עבור לתוכן

בעיה עם driver של 2407WFP HC

Featured Replies

פורסם

אז גם אני התחדשתי לי במסך המהולל, אבל ווינדוס ויסטה מתעקש לזהות אותו כ-"generic pnp monitor" ולא נותן לי להתקין את הדרייבר שלו.

זה אמור להיות ככה?

פורסם

השאלה האם זה בכלל מפריע לך להגדיר רזולוציה טבעית 1920X1200 עם תדר ריענון 60Hz?

פורסם
  • מחבר

לא מפריע אבל אני אוהב שהכל פיקס. יש לזה פיתרון?

אבל אם כבר יוצא לי לדבר עם מומחה, אתה יכול אולי לייעץ בנשוא הכיול?

יש הגדרות מומלצות למסך? או שפשוט להסתפק ב-defult settings שלו ב-pc mode?

פורסם

אני לא רואה יתרון להשתמש במה שהדרייבר מהיצרן מספק למשתמש הביתי. לעריכה גרפית ממילא צריך ליצור פרופילים ועקומות גאמא למצבי כיול שונים לכרטיס המסך ע"י קולורמטר בלי שום קשר לדרייבר הנ"ל.

בכל אופן יש דרייבר עדכני באתר של דל

http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/product_support/en/monitor_download

אם לא תצליח להתקינו, אולי זה מצביע על בעיית תאימות דרייבר לוויסטה.

לא מומלץ להשאיר את הבהירות והניגודיות שתיהן על 50 כאשר כל ה-RGB מכוונים ל-100, אלא לצרכי סרטים בתנאי תאורה רכים. לקריאת טקסט הבהירות שמתקבלת עם כיוונים אלה היא של כ-300 ניטים שמסנוורת מדי ויכולה לגרום לכאבי ראש.

מומלץ להשאיר את הבהירות והניגודיות בעינן ולעבור למצב PC Custom color להוריד במקביל את ה-RGB מתחת ל-86 עד לרמה שעמה תרגיש שאינה מסנוורת. אם אתה רואה ברקע הלבן נטייה לגוון מסויים תעלה / תוריד את אחד מה-RGB בהתאם להשגת נקודה לבנה תוך היעזרות בדף נייר עם רמת לובן גבוה בתנאי התאורה שישמשו אותך לעבודה בקביעות עם המסך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך אישי הטוב. הדרייבר שהורדתי היה בטעות של הגרסה הקודמת של המסך, לכן לא התאים. משום מה גם הדרייבר שעל הדיסק שבא עם המסך גם לא התאים. בכל אופן, עכשיו הוא מזוהה. כנ"ל לגבי עצות הכיול, באמת חטפתי כאב ראש אחרי כמה דקות של ישיבה מול המסך אבל עכשיו הכל סבבה.

תהיה בריא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים