פורסם 2008 בינואר 2317 שנים שלום,אני הולך היום לחברה שלי בשעה 3 בצהריים אל הבית שלה,השאלה מה אפשר לעשות?,אמרו לי שלא לשבת על המחשב איתה.אני בן 18 היא 17 וחצי.תנו רעיונות למשהו.תודה
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים מחבר פגשתי אותה כבר אבל אני בא היום אליה הביתה בפעם הראשונה השאלה מה אפשר לעשות אצלה?
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים תגיד לה שאתה לא רוצה לפשל בפעם הראשונה בגלל שאתה לא מכיר את הסגנונות הבילוי שלה אז שהיא תבחר מה לעשות בפגישה הראשונה או בפעמים הראשונות כדי שתוכל לקבוע מה הסגנונות הבילוי האהובות עליה .נ.ב.תמיד תוכלו לעשות ...
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים אתה לא מכיר אותה ! זה השלב הכי כפי! שבו לדבר .. יש אלף נושאים ... חוץ מפוליטיקה! דבר איתה על הכל ספר על עמצמך ותן לה בעיקר לספר על עצמה ... כל אחד אוהב שמקשיבים לו ... כך היא תרגיש טוב וגם תוכל לילמוד מיהי ומה היא אוהבת .... אם האתה מוצא חן בעיניה / יש כימיה זה לא ממש משנה ... הפגישה תצליח יש לך תחביבים? דברו על הלימודים ... ספרים ....(הא שכחתי הנוער היום לא קורא )
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים אתה לא מכיר אותה ! זה השלב הכי כפי! שבו לדבר .. יש אלף נושאים ... חוץ מפוליטיקה! דבר איתה על הכל ספר על עמצמך ותן לה בעיקר לספר על עצמה ... כל אחד אוהב שמקשיבים לו ... כך היא תרגיש טוב וגם תוכל לילמוד מיהי ומה היא אוהבת .... אם האתה מוצא חן בעיניה / יש כימיה זה לא ממש משנה ... הפגישה תצליח תעשה לה אובר קלוק ... הם לא ילך תעשה לה וולט מוד .. ויאללה לעלות מתחת ותדרים תהנה ! חוץ מזה ברשת יש הרבה מאוד מדריכים לטוייקינג LOL אתה לא תזהה אותה אחרי זה עד כמה מהירה היא תהיה אהה ועוד משהו על תשכח לרענן משחה טרמית זה עולל לעשות נזק למעבד עם המשחה ישנה ויבשה
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים אתם לא רציניים חח מה אתה מצפה מפורום מחשבים אחי ? על תעלב עליי זה היה בצחוק גבר ;D
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים תגיד לי, למה יש לך חברה אם אתה לא יודע איך להעביר את הזמן איתה? כי בדרך כלל אתה מתחיל להיות חבר של מישהי בגלל תחומיי עניין משותפים...
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים תעשה לה אובר קלוק ... הם לא ילך תעשה לה וולט מוד .. ויאללה לעלות מתחת ותדרים תהנה ! חוץ מזה ברשת יש הרבה מאוד מדריכים לטוייקינג LOL אתה לא תזהה אותה אחרי זה עד כמה מהירה היא תהיה אהה ועוד משהו על תשכח לרענן משחה טרמית זה עולל לעשות נזק למעבד עם המשחה ישנה ויבשה צריך כבר להמציא חוק נגד "הבדיחות" חברות-OC
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים צריך כבר להמציא חוק נגד "הבדיחות" חברות-OC מה קרוה אחי קצת הומור מה יש ? משעמם אז מנסים לבדר .... ;D
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים שלום,אני הולך היום לחברה שלי בשעה 3 בצהריים אל הבית שלה,השאלה מה אפשר לעשות?,אמרו לי שלא לשבת על המחשב איתה.אני בן 18 היא 17 וחצי.תנו רעיונות למשהו.תודהMan ,you need a manual.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.