינפלד ונשואים פלוס.

כנ"ל מופע שנות ה- 70.

גם אם הן מצחיקות באותה מידה (והן לא), הן בהחלט לא השפיעו על התרבות באותה מידה והן לא מספיק יחודיות ומיוחדות.

מסיינפלד ונשואים פלוס יש עדיין אנשים שזוכרים פרקים שלמים בע"פ ומצטטים מהן בלי סוף.

דווקא הסידרה שמבחינתי היא מקום שלישי היא "הנסיך המדליק". סידרה פשוט מעולה.

שהייתי בארה"ב לא מזמן, בזמן שהותנו במלון ב LA, שידרו כל יום איזה 4-5 פרקים רצוף.

כל יום אני והחבר שהייתי איתו היינו דוחים את היציאה שלנו ופשוט רובצים מול הסידרה הזו. אחלה סידרה.

תודה על הלינק...איזה כיף לראות נשואים פלוס שוב!

אדיר שיש פרקים מלאים מפוצלים)

יוטיוב זה פשוט אדיר...

אבל,סיינפלד הסדרה הכי גדולה ונשואים פלוס מעט מאחור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים