פורסם 2008 בינואר 2417 שנים שלום!יש לי בעיה קצת מוזרה חייב לומר....לא מזמן קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו ביחד עם חבר שיש לו נסיון בתחום המחשבים.בכל מקרה, לאחר שהרכבנו את המחשב וניסינו להפעילו מה שקרה זה שהמחשב פעל אך לא נדלק, כלומר לא הראה תגובה במסךולא נשמע הצליל (ביפ) אשר מאשר את תקינות המחשב.לאחר כמה נסיונות ובדיקות, אשר עלו בתוהו בן דודי אשר מבין גם הוא בתחום נלחץ לעזרתנו.מבדיקת מתחים שערך גילה כי הייתה איזושהי בעייתיות במתחים, חיבר כמה כבלי מתח מחדש, בעצם שינה דברים שוליים.לאחר מכן המחשב פעל, כמו חדש. התקנתי ווינדוס, ומשחקים והכל עבד ממש טוב. אך פתאום, החלה הבעיה לקרות שוב מבלי שנערך כל שינוי פנימי.המחשב פשוט החליט שוב לפעול אך לא להידלק, הכל נראה תקין המאווררים מסתובבים, האורות דולקים, אך המחשב עצמו לא רוצה להשמיע את אותו ביפהמאשר את תקינותו ובעצם את יכולתו לעבוד. פתחתי את המחשב, התסכלתי פנימה ושום דבר לא השתנה ניסיתי לשחק בכמה כבלים לנתק ולחברולאחר כמה נסיונות המחשב נדלק! שמחתי מאוד על תיקון הבעיה, אך כעבור זמן קצר היא חזרה ומאז ועד היום כל פעם שמדליקים את המחשבצריך לעשות כמה נסיונות ולשחק עם העכבר ועם הכפתור הדלקה של המסך ולנתק ולחבר כבלים חיצוניים והוא עולה.- יש לציין כי כאשר המחשב עולה לא קיימת שום בעיה והמחשב עובד באמת כמו שמחשב צריך לעבוד- יש לציין כי כל החלקים הפנימיים מתאימים לפעולה משותפתלהלן המפרט: Intel Duo Core E67502 X Kingston 1024MB 667Mhz DDR2 CL5Sapphire ATI RADEON X1950Pro 256MB PCIeGIGABYTE GA-P31-DS3LWenstern Digital 160GB 7200 RPM 8MB SATA2Windows Xp Pro SP2ייתכן שקיימת בעיית חומרה, אבל לפני שאני מתייאש ולוקח את המחשב לטכנאי אבקש מכם לעזור לי עם התקלה הזאת, האם קיימות בעיות אחרות שעלולות לגרום לבעיה מעין זו....תודה מקרב לב!!!
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים המחשב לא נדלק בכלל בכלל ? או שנדלק אבל אין תמונה על המסך ?אם לא נדלק בכלל סביר להניח שיש כשל בספק כוח או רכיב אחר אולי תנסה להפעיל את המחשב עם ספק אחר
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים תבחן טוב את לוח האם והספק שלך ותחפש שטחים שרופים כי יש אופציה שהספק שרוף....
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר המחשב פועל כרגיל, אך לא משדר תמונה למסך, זה לא שהמחשב לא נדלקמידי פעם המחשב פועל ועולה בצורה טובה ואין בעיות ככה שיש חשמל אז לא מאמין שהספק שרוףאולי משהו בלוח אם??
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים לא שולח תמונה למסך .. הייתה לי תקלות כאלה אצל כמה לקוחות והבעיה הייתה בספק , החלפתי להם אחרי שניסיתי עם אחד משלי והכל עובד בסבבהזה יכול להיות גם דברים אחרים , כרטיס מסך , זיכרון , לוח M
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים פותח התרד יש לך בעיית מתח..אתה מפרט על כל המפרט שלך מלבד הספק ?? איזה ספק יש לך ?
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים כאן הבעיה שלך הספק שלך לא סוחב אני הייתי מחליף אותו מהר לפני שמשהו יהרס לך במחשב.
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים מחבר אוקי קודם כל תודה!דבר שני יש לי שתי שאלות:א. איזה ספק הייתם ממליצים לי לקנות, אשר לדעתכם מסוגל להפעיל מחשב כזה בלי בעיות?ב. ספק באיזה מתח הייתם ממליצים לי לקנות במידה ואני רוצה לקנות ספק GENERIC
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים א. אם אתה בטוח שזה הספק כוח אז תפתח תארד בפורום "ספקים ומארזים" ליעוץ לפני קניה.ב. את המתח אתה לא בוחר אלא את ההספק (W), ובספקים ג'נריים אין לך דרך לדעת כמה וואט הספק, כל קשר בין מה שרשום על המדבקה למה שאתה מקבל בפועל מקרי בהחלט.
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים מחבר אני מבין..... בכל מקרה אבל אני מאמין שככל שהכמות הרשומה תגדל ככה גם הכמות "המקרית" נאי טועה??
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים אני מבין..... בכל מקרה אבל אני מאמין שככל שהכמות הרשומה תגדל ככה גם הכמות "המקרית" נאי טועה?? כן, אתה טועה.ספק בלי שם מאחוריו יכול להכיל כל דבר. יכולה להיות סדרה של ספקים - 400,450,500 שכולם אותו הדבר רק עם מדבקה שונה.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר מממממ.... לא ידעתי את זה. בכל מקרה לי במחשב יש ספק 480W.האם החלפה בין הספקים שלי שהוא מפעיל מחשב חלש יותר לבינו שיש לו מחשב הרבה יותר זללן הכולל ספק 400Wתפתור לדעתכם את הבעיה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.