עבור לתוכן

פיקסל שרוף ב-2407

Featured Replies

פורסם

לשמחתי הרבה הגעתי היום הביתה והתקנתי את המסך החדש. התהליך עבר בשלום יחסית (למעט העדר כבל החשמל בקופסה, איך לעזאזל זה קורה?) עד שהתחלתי לבדוק לנוכחות פיקסלים שרופים. איך שאני צובע את המסך בשחור קופץ לו פיקל לבן חמוד (5 ס"מ מקצה המסך השמאלי, 10 ס"מ מלמעלה). כמובן שמאותו רגע לא יכולתי להסיר ממנו את עיני, כך שקשה לי לשפוט עד כמה קשה להתעלם ממנו. תמונות, סרטים, הכל - העיניים שלי תפוסות עליו חזק.

רציתי לשאול את חסרי המזל שביניכם שנתקלו בתופעה דומה - עד כמה מתרגלים ושוכחים עם הזמן? עד כמה זה מפריע בסרטים וכדומה?

בעל החנות היה ממש סבבה והבטיח מלכתחילה להחליף את המסך בכל מקרה של פיקסלים מתים (לא רק 6 כמו באחריות של דל), אבל עכשיו אני מתלבט. הוא היה כ"כ נחמד שאני מרגיש לא בנוח להשאיר לו מסך דפוק שהוא לא יכול להחזיר ליבואן...

פורסם

צריך מיקרסקופ כדי למצוא פיקסל מת בכזה מסך.

עזוב אותך מזה עכשיו. תן רשמים, איך הוא במשחקים מהירים? (בעיקר שוטרים) שם לב למריחות?

עריכה: יש מצב שאתה מעלה לפורום כמה תמונות שלו בפעולה?

פורסם

גם לי לא היה כבל חשמל. פאק מערכתי. :bash:

ואם מפריע לך והוא מסכים אז תחליף. זה מסך להרבה שנים.

פורסם
  • מחבר

לא צריך מיקרוסקופ, רק לקחת את העיניים לכיוון (הן כבר ישארו שם לבד, לא צריך להחזיק בכח...). אני מקוה שאם אני לא אחליף, אני לא אתחרט עוד חודש כשזה כבר יהיה מאוחר מדי.

האמת שאין לי אף משחק על המחשב, הוא משמש אותי בעיקר לעבודה וסרטים (אבוי ל-divX על המסך הזה...). רשמים? אין ספק שהוא נהדר... הדבר הראשון מאז שהייתי בין 7 והייתי מסתתר ומבהיל את אחותי שגרם לה להגיד אמא'לה. (הציטוט המדויק היה "אמא'לה איזה גודל", אבל מכיוון שהיא אחותי, זה יכול להוביל לבדיחות מהסוג הלא נכון...)

פורסם
  • מחבר

רציתי לשאול עוד שאלה: האם העובדה שיש לי כעת פיקסל שרוף מעלה את הסיכוי להופעה של פיקסלים נוספים בהמשך?

פורסם

זכותך להחליף את המסך בחדש!!!! במסגרת 14 יום

לאחר 14 יום זה על פי תו תקן עולמי (לפי הגודל של המסך אך בד"כ 5 מקובצים ו 7 מפוזרים)

אין קשר בין פיקסל שרוף אחד ליותר

נ.ב

פיקסל לבן זה לא שרוף זה תקוע על 3 מנורות שדלקות כל הזמן (ומכאן לבן)

ירוק = מנורה ירוקה תמיד דולקת וכו'...

תנסה ללחוץ (אבל בעדינות לעזאזל בעדינות :nono:) עליו קצת... אולי ישתחרר

יש תוכנה שמריצים ל 24 שעוות על הנקודה (זה מחליף צבעים בלי סוף ולפעמים משחרר אותה)

שרוף = שחור

בהצלחה... 8)

פורסם

מה זה הקישקושים האלו ?

הוסכם על החלפה מהפיקסל הראשון - תחליף !

פורסם
  • מחבר

pumba - לא נראה לי שאפשר להחזיר ציוד משומש, אלא רק סגור באריזתו המקורית. זאת אלא אם כן מדובר בעסקה מרחוק, אז החוקים שונים. לצורך העניין המעבדה של דל אומרת שגם אם שילמת, לקחת, פתחת אותו בחנות ומצאת פיקסל שרוף, בעייתך, לא 14 יום ולא חצי דקה. ההחלפה היא רק על סמך "טוב ליבן" של החנויות. מגוחך שזה המצב, אבל זה המצב.

וכן, ברור לי מה ההבדל בין שרוף ללבן

פורסם

הסכים להחליף - תחליף.

מה אתה אנגלי? מה זה "לא רוצה לדפוק אותו"? מבטיח לך שאתה לא תדפוק אותו. אם הוא הסכים לזה, הוא יודע מה הוא עושה.

רק חבל שלא החתמת אותו על זה....

פורסם

יש תוכנה שמריצים ל 24 שעוות על הנקודה (זה מחליף צבעים בלי סוף ולפעמים משחרר אותה)

שרוף = שחור

מעניין... לא שמעתי על זה.

בכל אופן, אני באותו מצב. פיקסל ירוק זוהר באמצע המסך. מתרגלים לחלוטין. מידי פעם הוא צץ בעין, אבל למשל כרגע אני לא רואה אותו גם אם אני מנסה. צריך להתמקד עליו.

בקיצור, אם אתה יכול להחליף, לך על זה בלי שום בלבולי מוח. אם לא, מתרגלים. אל תתבאס על המסך.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהתרגלתי, אבל זה עדיין מעצבן לפעמים.

מה שכן, פחדתי שהוא יהיה לי גדול מדי, והתבדיתי מהר מאוד. פתאום הוא נראה סטנדרט, וכשהגעתי היום לעבודה הרגשתי כאילו התנאים שאני רגיל להם השתנו ממש לרעה.

מה שכן, הפונטים קצת קטנים לי, ואני לא יכול לשים את המסך רחוק כמו שקיויתי. אני מקוה שאני אתרגל, אחרת אני אצטער שלא הקשבתי לאלכס ולקחתי את ה-"27...

פורסם

אתה תתרגל וזה יהיה לך הכי טבעי. אל תדאג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים