עבור לתוכן

מישהו מכיר את Gibor Computers?!!?!?!

Featured Replies

פורסם

אז תסביר את המצב בחנות הזאת, תסביר את המצב בחנות הזאת, ותן ללקוח להחליט.

בקשר לגיבור מחשבים, תאמת, מראש לא הייתי קונה במקום שנקרא gibor computers. זה קצת כמו לקנות במקום שנקרא ma ahshli ma hamatzav gever hakol tov computers

:lol: :lol: :lol:

• תגובות 59
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ליטל, אני ממליץ לך על החנות TMS. באמת חנות על רמה.

למרות שהחנות נמצאת בקרית מוצקין המשלוח הוא 5 ש"ח בלבד ויש מעבדת תיקונים בת"א.

בקיצור, מומלץ בחום

פורסם

ליטל, אני ממליץ לך על החנות TMS. באמת חנות על רמה.

למרות שהחנות נמצאת בקרית מוצקין המשלוח הוא 5 ש"ח בלבד ויש מעבדת תיקונים בת"א.

בקיצור, מומלץ בחום

עם את רוצה יש אחלה חנות ברמת גן אור פיסי ..

יש גם חנות שותפה שלהם בקרית-גת שנקראת כתום שירותי מיחשוב

פורסם

Konst88-האם רכשת מחשב מאחד החנויות הללו..

כן, רכשתי ב TMS ובזיגזאג, ויצאתי מאוד מרוצה מהשירות.

פורסם

ציטוט של אלכס טורובסקי מהת'רד למטה שננעל:

"... אחרי שקניתי חומרה ב100 אלף שקל בלוג'יק ובגיבור לי וללקוחות שלי .."

חבל אלכס, חבל. מספיק תגובות זועמות נכתבו נכתבו על השירות הגרוע של גיבור מחשבים. גם אני נמנה על קורבנותיהם. חנוית עם תודעת שירות גרועה כמו גיבור ועוד חנויות שהוזכרו ברוח זו בפורום צריכות להיעלם מן המפה,או לפחות לעבור למכירה סיטונאית. אני מניח שבמדינות עם תודעת שירות מפותחת יותר חנויות כאלו היו נסגרות,אם מכוח חוק כלשהו או כיון שאיש לא היה מוכן לקנות שם. אחת המטרות של הפורום הזה הוא לעודד צרכנות נבונה ,(שלא מצויה בשפע אצל הישראלי המצוי ,שמחפש רק את מה שזול).בגלל אנשים כמוך ,שקונים בסכומים גבוהים בחנות כמו גיבור, החנות ממשיכה

לשגשג, ואנשים מן השורה (כאלו שלא מבינים כמוך ,או שלא קונים בסכומים כל כך גבוהים ) ,ממשיכים לקבל יחס ושירות גרועים.בכך שאתה קונה שם אתה עוזר לעצמך וללקוחותיך,אך מבלי משים מכשיל לקוחות אחרים ומקדם את המשך תודעת השירות הגרועה של הצרכן הישראלי, תודעה שפורום זה מנסה למגר.

פורסם

פנדה:

כבר שנים שאני קונה בפנדה עוד שהם היו מוכרים מתוך וילה - היתרון אצלם שאפשר להזמין כל מה שקיים בעולם הם פשוט בודקים ומכניסים לאתר מה שנבקש - כולל הזמנות מוקדמות של מוצרים שלא יצאו לשוק עוד - יש להם מדור מחשבים מומלצים לפי הצרכים שלך - להיות בחנות שלהם (בקיסריה) זה כיף צבעוני יש המון דברים אפשר לראות ולגעת. הבעיה היחידה שלי איתם זה אם משהו חסר במלאי זה יכול לקחת שבוע

גיבור:

אני עוקב כבר חצי שנה על מחירים של מסך dell 24 וככה למדתי על גיבור מחשבים - הם תמיד אבל תמידדדד מורידים מחיר בשקל אחד בלבד כדי להיות ראשונים בזאפ - ואם המתחרים שלהם יורדים מזאפ בגלל שנגמר המלאי - גיבור מיד מעלים מחיר אבל עדיין נשארים בשקל יותר זול מהכי זול שיש שם

המסך הזה נמכר כמו לחמניות איפה שיש אותו במלאי הוא נמכר ביום הראשון אם זה המחיר הכי זול \ משתלם

איבורי:

כולם אוהבים לרדת על איבורי אבל קניתי שם דיסקים קשיחים וזיכרונות - ואפילו מחשב נייד של MSI כן כן :)אך ורק בגלל מחיר! - להיות בחנות שלהם (פולג נתניה) כדי לאסוף משהו זה סיוט ארוך האדישות של העובדים בדלפק אךךךךךך כאילו שלחייך לפרט או להסביר עולה כסף

פורסם

ציטוט של אלכס טורובסקי מהת'רד למטה שננעל:

"... אחרי שקניתי חומרה ב100 אלף שקל בלוג'יק ובגיבור לי וללקוחות שלי .."

חבל אלכס, חבל. מספיק תגובות זועמות נכתבו נכתבו על השירות הגרוע של גיבור מחשבים. גם אני נמנה על קורבנותיהם. חנוית עם תודעת שירות גרועה כמו גיבור ועוד חנויות שהוזכרו ברוח זו בפורום צריכות להיעלם מן המפה,או לפחות לעבור למכירה סיטונאית. אני מניח שבמדינות עם תודעת שירות מפותחת יותר חנויות כאלו היו נסגרות,אם מכוח חוק כלשהו או כיון שאיש לא היה מוכן לקנות שם. אחת המטרות של הפורום הזה הוא לעודד צרכנות נבונה ,(שלא מצויה בשפע אצל הישראלי המצוי ,שמחפש רק את מה שזול).בגלל אנשים כמוך ,שקונים בסכומים גבוהים בחנות כמו גיבור, החנות ממשיכה

לשגשג, ואנשים מן השורה (כאלו שלא מבינים כמוך ,או שלא קונים בסכומים כל כך גבוהים ) ,ממשיכים לקבל יחס ושירות גרועים.בכך שאתה קונה שם אתה עוזר לעצמך וללקוחותיך,אך מבלי משים מכשיל לקוחות אחרים ומקדם את המשך תודעת השירות הגרועה של הצרכן הישראלי, תודעה שפורום זה מנסה למגר.

אני מניח שאתה שם לב שכח הקנייהה גדול ביותר במדינה נמצא בשלושת הערים רמת גן גבעתיים ותל אביב. וכח הקנייה הזה אינו פראייר.

כשאומר לי לקוח "תן לי חנות עם קירות טוב" אני מפנה אותו ללוג'יק. הוא משוטט באתר ואומר...מממ... יש סיבה למה בגיבור מקבלים את אותו מחשב כמו שהראיתי ב700 שקל פחות? אני אומר שלמעשה אין סיבה ושזו החלטה של מנהל לוג'יק לעבוד במתח רווחים גבוה מגיבור ושם מסתיים הדיון.

שירותיות שמירותיות, ללקוחות לא איכפת לגבי השירות אם ההבדל במחירים הוא כזה גבוה.

למה פנדה לא פותחת חנות במרכז?

למה FOXPC לא פתחה חנות במרכז?

למה TMS לא פותחת חנות במרכז? (מעבדת שירות זה לא חנות תצוגה).

נראה לי עברתי על כל הרשתות . . .

אז גיבור כן פתחו חנות ושברו את השוק. נכון שיש להם המון חבלי לידה ושאני מחנך כבר חצי שנה את המנכל להציג המון ציוד באתר שיישווה למתחרות ומצד שני מנסה לדבר עם בעלי לוג'יק שיורידו מחירים, אז לגבי לוג'יק זה לא עזר, ולגבי גיבור האתר שונה לחלוטין והפך למקוטלג למשעי ולפחות נהיה נוח להזמין הכל. שירות אני לא יכול לשפר במו ידיי, מה שגם אין לי אינטרס, מה איכפת לי איפה אני מוכר אם הלקוח משלם ואני מקבל כסף מהלקוח ולא מהחנות? אז זהו שלא איכפת לי.

אני רק אומר שפה, כרגע זה או לוג'יק או גיבור ובגלל שהלקוחות רוצים זול הם הולכים לגיבור וכל פעם אני שומע "מילא היה הבדל של 100 או 200 הייתי קונה בלוג'יק,אבל 700?! " ואתה יודע מה? הם צודקים. נראה, אולי ננסה את TMS, אבל שוב, אם פה נמצאים רק טכנאים, חבל על הזמן. לקוח רוצה לבוא, לראות חנות תצוגה מסודרת.

בסוף אני אתייאש ואפתח חנות משלי בעוד 10 שנים :)

פורסם

שירותיות שמירותיות, ללקוחות לא איכפת לגבי השירות אם ההבדל במחירים הוא כזה גבוה

נכון מאד. ללקוחות (ישראלים) לא אכפת. הם מחפשים מחירים זולים ,ואח"כ לא מבינים למה הם נדפקו בשירות כשמשהו התקלקל,או כשנציג המכירות מתייחס אליך כמו לזבל מצוי- העיקר המחיר הזול. מי שרוצה שירות ויחס אישי נאלץ לפנות לחנויות אחרות ויקרות יותר, במקום שהסטנדרט יהיה מחיר זול+ שירות טוב.

לדעתי ,מטרת הת'רדים שנפתחו על גיבורנט ,אייבורי,KSP ,וחנויות נוספות היא בין השאר לעודד צרכנים להדיר את רגליהם משם (חרם צרכנים!) ע"מ לגרום לחנויות אלו לשפר את רמת השירות והיחס ללקוח או להיעלם מחוסר קונים. כשאני רואה מישהו מהפורום כותב שהוא קונה שם בעשרות אלפי שקלים זה לא ממש מתיישב עם "חרם הצרכנים" שהייתי רוצה לראות על חנויות כאלו.במקום שהם יעלמו או ישפרו את השירות המזוויע שלהם הן תמשכנה לשגשג בגלל הצרכן הישראלי שלא מבין שמגיע לו יחס טוב ,ובגללך ,שבמקום לעודד אנשים לא לקנות במקומות כאלו עושה שם עסקאות בסכומים גבוהים.

כמובן, זכותך לקנות איפה שאתה רוצה,ויכול להיות שאם הייתי בנעליך, גם אני הייתי עושה אותו דבר.... אבל זה כואב לי לשמוע על זה, ולדעתי זה ממש לא ברוח הפורום שמטרתו ,בין השאר , לעודד צרכנות נבונה.

פורסם

מצטרף לכל מילה שאמר llime : תרבות ה-"שם זה יותר זול בשקל" גורמת לסוחרים להניח הנחה סבירה במקומותינו, שגם אם יקצצו את שירות-הלקוחות מכל כיוון אפשרי כמעט (ובעיקר : בזמינות, ובאיכות), עמך ישראל ימשיכו להגיע בהמוניהם... וכך אכן קורה, וכך כנראה ימשיך לקרות - עד שילמדו פה באפריקה-עילית לערוך חרם צרכנים אמיתי על ספקים עם שירות קלוקל !

אז, ורק אז, שירות רציני, מקצועי, וראוי, יהפוך למקובל (ולא יהיה נדיר כ"כ כמו שהיום) !

@alex.turovsky : המנסה "לחנך" סוחרים, בכל דרך - חוץ מדרך הכיס, משחית את זמנו לריק, לדעתי. סוחרים מבינים אך ורק כסף, יש או אין. וכשאין, ורק אז, הם פונים לבדוק מה קרה... (וגם אז לא תמיד)

פורסם

אתם יכולים לתמוך אחד בשני כמה שתרצו, אבל המציאות בשטח היא שאנשים רואים את ההבדל הזה של 700 שקל ופשוט לא מסכימים לקנות במקום הזול. ואתה יודע מה? אני מבין אותם. ואגב, הלקוח הזה מאתמול . . . יודע איפה הוא רוצה לקנות? ניחשת נכון. למה? מחיר. הבדל של 200ש קל באיזה לוח אם שהוא ראה ששכחתי עכשיו את שמו.

בקיצור, עם כאלה פערים, אין מה לדבר אפילו על שירותיות שתכה בעוד זמן מסויים (אלה אם כן החנות תשפר משהו). ועניין הכסף, מכה עכשיו (ואם הכסף לא מכה, האשה מכה שהוא ביזבז כל כך הרבה :lol:).

פורסם

אני לא מבין למה כל אחד פה אוהב "להפליץ" את זה ש"הישראלי תמיד יקנה איפה שזול גם אם הוא יודע שהוא ידפק".

כמו בכל מקום- אנשים קונים גם לפי מחיר. ככה זה גם באירופה, במזרח, בארה"ב וכו'.

אבל אנשים קונים גם לפי עוד דברים, כמו רמת שירות ובעיקר- נוחות.

תראו את כמות האנשים שקונים באופיס דיפו דברים- למרות שהם יקרנים.

תראו את כמות האנשים שקונים בקסטרו ובכל החנויות בקניונים.

