עבור לתוכן

למה לא לקנות מחשב ברשת IVORY מחשבים

Featured Replies

פורסם

ל - atomic rooster

עשיתי עכשיו חיפוש ב - זאפ על הראוטר שיש באתר של אייבורי וזה מה שקיבלתי:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473088

אז אתה רוצה להגיד שכל החנויות האלו "עובדים" על אנשים?

דבר נוסף:

כשהייתי אצלהם פעם במעבדה אז יש שם "אמנה ללקוח" או משהו כזה וכתוב שם שאצלהם באייבורי לא מתקנים דהרים מקולקלים אלא מחליפים.

שתיגש לסניף הקרוב אליה תראה להם את זה (אולי גם כדאי לצלם את זה) ותדרוש חדש!!!

לא נכנסתי לקרוא את התגובות שנתנו על המוצר הזה אבל יש שם הרבה, והציון הוא 4 * שזה מאוד יפה.

יש אצלהם בעיה אחרת באייבורי, ופחות זה הבעיות שאנשים מתלוננים מכיון שאנשים הולכים כי רוצים משהו זול וחבל שלא עושים בדיקה לשמוע/לראות חוות דעת

אמיתית על "המוצר"

• תגובות 33
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חגי - רוצה הוכחה, אבל אחת טובה ? בבקשה :

רציתי לקנות לא מזמן ראוטר, לצורך העניין של 3com.

כשבאתי לחנות טובה , לא כזאת מהסוג שעובד על אנשים, נאמר לי שהם לא מייבאים כרגע את המוצרים של 3קום כי רוב מה שמגיע לארץ זה

אותו משלוח שמגיע למדינות העולם ה-3.

אמרתי להם תודה על ההגינות ורכשתי ראוטר של חברה אחרת.

לפני חודש וחצי ידידה שלי קנתה באייבורי ראוטר של 3קום, ואוכלת איתו מרורים עד היום. כנראה שלא באמת אכפת להם להמשיך ולשווק מוצר סוג ז'.

אבל אתה יודע מה באמת רקוב פה כמו שיניים של עטלף מת ?

שבמקום להחליף לה את הפאקינג מוצר, הם יודעים שהמוצר תקול, מחזיקים אותה בגרון וממשיכים "לתקן" ולהביא לה אותו והוא ממשיך להתקלקל !

אז הנה , בלי להתכוון קיבלת עוד דעה שלילית עליהם.

סופשבוע נעים.

איך אני אוהב את ה"הוכחות" שמבוססות על "עובדות" שמספקות כל מני חנויות דפוקות.

זה מגוכך.

פורסם

אנשים מסויימים, כך נראה, נמשכים לדיונים האלו בשל ווכחנות לשמה - כל טענה בעבורם היא "מגוכחכת", "מופרכת", וכד'. במקומות אחרים, היו מכנים אותם "טרולים" - ומזהירים אחרים מפניהם.

פורסם

ברוך - הראוטרים שלהם טובים, זה לא העניין כאן :)

שמע, אין לי מושג אם כל אחד מחליט למכור את הראוטר הזה או שמקפיאים משלוח, או שאולי הבעיה הזאת כבר הסתדרה, אבל לא באמת אכפת לי.

אני קיבלתי את המידע הזה מחנות אמינה, ואחרי שהיא חטפה את המרור מאייבורי עשיתי את האחד ועוד אחד שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים