פורסם 2008 בינואר 2217 שנים לאחר שאני מדליק אותו לא עוברת חצי דקה והוא נכבה כאילו הוצאתי אותו מהחשמל.האם זאת בעיית חומרה?
פורסם 2008 בינואר 2217 שנים זה קורה בשלב מסויים כלשהו של עליית המערכת?ברוב המקרים בעיות כאלה הם כתוצאה מספק כוח פגום או חלש מידי לאותה מערכת (במידה ולא, המואשם הבא בדר"כ זה הלוח-אם).
פורסם 2008 בינואר 2217 שנים לאחר שאני מדליק אותו לא עוברת חצי דקה והוא נכבה כאילו הוצאתי אותו מהחשמל.ככל הנראה ספק כוח,תדליק את המחשב ותשים אוזן ליד פתחי האוורור של הספק ותנסה לשמוע אם יש רעש של תקתוקים קלים,בערך כמו הרעש שמפיק הדיסק הקשיח בזמן שהוא עבוד חזק.אם ביכולתך,אז נסה לבדוק עם ספק אחר.אפשרות שנייה,הקירור של המעבד,לא תקין או שמאיזושהי סיבה אחרת המעבד מתחמם יתר על המידה ומגיע למצב שבוא הBIOS מורה ללוח לכבות את המחשב כדי למנוע מצב שבוא המעבד יישרף.
פורסם 2008 בינואר 2217 שנים אם הגוף קירור לא מחובר טוב (פלסטיק כלשהו שנשבר) אז גם 10 שניות זה מספיק להקפיץ את הטמפ' לכדי כיבוי.
פורסם 2008 בינואר 2217 שנים מחבר אוקיי אז נכון לעכשיו מה הדבר הראשון שאני צריך לעשות כדי לוודא שזה הספק?ובמידה זאת הבעיה איך אני מבטל בביוס שזה יקרה??
פורסם 2008 בינואר 2217 שנים תביא ספק אחר , תחליף תבדוק ..אם המחשב נכבה .. הבעיה סביר להניח היא התחממותאם לא נכבה , והמחשב עובד סבבה ולא נכבה אז הספק כוח מסר לך את נשמתומה קשור הביוס לא הבנתי ?
פורסם 2008 בינואר 2217 שנים מחבר החלפתי ספק ועדיין אותו דבר. אז אפשרות הספק הבעייתי נפסלה ומה קשור התחממות לפני שהבעייה התחילה הכל היה סבבה.מה עכשיו יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2008 בינואר 2217 שנים יכול להיות לוח אם תקולבכל מקרה תשאיר מחובר רק:ספק-כוח + לוח-אם + מעבד + סטיק זיכרון בודד + כ.מסך אם אין מובנהמקלדת + עכבר (עדיף ששניהם יהיו בחיבור PS2 ולא USB)חיבור מסךוחיבור לחשמלתנתק את כל מה שלא רשום כאן, כולל כבלים, הרדיסקים התקני USB וכו'.
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים אמרת טמפ' טובה .. כמה יעני ? והאם המחשב נכבה אחרי שאתה בודק את הטמפ' כלומר אחרי דקה שתיים ?
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים מחבר לא בדקתי טמפרטורה כי זאת לא הסיבה והמחשב נכבה אחרי 15 שניות ככה שגם ככה אי אפשר לבדוק.
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים הייתי מציע לפני שהולכים על "תקול"אחי נראה לי שזאת בעית טמפ . אם אתה יודע לפרק את הקירור לשים משחה חדשה אבל קודם תנקה קצת ואח"כ תשיםאם לא .. תיקח את זה לחנות מחשבים ושם הם יסדרו לך את זה על המקוםאם הבעיה לא נפתרה אז נלך על לוח M תקול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.