עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מסך 20-22 אינץ' שישמש גם כטלוויזיה עד 2100 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני צריך מסך שישמש אותי למשחקי FPS לסרטים ויהיה לי טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה...

אני אישית מעדיף מסך 22 אבל הבנתי מהכתבות באתר שיש רק עם פאנל TN לכן אני מבקש

תנו לי המלצות למסכי 20-22 טובים לשמש כטלוויזיה למשחקי מחשב וPS3 ולראות מידי פעם איזה סרט

תודה רבה לעוזרים

פורסם

תצטרך להתפשר על מסכי 22", מכיוון שמסך איכותי בטווח הגדלים הללו עולה יותר מ-1800 ש"ח: DELL 2007WFP מ-2140 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

יש דוגמאות למסכי 22 אחרים איכותיים? כי אני רואה שכולם פה ממליצים על המסך הספציפי של dell

כי וואלה אולי אני יכול להוציא טיפ יותר אבל אני לא רוצה להיתקע עם מסך מסריח

פורסם

מסך 22" האיכותי היחיד שנמצא בארץ עולה כ4000 שח.

יש את הפיליפס 200W6CS ששאולי תוכל למצוא יחידות תקינות בחלק מהחנויות.

אם תרצה איכות תצטרך להגדיל את התקציב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי את הרמז הצלחתי להגדיל את התקציב שלי לבערך 2100+-

בגלל שהבנתי שה2007WFP מסוגל לשדר High Definition

ובגלל הרצון להשתמש בו כטלוויזיה...

אבל 3 דברים שקראתי באתרים מחו"ל לא הבנתי

1. 1:1000 של Dell זה 1:3000 של סמסונג או LG

אך המסך המדובר הוא 1:800 זה אומר שהוא אפילו פחות טוב מבחינת הצבעים?

2. 16ms אומרים שבמקבכיל לסמסונג וLG שעושים Grey to Grey הוא בעצם 8ms

זה אומר שיהיו מריחות מסויימות?

3.עכשיו הבנתי שבאמת להוציא את הפוטנציאל של המסך צריך לעשות כיול עד כאן בסדר

אבל צריך להשתמש באיזה מכשירים יקרים האם יש מעבדות שעושות לך את זה ואם כן כמה זה עולה?

תודה רבה למי שענה לי עד עכשיו ולמי שיענה על השאלות שנוצרו

פורסם

1. כל ניגודיות מעל 1:1000 הי ניגודיות דינמית - כלומר מפוברק. המספר האמיתי היכול להיות כל דבר בין 1:500 ל 1:800. בקיצור עוד פרמטר חסר משמעות.

2. לא זמן תגובה הוא דבר שנחמד למדוד, אבל אין קשר בינו ובין מריחות. בפועל על הדל 2007WFפ.2007Fפ בשתי גרסאותיו לא נצפו מריחות.

3. לרוב המשתמשים הכיול של המסך מהמפעל מספיק - צריך רק לכוון את הבהירות. מי שצריך דיוק יותר גדול כמו אלו שעובדים בקדם-דפוס, יש להם את מכיילי החומרה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם אני הלכתי היום לאייבורי בירושלים ודיברתי איתם על המסך נתנו לי הצעה של 2250 אני חושב אמרתי להם מצאתי ב2150

אז אמרו לי שידברו איתי היום כי הספקים כבר לא היו לסכם מחירים...

בכל מקרה הוא אמר לי שבטוח שהוא ישיג לי הצעה יותר טובה שאני אחכה למחר אמרתי בסדר ונתתי לו את הפלאפון שלי

אחד מהעובדים שם (חיים) היה מאוד נחמד ועזר לי בפרטים ולבדוק מה שרציתי שירות אדיב+

(יש לו את ה24 אינץ' המקביל)

מה שמוביל אותי לשאלה...

הבנתי שיש את החיבורים:

D-SUB , DVI-D, S-Video ו-USB והוא תומך HDCP

איך אני מחבר אותו לממיר דיגיטאלי? ו... אם אני צריך כרטיס טלוויזיה בשביל לעשות את זה?

פורסם

למסך יש גם חיבור קומפוזיט (צהוב). שים לב שתצטרך לדאוג לקול כי למסך אין רמקולים.

אם אתה קונה בירושלים אולי תרצה לקפוץ לנקסטופ בגבעת שאול הוא יבואן מקביל שמוכר את המסך בהנחה די גדולה לחברי הפורום.

פורסם
  • מחבר

למסך יש גם חיבור קומפוזיט (צהוב). שים לב שתצטרך לדאוג לקול כי למסך אין רמקולים.

אם אתה קונה בירושלים אולי תרצה לקפוץ לנקסטופ בגבעת שאול הוא יבואן מקביל שמוכר את המסך בהנחה די גדולה לחברי הפורום.

יש להם אתר באינטרנט או איזה טלפון שאני יכול להרים אליהם צלצול כי אני היום לא יכול לרדת לגבעת שאול אבל מחר הייתי שמח להתחדש במסך...

תודה רבה borsood על הכל עזרת לי המון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים