עבור לתוכן

מחפש מסך שיעשה את העבודה עד 1300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני יודע שכנראה שבתקציב הזה אני לא אצליח להשיג מסך נורמלי עם פאנל VA, אבל בכל זאת, מכיוון שאני גם צריך מחשב חדש, התקציב למסך הוא עד 1300, רצוי שיהיה בסביבות 1100-1200 ( כל עלייה במחיר תבוא על חשבון רכיב אחר ).

איזה מסך לדעתכם יענה על הצרכים הבאים:

* עבודה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, כלומר ביצוע הרבה גרפים בצבעים שונים

* סרטים - פעם ב....לא הדבר העיקרי לשמו נרכש המסך, אבל בהחלט מדי פעם ארצה לראות סרט באיכות טובה

* משחקים - כמעט ולא. אולי משחק אחד או שניים, סביר להניח שאחד מהם יהיה כדורגל, משהו כמו FIFA, או משהו בסגנון זה.

הייתי מעדיף מסך 19 אינץ' ולא 17 אינץ', נראה לי שניתוח בסיס נתונים גדול יהיה קל יותר עם מסך גדול יותר.

תודה !

פורסם

אין מבחר גדול של מסכים בתקציב הזה. אתה יכול ללכת על ה-932B של סמסונג למשל. קרא את הביקורת שפורסמה באתר על מסכי "19 בסיסיים (יש קישור בסטיקי), היא תעזור לך להחליט.

פורסם

אני יודע שכנראה שבתקציב הזה אני לא אצליח להשיג מסך נורמלי עם פאנל VA, אבל בכל זאת, מכיוון שאני גם צריך מחשב חדש, התקציב למסך הוא עד 1300, רצוי שיהיה בסביבות 1100-1200 ( כל עלייה במחיר תבוא על חשבון רכיב אחר ).

איזה מסך לדעתכם יענה על הצרכים הבאים:

* עבודה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, כלומר ביצוע הרבה גרפים בצבעים שונים

* סרטים - פעם ב....לא הדבר העיקרי לשמו נרכש המסך, אבל בהחלט מדי פעם ארצה לראות סרט באיכות טובה

* משחקים - כמעט ולא. אולי משחק אחד או שניים, סביר להניח שאחד מהם יהיה כדורגל, משהו כמו FIFA, או משהו בסגנון זה.

הייתי מעדיף מסך 19 אינץ' ולא 17 אינץ', נראה לי שניתוח בסיס נתונים גדול יהיה קל יותר עם מסך גדול יותר.

תודה !

חבל באמת, בגלל שטות כזאת תוכל קצת לסבול - או פשוט להנות פחות בגלל איזה 200 שקל עלובים.

לדעתי תעשה מאמץ, תשקיע 1400-1500 שקל ותקנה מסך של LG, מסך טוב.

כי בתקציב שאמרת אתה יכול לקנות מסך 19, עם 5 MS וניגודיות נמוכה.

לעומת זאת ב1400-1500 תוכל לקנות מסך עם 2MS וניגודיות גבוהה מאוד - 1:3000, ותהנה הרבה יותר מאיכות המסך.

חבל באמת, ההבדל של ה200 האלה משמעותי מאוד.

פורסם

אין ל-LG שום מסך ב-1500 שבאמת מצדיק את ההשקעה מעבר ל-932B.

פורסם

אני חולק עלייך.

לי יש LG L1960TR - פאנל TN.

מסך פצצה, קניתי אותו ב- 1,450 שקל.

2MS

1:5000 ניגודיות הגבוהה בעולם - זה של הדגם החדש, יש דגם ישן שבו זה 1:3000, בחדש זה 1:5000.

מסך מעולה פשוט, מדליקים את המסך ע"י כפתור נגיעה ושינוי הגדרות זה בצד ולא מול הפנים, ממש מסך פצצה.

פורסם

פורסם

אני חולק עלייך.

2MS

1:5000 ניגודיות הגבוהה בעולם - זה של הדגם החדש, יש דגם ישן שבו זה 1:3000, בחדש זה 1:5000.

מסך מעולה פשוט, מדליקים את המסך ע"י כפתור נגיעה ושינוי הגדרות זה בצד ולא מול הפנים, ממש מסך פצצה.

זה יופי שאתה משלה את עצמך שיש איזשהו קשר בין הנתונים האלה לבין המציאות, אבל הם לא הופכים אותו לטוב יותר.

פורסם

אני חולק עלייך.

2MS

אתה ללא ספק הלקוח המועדף על החברות האלה שקונות אותך עם מספרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים