עבור לתוכן

אני צריך עזרה בתרגום טקסט שאני מאמין שהרבא פה יזהו אותו

Featured Replies

פורסם

הטקסט הולך ככה:

Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these accounts or to ban all the Israel Golden Lines ip block (which unfortunately seems very possible in the future, since our tracker gets hammered because of the problem above)

Seems most of the users having this problem use the ISP-> GOLDENLINES

מישהו יכול בכללי להסביר לי מה זה אומר? ( ממה שהבנתי זה לא טוב ליהודים :errrr:)

פורסם

א. לפני שאביחי נועל אני לא מבין למה יש בעיה לדבר על אתר מסויים שהודיע שספקיות אינטרנט בישראל גורמות לבעיה, הרי אנחנו לא מדברים על מאיפה להוריד ומה.

ב. באמת לא יפה ככה לפתוח תראד , ממש לא , עדיף לכתוב לאחד המנהלים ולבקש אישור - אחרת אין טעם לפתוח תראד.

וזה לא רע ליהודים - די לחשוב שכול העולם מנסה להרוס משהו ליהודים!

דרך אגב אם זה בסדר להגיב לגבי התוכן עצמו אז אני אכתוב לעניין , מנהלים פשוט תגידו..

פורסם

אם אחד האדמינים נותן לי אישור אני מסביר לך

פורסם

תיארתי לעצמי שזה יגיע לynet בשלב זה או אחר.

בכל מקרה זו לא תופעה חדשה, כולנו יודעים מה "טיב" השירות והתוכן של 012, כל פעם מתגלה עוד דבר שהם עושים נגד הלקוחות שלהם, חבל רק שרוב האנשים די בורים בעניין ולא מבינים שהחברה עצמה היא שהורסת להם את החוויה באינטרנט.

מה שהם עושים כרגע נראה לי שזו עבירה על החוק ועבירה על הסכם השימוש בין הלקוח לחברה, הם לא רק עושים תיעדוף של נתונים אלא פשוט מעבירים נתונים לא נכונים בין הלקוח לטראקר, זה כאילו אני אמשוך 50 מהכספומט והוא יעביר לשרת המרכזי שמשכתי 5000. אם זאת לא עבירה אני לא יודע מה כן.

פורסם

מה בדיוק טיב החסימה של EMULE לדוגמה, מה מרגישים,רואים וכדומה . . .?

פורסם

נו מה יהיה? זה ת'ראד חמישי בערך שפותחים כאן על הנושא הזה מאתמול.

באופן כללי נהלי הפורום אוסרים דיונים על אתרי טורנטים, אבל באופן חד פעמי הנושא הספציפי הזה אושר לדיון בפורום רשתות:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316871.0

כל דיון אחר בנושא ינעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים