פורסם 2008 בינואר 2617 שנים אוקי אז בשורה התחתונה ליאור זה ליאור וסופרגירל היא סופרגירל ולא פותחים משתמשים חדשים סתם כי משעמם או משהו בסגנון..ראו המשתמש שלי נמחק למשל! הייתי חייב לפתוח משתמש חדש :-\
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים 6.06.2006 בשעה 17:32:40 - נרשמתי 2.12.2006 - התקבלתי על ידי מור שובל לכתב חדשות פה באתר, אחרי 8 חדשות נסיון התחלתי לקרוא חדשות וביקורות קצת מוקדם יותר... משהו כמו חודש. התחלתי עם הכינוי orenstc, אחר כך שיניתי את זה ל-ORENSTC (כינוי הרשת הקבוע שלי לכל מקום שהוא לא HWzone), אחר כך ל-Genesis, אחר ל"הגמל המעופף", ואז בשביל לסכם את מה שעשיתי בשביתת המורים לכינוי שאתם רואים מימין.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים עומר חחח אבל זכרתי טוב רק חוץ מי' אני זוכר כמה הייתי משגע אותך בקשר ל- Infected Mushroom חחחואם כבר מדברים על ענתיקות מה עם כל הצוות הישן? Ghost Dogg, The Grey Matter, The Hunter, scorpion ובקיצור כל הישנים המשיכו בדרכם ועזבו לגמריי? את מי שאני לא ישכח זה Prognathous (כתבתי נכון?) אחד האנשים המשכילים שהיו פה היה אחראי פורום מק וגם אותו הייתי משגע הרבה...
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים אשכרה מישה הפסיק לכתוב פה די ממזמן זה THE HUNTER - מישה העצבני מישה נושך חחח אני זוכר שזה הופיע לו מתחת לכוכבים חחחחחסקורפיון גם כן נעלם GREY METTER היה אחד האנשים פה
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים פאק מסתבר ששבוע שעבר חגגתי פז"מ הולדת 6 בפורום אני נמצא פה מאז 18.01.2002 משעמם לי בחיים אני חושב יותר מדי השאלה היא, האם אני היחיד כזה? איזה זמנים עברו על האתר... אילו ימים היו... אך, נוסטלגיה לא חייב שיהיה משעמם כדי להיות פה בכל מקרה את נמצא באתר בדיוק מהיום הולדת 12 שלי חיחי חהחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.