בנוגע למחשבים- אני מכיר הרבה אנשים שקונים במקומות שהם אוהבים ולאו דווקא במקום שהכי זול.

ליתר דיוק רוב האנשים שאני מכיר נוהגים כך.

פורסם

אלכס אני מסכים עם כל מילה שלך אבל :

KSP עם שירות גרוע וזה לא מילה גסה אבל מחירים טובים והנה דוגמה משטח סיגייט 500 עם 32 באפר עולה שם 550 בעוד שאצל פנדס עולה 770

220 שקל הפרש !!!!!!

בדרך כלל מרבית הקונים יודעים להתעסק עם המחשב אז הם לא צריכים שירות ותמיכה.ועל זה KSP בנו את הקהל יעד שלהם.

שירות או לא אף אחד לא מחפש שירות - כולם רוצים מחיר טוב וזהו.אני בעצמי קונה בפנדס ולא אקנה ב KSP אבל בהפרש של 220 שקל של תבין לבד

איפה אני אקנה את הסיגייט..אני לא צריך תמיכה וסיגייט בא עם 5 שנים אחריות יצרן אז מי צריך את KSP??

זו רק דוגמה אני בטוח שיש עוד המון.

פורסם

אלכס אני מסכים עם כל מילה שלך אבל :

KSP עם שירות גרוע וזה לא מילה גסה אבל מחירים טובים והנה דוגמה משטח סיגייט 500 עם 32 באפר עולה שם 550 בעוד שאצל פנדס עולה 770

220 שקל הפרש !!!!!!

בדרך כלל מרבית הקונים יודעים להתעסק עם המחשב אז הם לא צריכים שירות ותמיכה.ועל זה KSP בנו את הקהל יעד שלהם.

שירות או לא אף אחד לא מחפש שירות - כולם רוצים מחיר טוב וזהו.אני בעצמי קונה בפנדס ולא אקנה ב KSP אבל בהפרש של 220 שקל של תבין לבד

איפה אני אקנה את הסיגייט..אני לא צריך תמיכה וסיגייט בא עם 5 שנים אחריות יצרן אז מי צריך את KSP??

זו רק דוגמה אני בטוח שיש עוד המון.

שמע, כל אחד קונה ליד הרשת הזולה למקום מגוריו, זה מובן מאליו. רק לא הבנתי איפה השווית את המחירים ואיזה דגם.

לינקי ישמחו יותר כי 32 באפר די חדש לי... ועוד משהו, משטח ?

פורסם

חנות זה עניין מאוד אינדבידואלי לפי דעתי ! (מקווה שרשמתי נכון :P )

אם נגיד את צריכה פד, עכבר, הארדיסק או שאר דברים שהסכויים שייפגמו קטנים, אז בכיף הייתי קונה מ KSP או מחנות

עם שירות בינוני אחר, למרות שאם יש חנות טובה עם מחיר טוב אז זה הכי טוב, למרות שרוב הזמן איו כאלא וגם אם יש

אז כנראה שהחנות נמצאת בקצה השני של ישראל...

מצד שני אם את צריכה מעבד, לוח אם כ.מ או דברים שהסכויים שייפגמו גבוהים אז הייתי ממליץ לסוע, להפסיד יום עבודה,

לשלם קצת יותר, ולישון טוב, כדאי !

פורסם

מצד שני אם את צריכה מעבד, לוח אם כ.מ או דברים שהסכויים שייפגמו גבוהים אז הייתי ממליץ לסוע, להפסיד יום עבודה,

לשלם קצת יותר, ולישון טוב, כדאי !

יענו שירות טוב שווה לי:

- לקחת יום חופש מהעבודה (כעובד היי טק השעות בהם אנו עובדים זה עד הערב וחייבים לקחת יום חופש בשביל זה).

- לקחת בחשבון שעדיין אולי (כמו שראינו בביקורות של אנשים אחרים על חנויות "טובות" שהסתבר שהן "לא בדיוק" מושלמות כמו נועה מחשבים וסקיי פי סי) נצטרך לנסוע לשם לפחות פעם אחת אחרי שלא הכל הלך חלק בהחזרה/החלפה . . .

- להפסיד כסף בנסיעה על הדלק

- להתעצבן בפקקים מ וחזרה לתל אביב.

למה יש לי הרגשה שאתה לא אחרי צבא שאשכרה תצטרך להיות אחד מאלה שיעשו את זה אלא רק מדבר על זה . . .

RIGHT :screwy::kopfpatsch::screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים