פורסם 2008 בינואר 2517 שנים משעמם לי... זאת סיבה מספיק טובה לפתוח דיון כזה? i think so... אה, ותכתבו תוכניות שאתם חושבים שצריך להוסיף... ולפי דעתי אני לא מסוגל להחליט בין married with children וSeinfeld... פשוט בלתי אפשרי, מצד אחד ההומור שקורע ריאות של MWC ומצד שני הגאוניות של סיינפלד.. אני לא יכול לבחור () ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים סיינפלד הסיטקום הטוב ביותר ושולט ללא עוררין בתחום, גם למעלה מעשור מהשידורים המקוריים!
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר התלבטתי בין סיינפלד לחברים, בסוף בחרתי סיינפלד.ואללה..תמיד הייתי בטוח שבחורות מעדיפות חברים על סיינפלד..
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים 1.המשרד/חברים/MWC2.שנות ה-703.סיינפלדבעקרון אני אוהב את כל אלו ברמה די שווה, אבל אם צריך לדרג, זה הדירוג שלי.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים אה, ותכתבו תוכניות שאתם חושבים שצריך להוסיף... תוסיף את Coupling! (זיווגים. שודר בארץ בערוץ 1, BBC PRIME ועכשיו משודר בחינוכית 23). עם כל הכבוד לפופלאריות של סיינפלד וחברים, זאת סידרה הרבה יותר טובה ומצחיקה . בקשר לחברים וסיינפלד - חברים יותר מעניין ומצחיק מסיינפלד, אבל שתי הסדרות לדעתי הן לא ב-TOP5 שראיתי בתחום הסטיקומים. אה, ותוסיף גם את "3rd Rock From the Sun",עוד סיטוקם משובח ביותר.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים בושה. רק הדור שלא ידע את אל באנדי יכול לחשוב שחברים זו סדרת סיט-קום טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.