פורסם 2003 באפריל 1622 שנים יש תפרסומת הזאת אני לא זוכר של איזה חברה שאיש ואישה ושני ילדים הולכים הם רואים גלידה ואז הם כאילו כזה כשהם אוכלים את הגלידה הם רק אם חזייה ותחתונים ויש תשיר הזה ברקע.(האיש אם תחתונים והאישה אם חזייה ותחתונים.) ;D
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים הפרסומת היא של רשת H&0הבחורה היא לא אחרת מאשר גלית גוטמן המדהימה, לגבי השיר אני לא יודע, אבל זה אולי יעזור לאחרים לזהות.
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים לפי מיטב ידיעתי במוסיקה אלקטרונית מדובר באחד מהטראקים של Sono למרות שאני לא מזהה איזה...חפש ברשת באתר שנותן להשמיע סאמפלים תשמע את האלבום שלו ותראה..
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים אין לי ממש תשובה בשבילך למרות שזו פרסומת נחמדה..אבל גם לי יש שאלה, אני פשוט לא רוצה לפתוח ת'רד חדש עם שאלה על שיר בפרסומת כי כבר יש 3 בעמוד הזה אזמישהו יודע איך קוראים לטראק שיש בפרסומת של הגלידות החדשה של שטראוס?זה ישן אבל מצויין שחכתי איך קוראים לוהמון תודה למי שיודע!
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים עם כבר מזהים שירים יש למישהו מושג איך קוראים לשירמהפרסומת החדשה של פוקס זה שהמכנס הולך ליעל בר זוהר.?
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים שטראוס - טראנס הטופים הידוע :Safari Duo - Played A Lifeפוקס , כמו שעניתי לפני כמה ת'רדים :Audio Bullys - We Don't Care
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.