עבור לתוכן

נעה מחשבים וספאם

Featured Replies

פורסם

קניתי אצלם עכבר לפני שנה בערך, מאז כל כמה ימים הם שולחים לי זבל לתיבה על קופונים ומבצעים ועוד ועוד דברים שממש ממש לא מעניינים אותי. לינק להסרה אין ומיילים ששלחתי אליהם בנושא לא זכו לתגובה. שלחתי גם ל sales וגם דרך תיבת שירות הלקוחות שיש להם באתר. גם ל yuval@noacomp.co.il וגם ל service@noacomp.co.il

חנות מחשבים שאמורה לכבד את עצמה.

לי ממש ירד מהם.

כאילו מה, הגענו למצב שאי אפשר לתת את האימייל גם כדי לבצע רכישה? אני באמת צריך להטריח את עצמי כדי להקים עוד פילטר במיוחד בשבילם?

מעצבן.

פורסם

אני אישית ניהנה מהמיילים האלה...

זה באמת לא בסדר שאין לינק להסרה, אבל תמיד תוכל להכניס אותם לרשימה שחורה, ולא לראות יותר את הדואר הזה ;)

פורסם
  • מחבר

בכל זאת יש סבירות כלשהי שאני ארכוש מהם בעתיד (אמנם נמוכה אבל בכל זאת..)

ואז מה? כדי לקבל אישור על הקניה אני אצטרך שוב להוריד את הפילטר.. במידה שאני אזכור שיש כזה פילטר.

אני ממש לא מבין איך החוק הזה עדיין לא עבר.

פורסם

צודק.

גם אני הזמנתי מהם קירור למעבד לפני כמה זמן ומאז אני מקבל כל מיני חרטות למייל

מזל שאני כבר לא משתמש במייל הזה עוד

פורסם

ניסית לדבר איתם בטלפון?

פורסם

זה לא קשור לזה שקניתם ממנה!!!,

ברגע שאתם נרשמים הם שולחים לכם.

פשוט תשנו בפרטים של החשבון את האימייל לאחד אחר,

ובמקרה שתרצו לרכוש שנית - תחזירו לחשבון האימייל שלכם המקורי.

רועי.

פורסם

מה רע בקופונים האלה יש מבצעים טובים שמה?

פורסם

זה יותר פשוט מזה.

בצע עריכה לכרטיס לקוח שלך ובאחד מהדיאלוגים יש אפשרות לשנות ל"קבלת עדכונים בדואר - לא מעוניין לקבל"

פורסם
  • מחבר

^ ביום שפירסמת את התגובה הנ"ל נכנסתי לכרטיס שלי וסימנתי שוב את השדות לא לקבל מייל (דבר שעשיתי כבר בעבר, בוודאות)

כרגע קיבלתי במייל:

"שלום לכולם

מבצע 24 תשלומים שווים ללא ריבית לכל המסכים והמחשבים שבמבצע.

המבצע עד גמר המלאי - כל הקודם זוכה.

נעה מחשבים

04-8202188"

נכנסתי לכרטיס שלי והוי שם לא מסומן, שוב.

משהו מאוד מוזר הולך שם , מה גם, זה נראה כאילו יש להם שני שדות לבדיוק אותו דבר וכל פעם הם בוחרים "להחיות" למשתמשים שלהם אחד מהם.

capturewr7.png

פורסם

ת-ת-ק-ש-ר א-ל-י-ה-ם !

פורסם
  • מחבר

Vatos-Locos

זה לא ה issue פה

בסדר, אני התקשר אליהם והם יורידו אותי מהרשימת תפוצה כמו כן אני יכול לחסום אותם דרך האימייל או לשנות את המייל שלי אצלם.

זה חוצפה איך שלא תסובב את זה. אם HWZONE יתחילו לשלוח לי חרא לאימייל אז אני אתקשר לבית של עמרי? אם ואללה ישלחו לי זבל אז אני אתקשר גם אליהם? איפה זה נגמר? אני באמת צריך להטריח את עצמי בלרדוף אחרי גופים שקיבלו את המייל שלי למטרה אחרת?

ולמה זה לא מכעיס אותכם כמו שזה מכעיס אותי.

פורסם

אני מבינה את התסכול שלך, אבל כל עוד אין חוק מסודר בנושא (וכנראה גם אחרי, אבל אז תהיה עילה לתביעה) זו מנת חלקנו.

מהפינה האישית שלי אני משתדלת שלא לוותר לעסקים כאלה, ומציפה אותם באימיילים בבקשה להסיר אותי מרשימת התפוצה. ב-99% מהמקרים זה מספיק.

פורסם

מה אתה מצפה שיצא מהתארד הזה?

המקסימום זה שתוסר מרשימת התפוצה.

לא תקבל על זה כסף.

לא תזכה לפרסם את זה בשום מקום בעל חשיבות שיגרום לבלאגן.

מקסימום אולי אולי אם תיידע בצורה מתורבתת מישהו שאכפת לו בנועה, אז אולי הם יסדרו את זה.

חלאס לחיות בסרטים שכל אחד כאן זה הדורבמן או בולדוזר.

אז יש תקלה באתר, אין לך יותר מידי מה לעשות נגד זה.

פשוט תתקשר אליהם, תדאג שהמייל שלך יוסר, ותשכח מזה.

אם היית עושה את זה במקום לפתוח תארד, היום כבר היית שוכח שהיית רשום אצלהם.

פורסם

לא יודע מה איתך אבל אני קונה שם קבוע והמבצעים שהם שולחים זה פשוט NICE!!

פורסם
  • מחבר

כסף? בוא נגיד שלא ממש בניתי על תלוש.

אני לא חושב שאני חיי בסרטים ואני לא מחפש בפורום חומרה בולדוזורים. אני לא מצפה להרבה ומטרת התר'ד (כמה שזה לא בר תפיסה מבחינתך, לא מדובר פה באינטרסים אישיים, כסף, באלגן וכו' וכו') הוא להצביע על תופעה

שעכשיו במקום לקבל אימיילים שמוכרים ויאגרה ולהנהן עם הראש אני מקבל אימיילים מחנות עם שם טוב שמרשה לעצמה יותר מידי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים