עבור לתוכן

מישהו מכיר סנוקר טוב באיזור חיפה ?

Featured Replies

פורסם

מכל הסנוקרים בחיפה הייתי רק ברד בול אבל בזמן האחרון כבר מאס לי מהמקום הזהבגלל שמעשנים שם עד כדי כך שאי אפשר לנשום ואתה בא הביתה כולך מסריח כאילו עישנת 3 חפיסות ברצף. כמו כן השולחנות שם חלק עקומים קצת חלק עקומים מאוד כך שלפעמים זה ממש מבאס לפספס רק בגלל זה.

ראיתי פרסומות של קינג סנוקר בעיתון והמקום נראה סבבה, מה אתם אומרים ?

אם מישהו יכול להוסיף ולספר על מקום זה ומקומות אחרים על אווירה ואיכות הציוד אודה מאוד.

פורסם

יש ליד לב המפרץ ( צפונית ללב המפרץ ) סנוקר עם פאב\מסעדה

הייתי שמה לפני 10 שנים והוא היה נחמד , אני לא יודע איך הוא היום :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

המקום שאתה מדבר עליו הוא רד בול

פורסם

שמעתי שיש סנוקר טוב ליד הקריון אין לי מושג איך קוראים לו אני יבדוק ויגיד לך

לי זה קצת רחוק אז מעדיף את הרד בול זה דוקא אחלה מקום

פורסם

לגבי ה"קינג סנוקר" - מצד אחד המקום עצמו מצויין וגם איכות הציוד, הכל שם נראה חדש ונוצץ (עם אחלה חדר VIP), אבל מצד שני בכל הפעמים שביקרתי שם כמות עשן הסיגריות היתה בלתי נסבלת.

יחד עם זאת, שמעתי לאחרונה שהחלו לאסור שם על העישון, ושהאיסור באמת מיושם בפועל. אני לא יודע עד כמה זה נכון כי לא הייתי שם המון זמן.

פורסם

לגבי ה"קינג סנוקר" - מצד אחד המקום עצמו מצויין וגם איכות הציוד, הכל שם נראה חדש ונוצץ (עם אחלה חדר VIP), אבל מצד שני בכל הפעמים שביקרתי שם כמות עשן הסיגריות היתה בלתי נסבלת.

יחד עם זאת, שמעתי לאחרונה שהחלו לאסור שם על העישון, ושהאיסור באמת מיושם בפועל. אני לא יודע עד כמה זה נכון כי לא הייתי שם המון זמן.

הייתי שם ביום חמישי שעבר, איזה איסור ואיזה נעליים .. כולם מעשנים חופשי ואף אחד לא אומר להם כלום.

מבחינת איכות הציוד והאווירה דווקא סבבה. (וזה מאחד ששונא סנוקר :P)

פורסם

אז זו באמת היתה סתם שמועה מוטעית. תודה, אם ככה אז אני אמשיך להמנע מללכת למאורת העישון הזו.

פורסם
  • מחבר

מה אם פייר בול ? מישהו היה שם ?

פורסם

פייר בול זה לא המקום שממש ממול ל"קינג סנוקר"? יצא לי להיות בו, הרבה פחות עשן סיגריות (זו הסיבה שאני מעדיף אותו), אבל הציוד לא מבריק, נוצץ ו pimped כמו שב"קינג סנוקר". (רמת הציוד סבירה)

הרבה פעמים תמצא שם חבר'ה רוסים ענקיים שהיו יותר מדי זמן בחדר כושר. מצחיק ומפחיד בו זמנית :)

פורסם
  • מחבר

אבל נגיד איך קינג סנוקר בהשוואה לרד בול לפי הציוד ? אין בו שולחנות עקומים שהכדור נע בפרבולה ?

פורסם

אני לא מכיר את הרד בול, אבל השולחנות בקינג סנוקר (וגם בפייר בול לצורך העניין) לא עקומים בכלל.

אולי אין לי סטנדרטים גבוהים (אני לא ממש שחקן סנוקר נלהב), אבל אם מתעלמים מעשן הסיגריות/צפיפות/אוכלוסייה או דברים אחרים שקשורים בסביבה, חוויית המשחק נטו בקינג סנוקר לדעתי מצויינת.

פורסם

שמע, יש לך סנוקר מתחת לברברוסה בחורב. מקום של מטר על מטר עם אווירת "אנדרגראונד" אמיתית. 8)

פורסם

שמע, יש לך סנוקר מתחת לברברוסה בחורב. מקום של מטר על מטר עם אווירת "אנדרגראונד" אמיתית. 8)

מתחת לבארברוסה?

שניה זה כאילו מדלת הכניסה מטר לכיוון חורב יש ירידה כזאת , זאת הכניסה?

פורסם
  • מחבר

אני מחפש ההיפך אווירה פתוחה ורגועה, ברד בול יש אווירה ממש קודרת.

פורסם

מתחת לברברוסה אין שם איזה חנות פלייסטישנים או משהו כזה?

ובמרכז הכרמל בקניון הכחול הישן מתחת לסופר יש סנוקר שנראה די טוב

(בחיים לא שיחקתי שם, רק במכונות) אבל נראה טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים