עבור לתוכן

נעה מחשבים וספאם

Featured Replies

פורסם

מה אתה מצפה שיצא מהתארד הזה?

המקסימום זה שתוסר מרשימת התפוצה.

לא תקבל על זה כסף.

לא תזכה לפרסם את זה בשום מקום בעל חשיבות שיגרום לבלאגן.

מקסימום אולי אולי אם תיידע בצורה מתורבתת מישהו שאכפת לו בנועה, אז אולי הם יסדרו את זה.

חלאס לחיות בסרטים שכל אחד כאן זה הדורבמן או בולדוזר.

אז יש תקלה באתר, אין לך יותר מידי מה לעשות נגד זה.

פשוט תתקשר אליהם, תדאג שהמייל שלך יוסר, ותשכח מזה.

אם היית עושה את זה במקום לפתוח תארד, היום כבר היית שוכח שהיית רשום אצלהם.

הוא דווקא צודק מאוד.

נכון שום דבר לא יצא מהאשכול הזה, אבל הוא משחרר קיטור ומציג בעיה שמציקה לרבים אחרים. ואולי חנויות שרואות שהשם הטוב שהן מנסות לבנות נהרס כאן בפורום, יקחו זאת לצומת ליבם וישנו במקצת את המדיניות המגונה הזאת...

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו, אני אנסה להימנע לקנות מוצרים מחנות שמספימה לכל עבר. בדיוק כמו שאני לא אשקיע בבית ההשקעות "אפסילון" (למי שקיבל את מטר דואר הזבל האחרון שלהם) ואם כל חנות שקניתי ממנה איי פעם מוצר דרך האינטרנט תתחיל לשלוח לי כל יום אימיילים על מבצעים חדשים שלה, מה אז? מה אתה ממליץ, להתקשר אליהם אחת אחת או פשוט לעבור בכל האתרים ולשנות את הכתובת.. או פשוט לתקוע את הראש בחול ו "לשכוח מזה".

פורסם

כסף? בוא נגיד שלא ממש בניתי על תלוש.

אני לא חושב שאני חיי בסרטים ואני לא מחפש בפורום חומרה בולדוזורים. אני לא מצפה להרבה ומטרת התר'ד (כמה שזה לא בר תפיסה מבחינתך' date=' לא מדובר פה באינטרסים אישיים, כסף, באלגן וכו' וכו') הוא להצביע על תופעה

שעכשיו במקום לקבל אימיילים שמוכרים ויאגרה ולהנהן עם הראש אני מקבל אימיילים מחנות עם שם טוב שמרשה לעצמה יותר מידי.

מה הקשר? הויאגרה זה ספאם טהור, המיילים של נעה מחשבים זה תלושים עם הנחות, זה רק עוזר לך ותאמין לי שהם עושים מבצעים טובים, זה שסימנת שאתה רוצה שהם ישלחו לך את המבצעים זה בעיה שלך.

פורסם

בדיוק (נכתב ללמבדא, למה גמא???)

לפני הרבה שנים היו לי בעיות אחרי רכישה באינטרנט ממשרדיה. זה היה סיוט, ותמיד היה קישור להסרת השם מהמאגר אבל הוא לא עבד.... כמה קש אכלתי מהם, שלא לדבר על העצבים והזמן...

פורסם

אנשים, אם אתם מסמנים "הסר מרשימת התפוצה" וזה לא עובד- מדובר בבאג במערכת, זה לא שהעובדים מסמנים אותכם חזרה S:

במקרה הזה, פשוט צרו איתם קשר....

עברתי שם היום בשביל לקנות משהו, על הדרך גם דיווחתי להם על הבאג.

שימו לב שלפני שבוע וחצי בערך הם עברו למערכת חדשה, מן הסתם היא לא תהיה חפה מבאגים.

פורסם

קניתי מלפחות 15 חנויות מחשבים בזמן האחרון, אם כל אחת מהן הייתה שולחת לי דואר כמו נעה היה פה רצח!

זה לא לעניין, וזה שאין שם לינק זה פשוט גועל נפש.

וגם המבצעים לא משהו, הם אפילו לא פונים לגוון המוצרים שאני רוכש מהם אז מה זה שווה?

פורסם
  • מחבר

מה הקשר? הויאגרה זה ספאם טהור, המיילים של נעה מחשבים זה תלושים עם הנחות, זה רק עוזר לך ותאמין לי שהם עושים מבצעים טובים, זה שסימנת שאתה רוצה שהם ישלחו לך את המבצעים זה בעיה שלך.

תקרא את כל הדיון

פורסם

פיקה צודק ... לא נראה לי שיש להם עובד נוסף שכל היום מחזיר לכולם את הסימון לקבל מבצעים והנחות .. כן זהבעיה .. מה לעשות שיש באגים

כמו שאמרו כאן .. לא יצא לך מהטרד הזה כלום .. חוץ מאולי התארגנות של כמה אנשים להמון זועם וישברו לנוע מחשבים את המקום

אז פשוט תתקשר איליהם ...

או שתתבע אותם ;D

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נכון, זה לא מנומס להקפיץ הודעה

אבל זה פורום אוף טופיק, ובנסיבות העניין נראה לי יותר רלונטי להגיב פה מלפתוח חדש

גם לי נשבר מהספאם של נועה מחשבים

שלחתי להם אימיילים ל2 כתובות שונות ללא הועיל, ניסיתי ליצור קשר דרך האתר וגם זה לא עזר בגלל באגים בשליחה באתר

לא נואשתי! התקשרתי אל החנות! הבן אדם הראשון שדיברתי איתו הבטיח שאני אוסר מהתפוצה. אחרי שעה חזר אליי מישהו אחר לפלאפון כדי לשמוע על הבאגים באתר, גם הוא הבטיח שאני אוסר מהתפוצה.

היום קיבלתי מייל נוסף. מה שכן, לראשונה נוספה בסוף הספאם הרגיל השורה שמי שרוצה להית מוסר שיעשה ריפליי (זה מהפידבק שלי)

אבל לפי רמת ליצנות שלהם עד עכשיו אני בספק שזה יועיל

לדעתי הם חצו מזמן את הגבול והם צריכים להיות מסווגים בדיוק כמו ספאם הויאגרה. מלבד דואר שליחים ניסיתי כבר הכל כדי שיפסיקו לזבל אותי :lol:

אין שום סיכוי שהם יראו ממני לא שקל ולא המלצה :pissed:

פורסם

תגיד לי אתה אמיתי?

תגובה #22 בתאריך: 28.01.2008 בשעה 17:29:42

פורסם

חשבתי שאנשים הכותבים ב HWZONE מכירים קצת את עובדות החיים.

אנחנו לא בארה"ב, שם החוק לא רק ברור אלא גם נאכף.

הלינק להסרה אינו משמש בארץ כלום אלא רק לאשר לגולם (מחשב שמריץ את המערכת) שהכתובת

היא אכן פעילה ואמיתית ויש מאחוריה פרייר שקורא את הזבל.

הזבל הזה מופץ לרוב ע"י חברה שעיסוקה בכך ומזה היא מתפרנסת. כאשר אתם מוסרים כתובת מייל שלכם

אתם למעשה מוסרים אותה בסוף לאיזו חברת זבל שסוחרת בכתובות האלו, ומשתמשת בהן כדי להפיץ את הזבל שלה.

מעולם לא קיבלתם הצעה לקנות CD עם מיליון כתובות שנבדקו ואושרו כפעילות ואמיתיות?

מישהו שכח את הפיגורה שנקראת אמיר גנס ?

עוד לדוגמא מקור זבל מופץ ממערכת שהדומיין שלה שייך לאחד בשם האפרתי עופר

שברוב ציניות עוד מקדם עצומה לביטול החוק נגד ספאם שעומד להכנס

לתוקף בסוף החודש, ומפיץ אותה בשיטות של הפצת זבל. מה שידוע עליו בציבור זה:

ofer12345@gmail.com

Emaillion LTD.

P.O.B 18

Tel Mond, Israel 40600

Israel

2782614 050

לא מעט דוא"ל זבל אני פוגש, שהלינק להסרתו מוביל לדומיין שהמקושר או שייך לדומיין אחר, שהוא שייך ומוביל לדומיין אחר, שהוא רשום על שם חברה אחרת לגמרי או על שם עסק שמעולם לא שמעתם עליו. מה שיפה זה שהרישום של הדומיין נעשה על ידי אותה חברת רישום מוזרה שגם היא, ברגע שנכנסים לאתר שלה, מפציצה בחלונות קופצים והצעות פירסום, ותאריכי הרישום של אתרי הזבל די קרובים.

תבדקו היטב ותראו שבמקרים רבים הכתובות להסרה מובילות לדומיינים שאינם של הגוף שמפרסמים אותו.

מתחילת החודש הבא יהיה בתוקף חוק האוסר משלוח דוא"ל פירסומי אלא אם הנמנען הסכים מראש ואישר מראש בפקס או בדוא"ל (שניתן להצגה כהוכחה) על הסכמתו לכך. מותר רק לפנות פעם אחת בלבד אל הנמען כדי לבקש הסכמתו למשלוח דברי דוא"ל פרסומיים, מה שבני אדם נורמליים מכנים "דואר זבל". אם לא נענה הנמען והשיב בחיוב, אסור לפנות אליו.

אדם יהיה רשאי לתבוע עד 10,000 ש"ח פיצוי בלי צורך בהוכחת נזק מלבד עצם קבלת המייל.

מה שיהיה בארץ זה :

א. בגלל שאין אכיפה, לא ישתנה דבר.

ב. חברה X תשלח לך מייל בבקשה כזו, אתה תשיב בשלילה ומרגע זה יש להם אישור שהכתובת אמיתית ו"חיה", והכתובת תימכר כחלק ממאגר לחברה הרשומה בחו"ל ופועלת משרתים בחו"ל.

ג. חברה X תקים חברת בת או חברת אחות רשומה בחו"ל על שרת הנמצא בארץ כמו סין או בולגריה.

ד. חברה X תמשיך לשלוח זבל, אתה תתבע פיצויים, החברה נפתחת מחדש בשם אחר והקודמת נעלמת.

האפשרות שלנו: להפציץ אותם בהודעות הצהרה על המנעות מרכישה אצלהם כל עוד הם נוקטים בשיטות פירסום כאלו. לעשות זאת מכתבות מייל זמנית שפותחים לצורך זה ב HOTMAIL ויותר לא חוזרים אליה. אם יש להם פקס נייר ולא מחשב אפשר גם להכין דף ב WORD המצהיר זאת ולשלוח להם אותו ב - 1000 עותקים, רצוי בלבן על שחור.

פורסם

צריך להוסיף עלויות שליחת מייל ולהפיל את העלות על הספקית. אם מייל היה עולה עשירית אגורה לשליחה זה לא היה מזיז לאף אחד אבל הספקיות מיד היו מירטות את שולחי הספאם הכבדים, או מפילות את עלויות השליחה עליהם ואז עסקי הספאם היו נהיים הרבה פחות רווחיים. כל העסק בנוי על כך שעלות שליחת מייל היא אפס וכל מה שצריך זה שאחד ממאה אלף יענה למייל שלך בשביל להרויח סכומים נאים.

פורסם

רוב הספאם בעולם לא מופץ דרך שרתי הדואר של הספקיות עצמן, אלא על ידי מחשבים שנגועים בוירוסים.

פורסם

זה כבר לא ממש נכון, למשל לפני כמה שבועות הורידו את אחת הספקיות שהייתה חשודה כמפיצת ספאם (כלומר היא נתנה ללוקחות שלה להפיץ ספאם חופשי). הורגשה האטה משמעותית בכמות הספאם באינטרנט בעקבות המקרה.

פורסם

לפי yaya תם ונגמר הסיפור, ולכן אין סיבה להמשיך את הדיון.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים