עבור לתוכן

עזרה באוברקלוק ל-E2140 - תקוע על 1.76GHz

Featured Replies

פורסם

המפרט הוא כדלקמן:

E2140

gigabyte 945gcmx

OCZ 667Mhz, זכרון VALUE, לא משהו מיוחד

התחלתי את האוברקלוק

1.העלתי את הבאס מ-200 ל-220

2.נעלתי את ה PCI-E

3.שיניתי את המכפלה של של הזכרונות ל-2.66 כדי שלא יעלה מעל 667

כשניסיתי לעלות ל-225 הוא כבר לא עלה וחזר לברירת מחדל

אני אשמח לדעת מה עוד אני אוכל לעשות

אפילו שהלוח אם הזה פשוט עלוב קשה לי להאמין שאפשר להאיץ את המעבד הזה מ1.6 רק ל-1.76

הרצתי גם חיפוש בגוגל של מערכות דומות ואנשים כמובן עברו את המהירות הזו

פורסם

ניסית לעלות קצת מתח למעבד?

פורסם

שים את הזכרונות על 2 ולא על 2.66

ותוריד מכפלה כדי לראות לכמה באס אתה יכול להגיע

ותעלה לכל הדברים 0.1 מתח

פורסם
  • מחבר

לא נגעתי במתחים , קראתי את הכתבה הבאה:

http://www.hothardware.com/printarticle.aspx?articleid=973

והם אומרים שהם הגיעו ל-2.6 ללא שינוי מתחים עם קירור סטוק ומשם בשביל להמשיך הם היו צריכים לעלות מתחים:

With our eVGA nForce 680i LT SLI motherboard (a terrific overclocker), we set out to push this chip as far as we could, step by step. At default voltage levels, we were able to push the chip to an impressive 2600 MHz by increasing the front side bus speed from 800 MHz to 1300 MHz. This represents a 62.5% increase in clock speed with almost no work at all - a good start.

When we started pushing the chip further, we needed to crank up the voltage levels in order to keep the chip running smooth and stable. The end result of our overclocking efforts (on air-cooling) had our processor clocked at 2900 MHz with a core voltage of 1.5V. This represents an 81% increase in clock speed with just a few changes in the BIOS. We were able to push the chip up to 2.93 GHz (the same clock speed as Intels fastest shipping desktop Core 2 processors) and complete some benchmarking, but it ended up being unstable over our long term tests. Weve included benchmarks of the chip at 2900 MHz throughout the following pages for reference, however.

פורסם

אבל כמו שראית בכתבה הלוח שהם השתמשו בו הרבה יותר טוב מהלוח שלך וצ'יפ יותר חדש מהלוח שלך

בכל אופן הלוח שלך בכלל לא משהו ל-OC

פורסם
  • מחבר

ידוע...

אבל קשה לי להאמין שאפשר להאיץ רק ב160 MHz

פורסם

תנסה לעשות מה שאמרתי לך אתה לא הולך לשים את זה בסוף אלא רק לבדוק מה מגביל אותך

פורסם

איך בכלל הצלחת לנעול PCI-E בלוח הזה?

אצלי ב 945p-s3 שמגדירים תדר PCI-E על 100, המחשב פשוט לא עושה BOOT.

פורסם
  • מחבר

תנסה לעשות מה שאמרתי לך אתה לא הולך לשים את זה בסוף אלא רק לבדוק מה מגביל אותך

העליתי את המתח על המעבד עד 1.4V וזה לא השפיע בכלל

איך בכלל הצלחת לנעול PCI-E בלוח הזה?

אצלי ב 945p-s3 שמגדירים תדר PCI-E על 100, המחשב פשוט לא עושה BOOT.

מסתבר שאפשר, יש שלוש אפשרויות ל- PCI-E, אוטומטי... ,מהירות מסויימת, ונעילה ל-100

פורסם

תעשה כל מה שאמרתי לך שים את הזיכרון על 2 ותעלה את כל המתחים שיש ב 0.1 ואת הPCI תשים על AUTO

פורסם
  • מחבר

כן איזה טמטום אני הגדלתי ראש ונעלתי את הPC-E

ידעתי שזה משהו כזה קטן

כי לא יכול להיות שהוא יעצור ב1.76

בינתיים אני אמשיך ואני אראה לאן אני אגיע[br]פורסם בתאריך: 23.01.2008 בשעה 14:30:50

ניסיתי כרגע עד 280*8=2240MHz ואני לא חושב שאני אעלה יותר

כרגע במנוחה לחלוטין הטמפרטורה על פי CORE TEMP הינה 42-43 מעלות וכשאני רק מתחיל לאמץ זה קופץ ל-50

הטמפרטורות גבוהות מדי ולכן לא נראה לי שכדאי שאני אעלה יותר וזה עוד בכלל בלי לשנות מתחים.

או שבסקיי פיסי מרחו את הדבק התרמי על הפרצוף (אולי נגמר להם הדבק ומרחו מרגרינה... :silly:), או שהמארז לא מספיק מקורר(כי הוא ממש פשוט)

כי הטמפרטורות צריכות להיות יותר נמוכות

פורסם
  • מחבר

כרגע אני רק על 278*8=2224MHz

והטמפרטורה במנוחה היא משהו כמו 46 מעלות ובשיא מאמץ לאחר הפעלה של איזה עשר דקות של PRIME 95 הטמפרטורה הינה 62 מעלות

האם זה הגיוני?!

אפילו אם המארז גרוע... וזה קירור סטוק... בכל זאת נראה לי טמפרטורות גבוהות מדי

גם עוד לפני שהתחלתי את התהליך של ההמהרה הטמפ' היו גבוהות מדי.. זה נורא מוזר, ועכשיו עוד חורף והחדר קריר

המארז והמאווררים יחסית נקיים, כך שזה ממש מוזר

פורסם

זה טמפרטורות נורמליות לקירור סטוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים