עבור לתוכן

מחליפים מכונית, יש רק 2 אופציות, מה לבחור?

Featured Replies

פורסם

איזה שנים?

דודה שלי קנתה טויוטה חדשה לגמרה והתעצבנה בגלל הגיר (בדגם של שנה שעברה). בדגם של השנה היא מבסוטה.

ובאופן כללי טויוטה נחשב יותר טוב, אבל תעשו נסיעת מבחן ותראו מה טוב לכם

פורסם

מה רע במאזדה 3?

האוטו הכי מהנה לנהיגה בקבוצת המשפחתיות, חסכוני ואמין. מצד שני הוא לא הכי נוח בקבוצה.

תעשה מבחן נהיגה לשתי המכוניות שרצית ותבדוק איזו מתאימה לך יותר.

לדעתי הI30 תתאים לך.

פורסם

טויוטה.

יונדאי זה רכב מדבקה. 8)

פורסם

מה רע במאזדה 3?

האוטו הכי מהנה לנהיגה בקבוצת המשפחתיות, חסכוני ואמין. מצד שני הוא לא הכי נוח בקבוצה.

תעשה מבחן נהיגה לשתי המכוניות שרצית ותבדוק איזו מתאימה לך יותר.

לדעתי הI30 תתאים לך.

מחזק
פורסם

שלום לכולם :hi:

בעוד כחודש בערך אנחנו מחליפים מכונית.

יש לנו עכשיו MAZDA 3, ואנחנו חייבים להחליף בעוד חודש.

האופציות (שאנחנו יכולים לבחור בהם) זה או טויוטה קורולה

או יונדאי I30.

בעיקרון אנחנו משפחה שפעם בשנה (מקסימום פעמיי) נוסעים לחופשה, חשוב שהמכונית תיהיה מרווחת,

בעלת תא מטען ממוצע (שאפשר להכניס בו 4 מזוודות קטנות+תיק),

שתיהיה גם אחת שאפשר להתגאות בה (יפה), בטיחותית ולא מסובכת מדיי לנהיגה.

אז מה לקחת? מה עדיף?

את הקורולה (הגירסא הבסיסית) הלבנה

או את הI30 (הגירסא הבסיסית) הלבנה

יש לך סתירה פנימית בטקסט,שים לב למילים המודגשות.

פורסם

ל-I30 חסרונות- יש מתלים(בולמים) קשים מאוד וכל במפר קטן האוטו קופץ מאוד.. הוא לא מרווח,מבפנים מאוד נמוך.

היתרונות-חיבור AUX לטעינת IPOD או דברים כאלה..

לקורולה יש לי רק מילים טובות להגיד.. מרווחת,גיר עם אפשרות של או אוט' או ידני (מה שכן צריך להתרגל קצת לגיר...) וכו'...

(מניסיון)

בקיצור קורולה!!!

פורסם

אין ספק שקורולה(אם מדובר בחדשה על הישנות לא נסעתי)

דודה שלי קנתה כזאת מדגם GLI וזה פצצתי .

כמובן שאני נוסע אצלה כל יום היא כמו אמא שלנו, היא שומרת על אחותי הקטנה וזה .. היא עובדת עם אבא שלי.

והוא הרבה יותר מרווח מ-I30 , I 30 זה חרטא,זה קטן כמו קופסה של סרדינים , ובכלל לא מתאים למשפחה .

אולי מתאים לשניים שלושה אני יודע.. (נגיד שני מבוגרים ואיזה ילד בן 10 מאחורה)..

ובקשר לגיר רובוטי,זה כמו אוטומטי ויש בתיבת הילוכים כמו של אוטומטי+ידני אם רוצים,ההבדל היחיד הוא בעליות,צריך להחזיק את הגז אחרת מדרדרים אחורה.

אבל זה לא בעיה,וזה לא עוצר את המכונית בעליות,אני מתכוון שזה לא שמכונית נגיד שהקורולה הישנה האוטומטית תאיץ יותר מהר בעליות או לדוגמא המזדה 3

פורסם

אצל הקורולה העניין של הגיר. אם אתה לא מכיר את האוטו יוצא מצב שכל פעם שזה אמור להחליף הילוך האוטו מאט ל2 שניות ואז ממשיך, זה עלול להיות מעצבן מנסיון. אם אתה מתרגל כבר לאוטו אז זה לא קורה, יש את הרגע הנכון שבוא עוזבים קצת את הגז ואז זה מחליף בלי ההאטה (בכל מקרה לאבא שלי לא). אפשר להחליף גם עם הידיות על ההגה ואז אתה עוזב את הגז ומחליף.

מחזק טענה. לי יש קורולה חדשה.

לדעתי כדאי לך ללכת על הI30. היא יותר נוחה. למה? בגלל שלא צריך להתרגל! בקורולה הגיר מצריך תירגול!

פורסם

לא קראתי הכל...

הקורולה עד שנת 2002 ממש לא מרווחת מאחור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים