פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר אולי הזכרונות לא מקבלות מתח מספיק .. היתה פעם בעיה עם זיכרון OCZ נראה לי והפתרון היה להעלות את המתח ל 2.1 כדאי לבדוק עם MEMTEST תעלה לנו את קובץ הDUMP , שנמצא ב : %systemroot%\Minidump אני אנסה להעלות מתח .. אממ ... בטוח אבל שזה לא אמור להגיע מהמפעל על 4-4-4-15 ? ב CPU - Z ה4-4-4-15 נמצא בעמודה הכי ימנית .. בדרך כלל .. עד היום .. כל הזכרונות שקניתי .. התזמונים שלהם בפועל ואיך שהם היו אמורים להיות .. היו בעמודה האמצעית .. וסליחה על הבורות .. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2554&ProductName=GA-MA69G-S3H אמורה להיות בעיה אם אני אעלה את המתח ל2.0 או 2.1 ? והנה קבצי הDUMP שהיו בתיקיה : [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים Probably caused by : memory_corruptionנראה לי יש לך תקלה בזיכרונות , תבדוק אותם עם MEMTEST מינימום 6 שעות תעלה אותו ל 2.1 כדי להיות בטוח
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר Probably caused by : memory_corruptionנראה לי יש לך תקלה בזיכרונות , תבדוק אותם עם MEMTEST מינימום 6 שעות תעלה אותו ל 2.1 כדי להיות בטוחאיך אני מעלה את זה ?ניסיתי בביוס להעלות את זה ל +0.20 אבל לא נראה לי שזה שינה משהו ...
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים תוריד את התוכנה Everest ותבדוק מה המתח שהזכרונות שלך מקבלים במידה והם לא מקבלים את המתח הדרוש לעבודה תקינה משמע 2.1V תכנס לביוס: ושם תבחר ב + והמתח הרצוי כדי להגיע ל 2.1V.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר תוריד את התוכנה Everest ותבדוק מה המתח שהזכרונות שלך מקבלים במידה והם לא מקבלים את המתח הדרוש לעבודה תקינה משמע 2.1V תכנס לביוס: ושם תבחר ב + והמתח הרצוי כדי להגיע ל 2.1V. תודה אני אנסה ... ומצאתי בגוגל ת'רד של מישהו שגם לו הייתה בעיה זהה : http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?t=32376 עריכה : בהנחה שזה כרגע עומד על 1.8 .. בחרתי ב+0.30 ... איפה אני רואה אם זה שינה את זה? ב CPU Z זה עדיין נראה אותו הדבר ..
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אתה יכול להבדוק בביוס,רק אל תשכח שאם אתה משנה בביוס אתה צריך לשמור את זה ,יכול להיות שיצאת בלי לשמור.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר אתה יכול להבדוק בביוס,רק אל תשכח שאם אתה משנה בביוס אתה צריך לשמור את זה ,יכול להיות שיצאת בלי לשמור.שמרתי לפני שיצאתי ..זה על +0.30 ..אבל איפה אני רואה שהתזמונים באמת השתנו ?יכול להיות שיש אולי ג'מפרים על הלוח אם שצריך לשחק איתם?
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אתה יכול לבדוק בEVERST כמה הם מקבלים עכשיוהאם אחרי ששינית יש השתפרות או לא?אגב אמרתי לך כבר כי כנראה יש לך תקלה בזיכרונות , כדי לאמת את זה תבדוק אותם עם MEMTESTע"פ ניתוח קבצי הדאמפ - Probably Caused : Memory_Corruption
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר אתה יכול לבדוק בEVERST כמה הם מקבלים עכשיוהאם אחרי ששינית יש השתפרות או לא?אגב אמרתי לך כבר כי כנראה יש לך תקלה בזיכרונות , כדי לאמת את זה תבדוק אותם עם MEMTESTע"פ ניתוח קבצי הדאמפ - Probably Caused : Memory_Corruptionאני לא כל כך מבין מה זה אומר :http://img206.imageshack.us/img206/1028/newbitmapimagelz1.jpg
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי תכונה הזיכרון מקבל מתח של 2.0 ועובד לפי התזמונים של היצרן.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי תכונה הזיכרון מקבל מתח של 2.0 ועובד לפי התזמונים של היצרן.http://img146.imageshack.us/img146/6420/newbitmapimage2oa4.jpgאממ .. לפני שעתיים בערך החזרתי את המתח בביוס ל AUTO ..לא ראיתי שום שינוי ..
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר תעלה אותו עד 2.1 או 2.2ותעדכן אותנו אם עדיין המסך הכחול מופיע ..בינתיים לא היו לי מסכים כחולים .. כשהם כן היו זה היה בגלל הקספרסקי או הנירו או היוטורנט ..מחר אני אנסה כבר להעלות שוב ל2.1 או 2.2 ..אבל סתם שאני אדע ..איפה אני אמור לראות מה התדר הנוכחי\תזמונים של הזכרונות ? (לא מה שהם מסוגלים להגיע)בביוס יש לי אופציה רק לשנות את החשמל .. אין לי אופציה לתדרים ..
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים במסך הראשי של הביוס (לפני שאתה נכנס לMIB) תלחץ CTRL+F1. אחר כך תכנס לMIB והתזמונים יופיעו. מה שכן, לא כדאי להתעסק אם אתה לא יודע מה אתה עושה.. (חוץ מזה, גם באוורסט זה היה כתוב )
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים התיזמונים של הזכרונות מגיעים כי היצרנית מנסה למנוע מצב שבו הזכרון לא יעבוד עם לוח אם מסויים ולכן הזכרונות מגיעים במצב של תיזמונים יותר משוחררים .תנסה בלי לשנות מתח לעלות את התזמונים ידנית ,אם לא ילך אז תוסיף מתח כמו שנאמר פה ותנסה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.