פורסם 2008 בינואר 2317 שנים מצאתי בבית חצוצרה של אבא שלי ואני רוצה למכור אותה. הדגם הוא yamaha t100s אבא שלי אמר שהיא שווה די הרבה ויצאו רק כמה כאלה. מישהו יכול להביא לי קצת יותר מידע? כמה היא שווה באמת ואיפה כדאי לפרסם אותה..? תודה
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים מצטער לאכזב אותך, אבל היא לא שווה דיי הרבה, ולא יצאו רק כמה כאלה.חיפוש קצר בגוגל העלה שהחצוצרה הזו היא מכוונת למתחילים בתחום, ולכן מוגדרת כזולה.מהניסיון שלי עם כלי נגינה של ימאהה (יש לי סקסופון אלט שלהם, שאני מנגן עליו כבר שלוש וחצי שנים), הם איכותיים, ולמרות שזה מכוון לשוק היותר זול, עדיין אתה תוציא עליה מחיר לא רע (תלוי למצב שלה). תבדוק מה המחיר יד-ראונה שלה בארץ (תברר בחנות כמו "כלי זמר"), ותלחיט לבד בכמה למכור.בהצלחה.
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים מחבר תודה גם אני ראיתי מידע עליו באיזה פורום באנגלית ואמרו שהוא עולה שם 300 יורו שזה בערך 1800 שקל לא? (תודה על התגובה בפורום תכנות, אחי ינסה את זה מחר ויגיד לי אם זה עובד לו ;D)
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים לא, אירו שווה 5.4 ש"ח. 1620 ש"ח, והכוונה בטח לחצוצרה חדשה. וחצוצרה שעולה 300 אירו לא יכולה להיות שווה או איכותית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.