פורסם 2008 בינואר 2318 שנים מה הקשר?כשיצא מטבע של 10 שקלים הוציאו את ה-5 שקלים משימוש?המטבע היחידי שיוצא משימוש הוא של 5 אגורות (ומטבע אגורה אחת שכבר יצא די מזמן משימוש).
פורסם 2008 בינואר 2318 שנים לא. השקל הוא מטבע בסיס, אתה לא יכול להוציא אותו משימוש.איך תשלם על מוצרים בסכומים אי זוגיים?אם תוציא את השקל בשימוש, הביקוש לחצאי שקלים/עשרות אגורות יעלה בצורה דרסטית, מה שיצטרך לגרור אחריו ייצור המוני של המטבעות האלו, שהם בין הבזבזניים ביותר לייצר.כרגע להשאיר את השקל זה רווחי יותר.
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים אי אפשר להוציא את השקל משימוש כי אז יצטרכו לשנות את הערך ההתחלתי של כל המניות (לא שזה ביג דיל)לפחות משהו למדתי משיעורי כלכלה ;D
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים אי אפשר להוציא את השקל משימוש כי אז יצטרכו לשנות את הערך ההתחלתי של כל המניות (לא שזה ביג דיל)לפחות משהו למדתי משיעורי כלכלה ;Dלמה? זה שקל ערך נקוב, לא ערך כלכלי. כל מניה כמעט היא של שקל ערך נקוב, גם אם היא נסחרת בנגיד 166 שקל (טבע כיום). שקל אחד זה סתם שרירותי, זה פשוט הכי מקובל. אפשר להנפיק היום גם מניות בערך נקוב של 1.11 שקל אפילו אם אין מטבע של אגורה. זה לפחות לפי מה שאני יודע.
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים למה שלא תבטלו כבר את כל המטבעות מתחת ל 20 וזהו ?זה אחד הדברים הכי מפגרים ששמעתי, זה מטבע בסיסי ביותר. מי האידיוט שאמר לך את זה?
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים לבטל את השקל??? יצאת מדעתך???זה המטבע הכי בסיסי שיש!! לפיו הולך כל קנה המידה!!אני לא חושב שבזמן הקרוב יבטלו עוד מטבעותאולי עוד איזה עשור יוציאו את ה 10 אגורות בשל ייקור המתכת
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר אני אומר היה לו ויכוח אם חברים שלו ...ובאמת זאת שאלה די מטומטמתלמה שלא תבטלו כבר את כל המטבעות מתחת ל 20 וזהו ?זה אחד הדברים הכי מפגרים ששמעתי, זה מטבע בסיסי ביותר. מי האידיוט שאמר לך את זה?אף אחד לא אמר לי אני פשוט תהיתי לעצמי אם זה אפשרי, בכל אופן רק רציתי להיות בטוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.