עבור לתוכן

מישהו מכיר חברות שמירה טובות?

Featured Replies

פורסם

זה לא בדיוק ההפך ממה שאתה אמור לעשות בשמירה?

עוד תגיד לי שאהבת לשחק עם הנשק... [ אלו חברה!!! דיברתי על ה M16]

פורסם

אתה באמת חושב שמישהו שומר בעמדות? במוצבים כן, אבל בסיסים עורפיים עמדות שמירה קיימות רק בשביל לשים V שיש שמירה. הבסיס שלי, שלא נחשב לבסיס עורפי ונמצא במיקום רגיש, לא הייתה אבטחה מתפקדת בגרוש. שמרנו בעמדות שמירה שהיו יותר כמו פחונים משנות ה-50, תאורה של הגדר לא עבדה (אתה שומר, אבל לא רואה שום דבר), נהגות סיור לא טרחו לעשות סיור ורוב החיילים ירו בקושי 5 כדורים בטירונות. ואני אפילו לא מדבר על המצב של הציוד שקיבלנו (אפודים, כלי נשק). אני אולי הייתי החייל היחיד בבסיס שטרח לנקות ולשמן את הנשק. אפילו המג"ד לא עשה זאת. פעם הוא מסר את הנשק לנשקייה לניקוי והם סיפרו שהנשק שלו היה כל כך מלוכלך שהם בקושי הצליחו לפרק אותו.

אבל נעזוב את זה לרגע. אני שמרתי פעמיים בשבוע, כל שבוע, כמעט כל השירות. כנ"ל לגבי שאר הבנים בסיס. מאבטחי מתקנים שמרו פחות. כל שמירה לקחתי MP3 ו-Nintendo DS. בכנות, בלי אותם דברים מזמן הייתי משתגע, כי לשמור 4 שעות ללא הפסקה זה פשוט סיוט. אני לא מבין איך אנשים בכלל מסוגלים לחזור לאבטחה אחרי הצבא.

היום אני מתחיל לעבוד בבאג מחשבים ומקווה להשתלב כי מבחינת תנאים ומשמרות זה מקום אידיאלי עבורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים