עבור לתוכן

שירות גרוע בחנות Gibor Computers

Featured Replies

פורסם

מחירים לא הגיוניים? נו באמת.

למה? זה בדיוק מה שאני ראיתי כשהתחלתי להרכיב מפרט עם 8800GT, הכרטיס שכל העולם מטורף אחריו היום. ואי אפשר להגיד שללוג'יק לא היה זמן להוריד מחירים, הכרטיס כבר כמה חושדים למכירה והמחיר שלו ירד לזנות בכחל מקום חוץ מאשר ב . . . נכון.

השוואה שעשיתי היום (התחלתי מכרטיס המסך):

שני כרטיסי 98800GT אחד של JETWAY ושני של GALAXY, שניהם עם 3 שנים אחריות, שניהם מצויינים לכל הדעות ו שניהם נמצאים במלאי בר"ג עולים כ1190 ש"ח !!!

זה בגיבור.

בלוג'יק ה8800GT הכי זול לפי החיפוש עולה, תחזיקו חזק . . . זרקתי את כל הדגמים, למקרה שאני מפספס משהו ואני חולם. מסתבר שלא אני זה שחולם והולך אחרי כל השוק בערך:

http://logicpc.co.il/heb/Search.aspx?seek=8800gt

עכשיו תגיד לי אתה מה להגיד ללקוח כדי שהוא יקנה בלוג'יק. אני רציני. כתוב לי איך אני מסביר לו (עם 10 משפטים על שירות) את המחירים האלה. :s05:

נ.ב - אני חייב לצייןש אני מאוד אוהב את לוג'יק ויש לי שם ידידים, זאת החנות שהתחלתי לקנות בה מהילדות עד שגיבור הגיעו לעיר עם המחירים האלה ושברו אותם. ככל שאני מנסה, אני לא יכול לעזור להם עם התמחור העיוור הזה. מי שיש לו מילה. תעירו אותם שיורידו את המחירים של ה8800GT (וכל השאר למעשה, כי בכל מקום יש פערים).

• תגובות 38
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל מה חסרות חנויות מחשבים טובות שה GT עולה אצלן 1200 שקל?

SKYPC FOX ZIGZAG2000

פורסם

אני מדבר על האזור המרכזי במדינה ולא על חורים למיניהם.

תל אביב, רמת גן, גבעתיים.

ו . . . רק חנויות בערים אלו. לכן, זה גיבור, לוג'יק, KSP, אייבורי,BUG וזהו בערך מהגדולות.

פורסם

ראשל"צ זה חור? נווה מונוסון מקום יפה... אבל חור.

שמע בישביל לקבל שירות טוב לא נורא לנסוע עוד כמה דקות.

פורסם

ראשל"צ זה חור? נווה מונוסון מקום יפה... אבל חור.

שמע בישביל לקבל שירות טוב לא נורא לנסוע עוד כמה דקות.

בראשון לציון נמצאים שני החנויות הטובות והאמינות ביותר שנתקלתי, שהן WELLCOM וגם SKYPC, יש לי ניסיון חיובי מאוד עם שניהן ובעיקר עם WELLCOM.

פורסם

למה? זה בדיוק מה שאני ראיתי כשהתחלתי להרכיב מפרט עם 8800GT, הכרטיס שכל העולם מטורף אחריו היום. ואי אפשר להגיד שללוג'יק לא היה זמן להוריד מחירים, הכרטיס כבר כמה חושדים למכירה והמחיר שלו ירד לזנות בכחל מקום חוץ מאשר ב . . . נכון.

השוואה שעשיתי היום (התחלתי מכרטיס המסך):

שני כרטיסי 98800GT אחד של JETWAY ושני של GALAXY, שניהם עם 3 שנים אחריות, שניהם מצויינים לכל הדעות ו שניהם נמצאים במלאי בר"ג עולים כ1190 ש"ח !!!

זה בגיבור.

בלוג'יק ה8800GT הכי זול לפי החיפוש עולה, תחזיקו חזק . . . זרקתי את כל הדגמים, למקרה שאני מפספס משהו ואני חולם. מסתבר שלא אני זה שחולם והולך אחרי כל השוק בערך:

http://logicpc.co.il/heb/Search.aspx?seek=8800gt

עכשיו תגיד לי אתה מה להגיד ללקוח כדי שהוא יקנה בלוג'יק. אני רציני. כתוב לי איך אני מסביר לו (עם 10 משפטים על שירות) את המחירים האלה. :s05:

נ.ב - אני חייב לצייןש אני מאוד אוהב את לוג'יק ויש לי שם ידידים, זאת החנות שהתחלתי לקנות בה מהילדות עד שגיבור הגיעו לעיר עם המחירים האלה ושברו אותם. ככל שאני מנסה, אני לא יכול לעזור להם עם התמחור העיוור הזה. מי שיש לו מילה. תעירו אותם שיורידו את המחירים של ה8800GT (וכל השאר למעשה, כי בכל מקום יש פערים).

