פורסם 2008 בינואר 2817 שנים הסדרה הייתה מצוינת ב3 עונות ראשונות ומאז רק ירדה העונה הזאת גרועה במיוחד וזה לא כשור לשחקנים כולם טובים פשוט זהו נגמר הסוס לפורמט הזה אבל עזוב גם ה"קצרים" קלון (אני מדבר על 2 התוכניות דמויות "קצרים" )מסריחות ברמה הסדרה המקורית מצוינת אבל האחרות כל כך מסריחות שאני מרחם על החוסר כישרון של הכותבים
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים הסדרה פעם הייתה מאוד מצחיקה אבל מזמן כבר לא זה כבר הגיע למצב כמו של יצפאן שזה משעמם וצפוי מידי משכו את הסדרה יותר מידי עונות וחבל די נגמר הסוס ובכלל כל הפרסומות האלו מוגזמות לגמרי מזל שיש לי כרטיס טלוויזיה אם יכולת דילוג על פרסומות במקרה שאני מפסיק ואז צופה אחרי חצי שעה בשביל לא לצפות בטונות פרסומות ופרומואים צודק!חוץ ממה שאמרת שום דבר לא מצחיק כבר.. אני מתאר לעצמי שבקרוב הם יאבדו את הפריימטיים מול הכדורגל
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים זה לא יקרה כל כך מהר כי הטלוויזיה היום לא מכוונת לחובבי מחשבים אלה לילדות קטנות\ "מעצבי שער " \בחורות \וזקנים רק בחול יש סדרות נורמליות לצעירים בארץ פה ושם יש כדורסל\כדורגל וזהו בעצם גם שיש סדרה נחמדה היא מוצפת בפרסומות וזה שוויקה מהישרדות פצצה לא יגרום לי לצפות בתכנית משעממת +טונות של פרסומות
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים מה הקשר חובבי מחשבים? אתה מדבר כאילו אנחנו שונים מכל שאר האוכולוסיה הארצית, כאילו יש בנו איזה פגם.אנחנו (אולי לעומתך) אנשים נורמלים עם חוש הומור פעיל ובריא.תאמין לי שארץ נהדרת לא עושה חשבון לילדות הפאקצות שרואות את התוכנית, אלא לקהל המבוגר יותר, שים לב לפרסומות ולחסויות.אני לא חושב שקהל היעד של תוכנית שמשתמשת במילים כאלו גסות הוא ילדות קטנות.אותם חובבי מחשבים אח"כ מעבירים ביקורת באמצעי התקשורת וגם באתרי התרבות כמו פנאי פלוס וYNET.לא הערסים, לא הקשישים, ולא הסומלים הלבקנים.
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים לא דיברתי על חובבי מחשבים כאילו אנחנו פגומים דיברתי על הגישה שלנו לסרטים\סדרות וכו מחול אני לדוגמה צופה כרגע בבליץ אנשים כמונו לא צריכים תרגום בעברית ולא רוצים לחכות 100 שנה עד שסדרה מגיעה לארץ
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים קרירין, אני קורא תגובות שלך ולא מבין איך זה מתקשר לנושא.איכשהו על התגובות שלך תמיד קשורות באופן חלקי למדי.לנושא, ארץ נהדרת, יש להם פעם בכמה פרקים קטע נחמד, שאר הזמן הרוב די צפוי ולא מעניין, יש כמה קטעים שמצילים, אבל הרוב די מבוזבז.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים הרוב ממש על הפנים אפילו חיוך איןאבל הקטע עם הסטודנטים בדירה מצחיק חבל על הזמן במיוחד שההוא מגיע ודורש את השכ"דגם עם גיא זוהרץ קטע ענקוהקטע ההוא בהפרק הראשון עם מאור כהן שהוא עושה את ההוא שחוקק את החוק שאסור לעשן במקומות ציבוריים זה היה ענק
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים הרוב ממש על הפנים אפילו חיוך איןאבל הקטע עם הסטודנטים בדירה מצחיק חבל על הזמן במיוחד שההוא מגיע ודורש את השכ"דגם עם גיא זוהרץ קטע ענקוהקטע ההוא בהפרק הראשון עם מאור כהן שהוא עושה את ההוא שחוקק את החוק שאסור לעשן במקומות ציבוריים זה היה ענקאתה צוחק? זה ההומור הכי פחות מצחיק שיצא לי לראות/לשמוע.זה היה חיקוי עלוב לג'ים קארי.לעזאל בגלל זה לא טרחתי לראות את שאר העונה.ד"א, בן כמה אתה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.