דבר איתם על זה בטלפון. בזמנו לפני שנה וחצי כשקניתי את המחשב שלי הכרטיס מסך שרציתי עלה ברוב המקומות 1700 שקל, ואצלהם 2100. התקשרתי לשאול למה הוא כל כך יקר, ואמרתי שזה מה שמונע ממני להזמין מהם מחשב שלם, הבחור בטלפון שאל את המנהל למה זה כזה יקר, והמנהל אמר שזה מחיר לא מעודכן ובאמת הוא רואה שאפשר להוריד מחיר. מכרו לי אותו ב1700 ואחרי זה המחיר באתר עודכן ל1750.

יש להם פשלות לפעמים. המחירים שם באמת יקרים, אבל לא בצורה מוגזמת כמו שאתה מתאר את זה.

אני אישית חושב שבקניה שגם ככה סובבת סביב הכמה אלפי שקלים, עדיף להשקיע עוד 200~ שקל ולקנות בראש שקט.

אם אתה מדבר על לקוחות שלא מבינים מהחיים שלהם (מהסוג שקונים את המחשבים שמפורסמים בעיתון תחת הכותרת "מחשב משחקים הכי מתקדם פצצות לגבות" שמכילים כרטיסי מסך און בורד והארדיסק ענק של 80 ג'יגה), אז באמת יהיה קשה לשכנע אותם להעדיף לשלם קצת יותר בשביל שרות טוב...

פורסם

דבר ראשון, אני יודע למה עשו לך את זה. החזיקו מלאי של כרטיסי שקנו כשהמחיר שלהם היה גבוה ולא מורידים עד שיימכרו אותם, (למרות שמחירם ירד בכמה מאות שקלים) בשביל לא למכור לך במחיר פחות משזה עלה להם ולצאת מופסדים בשני הכיוונים. לך הם אמרו מה שאמרו רק כדי שתקנה (יענו המחיר לא היה מעודכן וכו'...). ראיתי את זה בעיניים שלי כמה פעמים בחנויות שונות. ניסיתי עם ה8800GT, אותו דבר. המחיר נשאר אותו מחיר.

דבר שני, הלקוח הזה מרכיב מחשבים לבד, הוא ממש לא מתחיל . . .

דבר שלישי. הנה, מפרט אחד שבניתי ללקוח, שני מחירים(הוא דרש לוח אינטל ואת החלקים האלה). עכשיו אולי אתה רוצה להגיד לי לגבי הפער של "200" שקל ששווים שירות (שכמו לכל חנות זה רק נראה מושלם ויש פאשלות ואני עד אישי לשתיים כאלה וגם לSKYPC יש את זה לפי התגובות ולנועה מחשבים ולאחרות, וזה רק קצה הקרחון) ::)

שם מחיר כמות סה''כ

SAMSUNG מסכי

SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN 1685.00 1685.00 מחק

ASUS DVDRW

ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK 158.00 158.00 מחק

CORSAIR ספקי כוח

CORSAIR CMPSU-450VXEU 450W VX SERIES, ATX, PS/2, POWER SUPPLY 472.00 472.00 מחק

GALAXY כרטיסי מסך

GALAXY GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI HDTV PCI-E 1290.00 1290.00 מחק

GIGABYTE מארזי מחשב

GIGABYTE AURORA BLACK TOWER CASE 3X120MM LED FANS+ SIDE PANEL 699.00 699.00 מחק

INTEL CORE 2 QUAD

INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1330.00 1330.00 מחק

INTEL M.B

INTEL DRAGONTAIPEAK DP35DP (QUAD READY) P35 HD AUDIO GBL 555.00 555.00 מחק

KINGSTON DDR2

KINGSTON DDR2 1GB 800MHZ CL5 PC2-6400 KIT 147.00 294.00 מחק

WESTERN DIGITAL

W.D WD2500AAKS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 375.00 375.00 מחק

₪ סה''כ 6858.00

LOGICPC: ש"ח7500 (במזומן, השוויתי למחיר של גיבור שהוא גם כן למזומן בלבד).

GIBORNET: 6850 במזומן.

עכשיו . . . אני מניח שהסברתי את הנקודה עם הכמעט 700 שקל הבדל :'(

נכון, זה חרא והלוואי לוג'יק יורידו מחירים, אבל פה בתל אביב, רמת גן וגבעתייםבמרחק קו "דן" מהבתים של כל מי שגר פה , לאחר שראית את הנ"ל אתה מבין אותי כשאני אומר - אין לגיבור תחרות וזה חרא של מצב. אני מרגיש שאני מרמה מישהו כשאני אומר לו "לך קנה בגיבור" או לך קנה בLOGICPC כי שם השירות לוקה בחסר, ופה המחירים זוועתיים.

פורסם

אין לי מושג למה לוג'יק התחילו להפציץ במחירים

קח למשל באיזור חיפה את TMS/פנדה/נעה

באיזור ר"ג...... מה אני יכול להגיד, באמת נדפקתם :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים